Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kneginja
    28. Siječanj 2016. 13:40

jutro curke..mi smo odvalile do podne :)

mater mi je rekla da ce me se odreć hahhahaha,i ne moze doc sebi jer njeno nijedno dite nije toliko ćorilo :D
    i kod nas je danas bljak...ko da sam u lici a ne u dalmaciji...neka sumaglica..sad počela kišica...bas shit..nista od setnje...u biti nista od setnje s bebom...ZAto ce danas mama odradit neke kave hehe..a baka neka se zabavlja sa principesom :D

Oliva super da je bebara dobro ponovo :D

Bumbo0809
    28. Siječanj 2016. 14:03

Cvarak potpuno te razumijez za zivcanost,jugo i nervozu!
    Jos k tome dodaj cangrizavost moga misa + moja bolna menga! Za izludit :/

Cvarak
    28. Siječanj 2016. 14:48

Bumbo joj i moja je neka cemdrasta jos se meni vrti u glavi jos nju udarim u glavicu za poludit!!! I mrzim kolica mrzim .... Moram se izjadat ;)

Sanjarica
    28. Siječanj 2016. 15:06

Ocito nam nikom ne pase to jugo i ta vlaga...kisa...i ja i mala sve nikakve...ona isto cijelo jutro neka cendrava.... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Lela29
    28. Siječanj 2016. 15:18

Moja je danas ok, al inace na juzinu sizne.
    Cvarak, ja citam izdajat umjesto izjadat, totalno sam sva u sisama trenutno, hahah

Sova5
    28. Siječanj 2016. 15:33

Hahahaha  ja isto procitala izdajat 

Cao svima!

Meni jako odgovara ovako vrijeme. Ne bih zeljela da vise uopce bude hladno. Cijeli dan guštamo na balkonu. Ja imam problem s kolicima jer ih ne mogu snijeti dolje. Na prvom sam katu bez lifta. Kolica valjda imaju 5 tona  a bed mi ih ostavit dolje jer ce biti hladna. Tak da smo mi na balkonu. Za vikend cemo u setnju kad i tata bude doma 

Pelene koristimo pampers bijeli. Isto imamo veličinu 3. Jako sam zadovoljna. Zelene su isto bile super, a narančaste katastrofa. I to je jedino sto smo koristili od pelena. Nisam bas eksperimentirala. 

Ja si planirala na balkon u cvjetnjake posadit malo mrkvice i tikvica  Jel ima netko da je tako nesto radio i jel to uopce uspije? Bilo bi super kad bi uspjelo pa imamo svoje za dohranu 

Branchi
    28. Siječanj 2016. 15:44

Mi isto bili vani, jan fino odcorio sat vremena....u zg-u je bas toplo, samo taj vjetar puse....i sunce je 😀
    ....on je isto malo cendrav danas, nakon setnje sam progutala rucak u 2min jer je bio sav placljiv...sad gusta na cici, a ja dovrsavam desert - coksu hehe

renata6
    28. Siječanj 2016. 15:58

Sova možeš bez problema posaditi i nešto na balkonu! Uzmeš velike tegle, možeš čak i onu crnicu zemlju za cvijeće, možeš mrkvicu, korabicu od trećeg mjeseca, sjeme ti je pet kn a može dobiti toga puno, možeš i tikvicu ali od paketića su ti dovoljne možda samo dvije koštice jel to puno rodi i kad krenu ide jako brzo jedna za drugom, u petom mj možeš staviti i koji kelj, zelje, to ti ne oduzima nešto puno mjesta ali sve zahtjeva dosta sunca. Mi imamo ogromni vrt, nema čega nema i cijelo ljeto, jesen jedemo domaće. Ako će te nešto od toga zanimati javi se!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.