Kneginja torta je mrak!!
Nego da napisem, bili na pregledu, bebi je 64 cm i 6500 g, cjepljen je, plakao je ali sam ga uzela k sebi i brzo se smirio. Nije dobio temp i mislim da cak nije nateklo al smo stavili oblog preventivno.
Kaze dr da s dohranom ne trebamo prije 5.mj a ionako nije htio kasice sad tak da cemo pricekat jos. Sto se nocnih podoja tice, ona kaze da njemu u biti ne trebaju i nije gladan nego jednostavno zna da moze i da ce dobit ciku. Kaze da ga probamo malo nosit i pokusat ga oducit, naravno nek sami napravimo kako zelimo ali to je rekla jer sam joj spomenula da se cesto budi cikat. Evo to je u biti to.
Bumbo sto se tice doplatka. Ides na mirovinsko, ispunis prijavnicu, treba ti izvod iz banke tj neko ko dopustenje da oni provjere koliko su bila primanja u prethodnoj god. I mislim da kopija r.lista(provjeri na netu). Mi smo dobili 199 kn i iskreno ak imas pravo na to zasto ne. Primanja po clanu moraju biti manja od 1600 kn tj 50% proracunske osnovice.
Kriss hvala na info u pon ce mi mama ici provjeriti pa cu znat detaljnije... Procitala sam dns clanak u slobodnoj dalmaciji da je rok za prijavu 29.2. Tako da ima vremena.. Ali pokusat cu to sto prije srediti! Da zasto ne, pa i da je 50kn tvojih je
tako da cu sigurno traziti!
Bas mi je žao sto ne mogu pogledati videJe..ali vjerujem da su slatkice! pogledat cu cim prije budem mogla!
Plavojka, sanjarica, hvala!
Moja mrva je danas nemoguća, mislila sam da je jucer vrhunac skoka, jesam se privarila 😓
već uru vrimena kenjka na meni i razvlaci bolnu bradavicu. Vecerasnji "podoj" (sve je, samo nije podoj), izgleda kao hrvanje, ona poteze, ja za njom, pa me tuce, pa grize, sve bez sesira. Ovo nam je pravo vatreno krstenje, al bar joj se zahvat popravio 😅
Bumbo u Narodne Novine trebas kupit obrazac za ostvarivanje prava na djecji doplatak, popunit ga i na mirovinsko. Muz i ja smo prijavljeni na razlicite adrese ali sam svejedno morala njega navest, a ne clanove svoje obitelji di sam zapravo prijavljena. Muz mora s porezne donijet prosjek primanja od prosle godine. Kopije osobne tvoje i koga vec navedes.
A za rodni list nisam sigurna ne mogu se sjetit.
Fluffy
Eh da i izvod s banke, broj racuna na koji ce sjedat djecji, dobro je kriss rekla.
Fluffy
Fluffy hvala i tebi!
Vidjet cemo sto ce od toga biti i koliko cu moci primati...ali koliko god da je-dobro je ;)
Uh, Lela drz' se! Meni nekad pomogne kad moj tak sizi u skoku na cici da ga prebacujem s jedne na drugu, pa malo manje nateze.. Nadam se da smo mi skok odvalili, ali nikad ne znas ;)
Cure hvala za preporuku za gelove za desni, sova ici cu sutra potraziti taj gel po ljekarnama pa se nadam da ce bar pomoci kad ga uhvati jace boliti.
Mene ranena ful bole kad ga nosam da podrigne, onda ceato zaspe na meni i nikako da podrigbe i na kraju ga spustim u krevetic na bok, kasnije se on na ledja okrene, ne koristumo vise jastuk za bocno jer mu nije pasao, oce dite na ledjima spavati
Kneginja sve pohvale za tortu, obavezno zelim viditi kako se radi, bas je cool!
Ja sam se vratila na tezinu pred porod, samo da kile ne idu jos dole, a gledala sam sad trudnicke slike i tijelo nikad mrsavije, sve u drob islo! Znaci noge sam imala premrsave ahaha! Sve je moj bebac popapao meni, Ashley- mora da je neka zadarska ceza s nasim bebama, tanki a dugi
Mene danaa bas neka depra uvatila, fali mi muz ful, ma samo da kavu s njim mogu popiti...tek je tjedan prosao, jos 3 mj i 3 tjedna minimum uhhhh!!
Cure je li uspijete tu i tamo otici na kavicu s frendicama? Ja odem sad rijetko kad sam sama s malim, imam osjecaj da se sve teze odvajam od njega i valjda necu postati posesivna mama koja se ne zeli nikako odvajati od bebe 😕
Kneginja torta je odlična!
Lela ja isto kao sanjarica mažem s meleom to što joj crveno izbaci i fakat joj pomaže, ako navečer namažem, ujutro već nema ništa..
Moja je isto nemoguća danas..samo bi se nosala..ubila me..nemam više snage u rukama 😝😝 sad sam je jedva uspavala uz zvukove maternice 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji