Sta se tice kava s frendicama...idem...bar jednom tjedno...sama s njima...ili i idemo svi zajedno prosetat s klincima..(2 smo koje imamo djecu i 2 bez)...
Gust mi je to i bolje se osjecam kad malo izadem...malu pustim mojoj mami ili je s deckom... Evo jucer smo navecer bili decko i ja sa prijateljima pogledat u jednom kaficu rukometnu utakmicu...i kuci sam se vratila sva puna volje...treba se malo maknut iz kuce ako vam ima ko pricuvat bebicu...nista im ne bude tih par sati bez vas... A none i noneti se nagustaju...
Izuzev moje "svekrve"... Stalno me pitala kad cu joj pustit malo malu na cuvanju kad mi moramo ic negdje ili nesto obavit...i sad neki dan je pitam ako ce pricuvat malu na sat vremena....kaze ona Da da..nema problema...a kamo ides? Ja reko na kavu sa prijateljicom... Zavrtila je ocima i skomentirala "A lako tako.."... Eto sta rec...a ja htijela ispast ok pa da ne kaze da samo moja mama cuva malu a ona nikad i nakraju joj ne pase jer ju je cuvala a ja osla kafenisat... Hahahah...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Ova noc nam je bljak stalno neko meskoljenje budenje,a noc prije milina!!!
Oliva moj mis svaku vecer slusa zvukove maternice kad idemo spavat 😂😂
Meni bas fale kave s prihateljicama van kuce.. Ali ne vozim ja i ne vozi niti 1 od njih pa nikako ne migu Gabriela ostaviti mojoj mami :((( cesto one meni dodju doma ( taman ce i danas najbolja mi prijateljica i kuma!), ali nije to to.. I dalje sam u istom okruzenju pa me to tolikooo ne razveseli- ako razumijete sto ocu rec.. Jedva cekam toplije vrijeme za duze setnje vani!!
Lelaaaaaaa, mogla sam pisat cijelu noc hahah, ali nisam imala snage....ova noc je koma...stalno neko meskoljeljenje i poluplac, pa ove cicu, pa bi se nunao, probala i stavit u kolica pa nunat....fakat ne kuzim....mi tek iza 3 nes malo odspavali nekih sat i pol, pa poslje jos sat, prije sve neko malo dremuckanje i kojeg se brzo budili
Stvarno ne znam. Po danu je lijepo odspavao sat vremena pa sam ga polusnenog obukla za setnju i onda vani jos sat i pol....znaci bez pomaka. A po noci tulum....fali mi budjenje svakih sat vremena jer smo onda spavali i tih sat vremena 😀
I ja sam mogla pisati cijelu noc! Ja sam odspavala ravno 2.5h i to jer ne muž potjerao u boravak. On je ostao s malim i dosao me probudit kad je mali bio gladan. Isto kao kod vas- prdi, meskolji se, stenje, malo place.
Branchi, pokušala sam s onim sto si napisala, i nažalost nije bas pomoglo. Pomaze mu samo lopta. Al čim ga spustim sve ispocetka Ah...
Ja sam na kavu jednom isla i sjedila na rubu stolice čekajući kad cu krenuti doma Slazem se da treba ici, ali ja se tak teško izdojim da mi je to zapravo tlaka. Morala bi se 3 dana pripremati za 2 sata kave
Pričekat ce kavice jedno vrijeme...
Joj nama je noc super prosla! Sinoc oko 10 je poceo plac uzasan, nogica natekla pa smo stavili oblog i nunala sam ga i tjesila i onda dala jos ciku i zaspao je, grlila sam ga po noci i mali je odspavao skroz do jutra! Tj probudio se oko 6 kad i inace al nije cijelu noc cikao. Ja nisam jos bila na kavi s frendicama tj samo mi dolaze doma i moram priznat da mi bas fali. I fali mi popit kavu i zapalit ujutro ali odrekla sam se tog gusta :)
E mame cije bebe prde po noci jeste ih probale stavit da spavaju na trbuhu?
Mene atrah na trbuhu po noci jel moja okrece glavu stalno !!
Bolee me kosti sve me boli!!!
Noc je bila uzas!!
Ma meni ne fale kave ni nista meni fali da uzivam vani sa svojom curicom i da skinemo remencice da uzivamo skupa! Jedva cekam ljeto,proljece...
Meni fali masaza ;)) i ples ;))
Otkad okrecem maloga u snu svi super spavamo, cin se meskolji idemo okret i nastavimo spavat.
I pamcenje uzas jedan, dok procitam sve i imam nesto napisat, pocmem i nemam pojma sta je koja rekla!
Sanjarica nasmijala si me s tim za svekrvu tocno znam sto mislis. Na tvom mjestu joj vise nikad nebi ostavila malu.
Aha, zara.. ja sam bila uzasna kad sam tek rodila, nisam se tila odvojit od maloga ni pola sata i nikome nisam dala da ga cuva osim svojoj mami. Pa su mi svi rekli da cu napravit sebi veliki problem poslije. A i u pravu siu. Znam i sama kakva budu ta djeca kad je mama posesivna. Pa se ja sad borim sama sa sobom. Razmisljam, i da malo place nece mu nista bit neka se navikava. Sad ga cuva i tetka i strina. Ja odem na kavu, trening ili pizzu i zadovoljna sam. Moramo se malo opustit. Budem ja i napeta i na mobitelu stalno ali ide na bolje sad sto je stariji. A i na boci je pa mi je lakse nekud otic nesto obavit. I ovo sto je sanajrica rekla ne zelim drugima uskracivat da uzivaju u njemu jer nisu ni meni drugi uskracivali vrijeme s njihovom djecom. Dobro je da prime ljubavi s vise strana.
Drzi se sto se muza tice znam da ti je uzasno.
Moj mis spavao sinoc od 9 jutros do 6 pa opet do 8.30.
I ja se nisam odrekla kavice i cigare, sve obavim oko njega i kad malo zaspe mama nastupa :)
Fluffy
Sortiraj odgovore
Najstariji