jutro curke..mi smo odvalile do podne :)
mater mi je rekla da ce me se odreć hahhahaha,i ne moze doc sebi jer njeno nijedno dite nije toliko ćorilo :D
i kod nas je danas bljak...ko da sam u lici a ne u dalmaciji...neka sumaglica..sad počela kišica...bas shit..nista od setnje...u biti nista od setnje s bebom...ZAto ce danas mama odradit neke kave hehe..a baka neka se zabavlja sa principesom :D
Oliva super da je bebara dobro ponovo :D
Cvarak potpuno te razumijez za zivcanost,jugo i nervozu!
Jos k tome dodaj cangrizavost moga misa + moja bolna menga! Za izludit :/
Bumbo joj i moja je neka cemdrasta jos se meni vrti u glavi jos nju udarim u glavicu za poludit!!! I mrzim kolica mrzim .... Moram se izjadat ;)
Ocito nam nikom ne pase to jugo i ta vlaga...kisa...i ja i mala sve nikakve...ona isto cijelo jutro neka cendrava....
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Moja je danas ok, al inace na juzinu sizne.
Cvarak, ja citam izdajat umjesto izjadat, totalno sam sva u sisama trenutno, hahah
Hahahaha ja isto procitala izdajat
Cao svima!
Meni jako odgovara ovako vrijeme. Ne bih zeljela da vise uopce bude hladno. Cijeli dan guštamo na balkonu. Ja imam problem s kolicima jer ih ne mogu snijeti dolje. Na prvom sam katu bez lifta. Kolica valjda imaju 5 tona a bed mi ih ostavit dolje jer ce biti hladna. Tak da smo mi na balkonu. Za vikend cemo u setnju kad i tata bude doma
Pelene koristimo pampers bijeli. Isto imamo veličinu 3. Jako sam zadovoljna. Zelene su isto bile super, a narančaste katastrofa. I to je jedino sto smo koristili od pelena. Nisam bas eksperimentirala.
Ja si planirala na balkon u cvjetnjake posadit malo mrkvice i tikvica Jel ima netko da je tako nesto radio i jel to uopce uspije? Bilo bi super kad bi uspjelo pa imamo svoje za dohranu
Mi isto bili vani, jan fino odcorio sat vremena....u zg-u je bas toplo, samo taj vjetar puse....i sunce je 😀
....on je isto malo cendrav danas, nakon setnje sam progutala rucak u 2min jer je bio sav placljiv...sad gusta na cici, a ja dovrsavam desert - coksu hehe
Sova možeš bez problema posaditi i nešto na balkonu! Uzmeš velike tegle, možeš čak i onu crnicu zemlju za cvijeće, možeš mrkvicu, korabicu od trećeg mjeseca, sjeme ti je pet kn a može dobiti toga puno, možeš i tikvicu ali od paketića su ti dovoljne možda samo dvije koštice jel to puno rodi i kad krenu ide jako brzo jedna za drugom, u petom mj možeš staviti i koji kelj, zelje, to ti ne oduzima nešto puno mjesta ali sve zahtjeva dosta sunca. Mi imamo ogromni vrt, nema čega nema i cijelo ljeto, jesen jedemo domaće. Ako će te nešto od toga zanimati javi se!
Sortiraj odgovore
Najstariji