Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nenana
    07. Siječanj 2016. 23:05

Cure ja ne znam ok je ovo danas..znaci mali je tražio spavat oko pol 19 i to inače bude nekih pol sata, 40min..a on produžio i evo jos spava??? Sad kad mi se probudi u 3 ujutro odmoran niti ce veselo! :/

Ps. Odgovor za pripremu sljez-otopine za nos? Zna li tko?

jahanara
    07. Siječanj 2016. 23:14

moja je  sama počela okretati glavu i na drugu stranu i više ne želi spavati na boku, okrene se na leđa i sama okrene glavu kud joj paše. ispravit ćete to Ian sa vježbicama.

Nego cure jesu vaše bebe jako živahne? moja je u stanju lamatati rukama i nogama cijeli dan, mislim da u danu sat vremena provede mirno. mislim da je preživahna.

Fluffy2
    07. Siječanj 2016. 23:26

Nenana trebalo bi pisat na kutiji, koliko se sjecam na nekih decilitar prokuhane  vode ide cajna zlicica sljeza i ostavi se poklopljeno pola sata. Nakon toga se procijedi kroz gazu. I moze se koristit cijeli dan i sutradan radis ispocetka.

Fluffy

Sanjarica
    07. Siječanj 2016. 23:42

Ma i moja je zivahna...i to dosta... Stalno mlatara s rukicama i nogicama... Pred nekih 2-3 dana je pocela lovit tj hvatat igracke... Pa kad je na babygymu toliko se razmase sve dok ne uhvati igrackicu koju bi htijela... Kad se smiri onda znam da joj je vrijeme za malo ubit oko,jedino tad se smiri...heheh...  

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Oliva4
    07. Siječanj 2016. 23:48

Jahanara moja stalno lamaće rukama/nogicama, rotira se u krug, baca na bok i trbuh, diže u most i odguruje nogicama..čudo šta izvodi.. 😁presvlačenje je postalo skoro nemoguća misija..pelenu znam po 4,5 puta odljepljivat i zaljepljivat dok joj ne namjestim 😅😅

Sanjarica
    07. Siječanj 2016. 23:51

Zaboravila sam vam napisat a cijeli dan mi u glavi... Ima na fb stranica Pia Allegra... Zena radi domaci balzam od jele...protiv prehlade,kasalja,zacepljenih sinusa... Maze se na prsa 2×dnevno malim bebicama... Jutros mi stiglo... Namazala sam maloj odmah ujutro i maloprije... Neznam jel zabrijavam ali manje joj curi nosic i ne kaslje... Tokom dana mozda dvaput je zakasljala... Kaze decko da se i njemu cini da je bolje... Maze se 3 dana pa ide pauza 2 dana... Ugl imate na njihovoj str objasnjenje i upute pa ako vas zanima si malo procitajte... Bila sam skepticna oko toga ali citajuci komentare od drugih mama/osoba svi su imali samo rijeci hvale pa sam narucila... Pa eto cisto da znate... Zena prodaje proizvod i po nekim zagrebackim ljekarnama pa mozda vi koje ste iz Zg jos vam lakse doc do toga... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

jahanara
    08. Siječanj 2016. 00:12

Cure odmah mi je lakse kad citam da su i vase bebice takve . Vec me pocelo brinut njeno ponasanje. Evo jos je budna i gleda kao da je podne.

mmama2
    08. Siječanj 2016. 08:20

prvo, nema tog stresa koji utječe na količinu mlijeka, utjeće jedino na laktaciju tj na refleks otpuštanja mlijeka znači ako ste pod šokom ili u velikom grču vrlo vjerojatno će beba sisati na prazno 1,2 5 minuta ovisi kako kod koje žene, ali mlijeko se neće povuć, smanjit a kamoli nestta. kao drugo mi smo bili zaležani išli na vježbice cca mjesec, dva pa sam prestala ići kada sam vidjela da je dijete normalno, da nisam sama odustala išli bi vjerojatno još i sada jer uvijek ima nešto za raditi sa bebom, dapače mislim da nikada nije bilo toliko vježbača a to ne može biti, to si doktori i fizijatri daju sami posla da ne češkaju jajca tamo po cijele dane.. a kaj se tiče as uvijek i bez iznimke,uvijek.. nikakve košare.. da se vozite 50 na sat sila djeteta je više nego trostruko veća kod kočenja naglog ili udarca odozada i da ima 4 kile ne bi bebu mogli zadržat.. ima za sve u zgb rodino savjetovalište na mup-ovom parkiralištu u heinzlovoj, a ima i grupa na fejsu Rodini savjeti o autosjedalicama

url=https://lilypie.com]

mmama2
    08. Siječanj 2016. 08:23

e da i mi smo bili kod markovca za kukiće i odličan je

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.