Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sova5
    24. Prosinac 2015. 15:02

Jel normalno da izdojeno mlijeko u frižideru onako gore na vrhu ima kao talog, a dolje je ko vodica?

Sanjarica
    24. Prosinac 2015. 15:05

Moja niti ne voli cistit usi...pa uglavnom kad jr okupa joj sa rucnikom prebrisem koliko uspijem jer sa stapicem nema sanse a i strah me... 
    Kad je vozim u autosjedalici stavim je u debljoj maji..znaci bez jaknice... A ako idemo negdje gdje nam je 5 min voznje tad je stavim u jaknici... 
    Takoder svima lijep i blagoslovljen Bozic od srca!! Uzuvajte sa svojim bebicama i obitelji!

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Sova5
    24. Prosinac 2015. 15:08

Usi čistim nakon kupanja sa onim štapićima za usi. Prođem ušnu školjku i onako s vrha očistim onaj unutarnji dio. Skoro sam pala u nesvjest kad sam vidjela da ima žutulje unutra  
    Zara, i mom rastu nokti ko ludi, hahah!! U sjedalicu stavljam samo u odjeci. Onda ga pokrijem sa 100 deka  mislim da se ni ne preporuča oblačiti nista kad stavljaš u sjedalicu bebu

Bumbo0809
    24. Prosinac 2015. 16:15

I ja se pridruzujem cestitkama svima vama curama, vasim bebicama i obiteljima- SRETAN I BLAGOSLOVLJEN BOZIC! 

Ja usi cistim poslije kupanja znaci svako 2.vecer i to je strasnooo koliko zutog bude haha 
    A noktici ocito svim bebama prebrzo rastu! 
    A sto se autosjedalice tice obucem ga normalno znsci brz skafandera i jakete,ali ga isto pokrijem dekicama... Svakako u autu bude toplo (iako meni smeta to grijanje oduvijek,ali eto radi njega ostavimo malo)

kris555
    24. Prosinac 2015. 16:16

Jooj moj isto ima zutog puno na vani i isto ne da cistit a unutra jos nema bas i nisam mu cistila.. 
    I mi svima zelimo sve najbolje za Bozic da svi grcici i sve muke prodju cim prije! :) 

Ja svom noktice svakih tjedan dana moram rezat, na nogama sam samo na palcevima jer su bili duzi i polomili su se..

Branchi
    24. Prosinac 2015. 17:11

I mi zelimo svima sretan bozic i uzivajte u novom sastavu familijeee 🎄💕🎁🎉

Jan isto ima zuro po usima, hehe, to i rezanje noktica je uvijek izazov 😀

Mi nismo uzeli bozicno odjelce nego crne hlacice i body-kosulju s leptir masnom hehe...sad sam ga presvukla, obukla, papa i cekamo familiju, sve je spremno 😊

Uzivajte mamiceeeee 😘

Zara6
    24. Prosinac 2015. 18:18

Branchi zaboravih ti reci da smo tjemenicu za sad uspjesno rijesili na onaj nacin kako si ti radila, hvala ti 💖

plavojka
    24. Prosinac 2015. 19:10

Mamiteee, uzivajte u Badnjoj veceri i danima pred nama!! Puse vama i malim prljavcima ;) 💝🎄🎁

jahanara
    25. Prosinac 2015. 08:24

Sretan Božić svima!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.