Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kris555
    27. Prosinac 2015. 10:17

Lela mi smo za Bozic isto super spavali, maleni me iznenadio, jedino kaj je ppkupio prehladicu i kaj nas zubici muce dvije veceri sad bas place i nervozan je. Ja sam mislila da nisu zubici jer kazu da je normalno da gura sake ali kad prodjem prstom malo je grbavo i vide se dvije bijele crtice. Bili smo u ambulanti, pluca su ok, samo moramo kapati fiziolosku i usisavati i to cim vise cistiti nos. 
    Uzuvajte Branchi u kinu ;)

• Mincy
    27. Prosinac 2015. 10:46

I nama se vide dvije bijele crtice

Bumbo0809
    27. Prosinac 2015. 11:25

Cure moj mis ima temp rektalno 38,7 :// sto 1.da radim?
    Nismo u Hr nego u BiH kod muzevih pa mi tu nije pedijatrica :'(

Bumbo0809
    27. Prosinac 2015. 14:12

Renata odveli smo ga ipak kod pedijatrice tu u BiH u bolnicu.I dok smo dosli do tamo spalo je.. Tamo je bila rektalno 38
    I sve je bilo u redu i s usima i s nosicem i grlom i plucima.. HVALA BOGU! i otisla sam u ljekarnu kupir za svaki slucaj paracetamol i dala mi je teta panadol

Cvarak
    27. Prosinac 2015. 15:17

Bumbo drz te se!!! Pazi na bumbu malog ;))

Branchi
    27. Prosinac 2015. 15:29

U kinu je bilo super! Nikad nisam bila u kinu u podne, hehe, ali to ce nam sad biti normalno kad je jan dosao hehe...
    Mincy mi cemo 1.1 3 mjeseca i isto slinimo i guramo sake. Danas je bas cvrsto ulovio i igracku i strpao je u usta...cekam da napuni 3 mjeseca pa da mu dam one igrackice za zubice hehe, ste vi to poceli?

Renata, malo mu je ko izasao neki osip, onako ispod uhA, ne jako...moze to bit od kolaca/oraha ili od vrucine?

Oliva4
    27. Prosinac 2015. 16:00

Branchi blago ti se za kino 😊 ja sam baš neki dan pričala kako mi kino fali..nisam išla već stvarno dugo, a baš volim kino :/ samo se meni neda izdajat baš pa sam odlučila ići tamo negdje kad mala napuni 6,7 mjeseci i krene s kašicama 😃
    Ja svojoj dajem igračkice već neko vrijeme, odkad sam skužila da lovi rukicama tako da mislim da mu možeš dat i prije službena 3 mjeseca 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.