Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarica
    26. Prosinac 2015. 15:29

Helo mamice ...kako ste? Kako je prosao vas prvi Bozic sa malenim strucicama? Ja sam odusevljena...jucer je malena bas bila raspolozena...najprije kod noneta i nona onda kod pranoneta...stalno se smijala,zaspala  kad joj je doslo i tak...cak smo navecer decko i ja uspijeli izac na pice sa drustvom a ona ostala na cuvanju... Misica moja... 
    Neznam zasto meni ne zeli nikako promjenit sliku profila...vec par puta sam pokusavala ali bas mi nece.. 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Lela29
    27. Prosinac 2015. 05:16

Jutro mamice, jeste se izgustirale za blagdane? 😊 Moja malena je bas bila raspolozena, lipo spava i po danu i po noći. Upravo je oborila svoj rekord, od 22 do 05. Dva puta sam gledala jel dise, na kraju sam je ja digla u 5 i dala joj jest.

Kriss, wow već zubići izlaze?! Bravo, neka prođe sto bezbolnije!

jahanara
    27. Prosinac 2015. 07:58

Jutro zenske!
    Prva noc da se ni jednom nismo budili malo sam i u soku priznajem.... otisli spavati u 12 i probudili se u 7.15. 
    Ovih dana smo non stop bili u pokretu, malo kod mojih, malo kod njegovih, prijatelji kod nas i obavezno setnja. Ovog Bozica sam bas nekako opustena, samo nek uzivamo i to mi je najbitnije. Prijasnjih Bozica me uvijek brinulo jel sve na svom mjestu, kuca mora biti tip top zbog gostiju i bla bla. A sad me bas briga za to, nek je malo i razbacano, sad mi je samo bitno da smo sretni i da nam je lijepo skupa. Kako malo dijete moze promijeniti covjeka, to nisam mogla vjerovati kad su mi pricali, al uvjerila sam se. 
    Odoh piti kavu u miru, cura opet zaspala.
    Zbilja, Kris vec zubici krenuli? Ja mislila da krecu tamo od 6mj...

Branchi
    27. Prosinac 2015. 08:18

Jutro svima 😀
    Nama isto stalno puna kuca, ili familija ili frendovi i sve je bas lijepo laganini, svaki dan setnja, druzenje, odmaranje...
    Mi se isto moramo pohvaliti sa spavanjem koje nije ni blizu vasima, ali za nas je puno i odmorni smo 😀 - tri seta po 2.5 sata 😂 ....i sad jos malo cori, a ja zujim jer sam se naspavala.
    Dragi je ovaj tjedan na go pa imamo jos neka druzenja i planiramo na advent...a danas me vodi na star wars, jedva cekam! Idemo u podne, za jana ostavljam 2x130ml, mora mu biti dosta heheh

Ja za zubice jos nis ne vidim, ali dosta slini i zvace si ruke pa ne znam jel to neka naznaka?

Uzivajteeeeeeee 💕

Bumbo0809
    27. Prosinac 2015. 09:48

Nama je isto puna kuca gostiju,ali baas uzivamo i on se svima smjeska i "prica" s njima sto mene bas veseli! Danas moji dolaze svii kod muzevih na rucak pa ce nas bit puna kuca 😊😊
    Samo ja sam jucer bila "zlocesta" jer sam se najela kiselog kupusa i rebaraca (na nagovor ukucana) i malac se jutros baaaas mucio sa stomacicem :( i plakao i stenjao i 2x kastasto kakio (jel to normalno???? :-//  I prekjucer ujutro je isto kastasto kakio pa nije dalje cijeli dan i nije jucer nikako.) i evo sad je opet malo zaspao.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.