Drage mame i bebe, zelim vam svima sretan Bozic.
Nadam se da se lijepo provodite. A one ciji su bebachi bubani da cim prije ozdrave.

Helo mamice ...kako ste? Kako je prosao vas prvi Bozic sa malenim strucicama? Ja sam odusevljena...jucer je malena bas bila raspolozena...najprije kod noneta i nona onda kod pranoneta...stalno se smijala,zaspala kad joj je doslo i tak...cak smo navecer decko i ja uspijeli izac na pice sa drustvom a ona ostala na cuvanju... Misica moja...
Neznam zasto meni ne zeli nikako promjenit sliku profila...vec par puta sam pokusavala ali bas mi nece..

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Jutro mamice, jeste se izgustirale za blagdane? 😊 Moja malena je bas bila raspolozena, lipo spava i po danu i po noći. Upravo je oborila svoj rekord, od 22 do 05. Dva puta sam gledala jel dise, na kraju sam je ja digla u 5 i dala joj jest.
Kriss, wow već zubići izlaze?! Bravo, neka prođe sto bezbolnije!
Jutro mamice, jeste se izgustirale za blagdane? 😊 Moja malena je bas bila raspolozena, lipo spava i po danu i po noći. Upravo je oborila svoj rekord, od 22 do 05. Dva puta sam gledala jel dise, na kraju sam je ja digla u 5 i dala joj jest.
Kriss, wow već zubići izlaze?! Bravo, neka prođe sto bezbolnije!
Tako je moja curke peksinoc spavala ja se budim i gledam ju i brinem jel gladna pa sam joj u 5 gurnula sisu :)) hhaha nama nikad ne pase kad spavaju kad ne spavaju haha bas smo smojesni!!! Pusaaa ekipo...
Branchi super za kino moj muz ce morat sam ic :)

Jutro zenske!
Prva noc da se ni jednom nismo budili malo sam i u soku priznajem.... otisli spavati u 12 i probudili se u 7.15.
Ovih dana smo non stop bili u pokretu, malo kod mojih, malo kod njegovih, prijatelji kod nas i obavezno setnja. Ovog Bozica sam bas nekako opustena, samo nek uzivamo i to mi je najbitnije. Prijasnjih Bozica me uvijek brinulo jel sve na svom mjestu, kuca mora biti tip top zbog gostiju i bla bla. A sad me bas briga za to, nek je malo i razbacano, sad mi je samo bitno da smo sretni i da nam je lijepo skupa. Kako malo dijete moze promijeniti covjeka, to nisam mogla vjerovati kad su mi pricali, al uvjerila sam se.
Odoh piti kavu u miru, cura opet zaspala.
Zbilja, Kris vec zubici krenuli? Ja mislila da krecu tamo od 6mj...

Jutro svima 😀
Nama isto stalno puna kuca, ili familija ili frendovi i sve je bas lijepo laganini, svaki dan setnja, druzenje, odmaranje...
Mi se isto moramo pohvaliti sa spavanjem koje nije ni blizu vasima, ali za nas je puno i odmorni smo 😀 - tri seta po 2.5 sata 😂 ....i sad jos malo cori, a ja zujim jer sam se naspavala.
Dragi je ovaj tjedan na go pa imamo jos neka druzenja i planiramo na advent...a danas me vodi na star wars, jedva cekam! Idemo u podne, za jana ostavljam 2x130ml, mora mu biti dosta heheh
Ja za zubice jos nis ne vidim, ali dosta slini i zvace si ruke pa ne znam jel to neka naznaka?
Uzivajteeeeeeee 💕

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji