Jel normalno da izdojeno mlijeko u frižideru onako gore na vrhu ima kao talog, a dolje je ko vodica?
Moja niti ne voli cistit usi...pa uglavnom kad jr okupa joj sa rucnikom prebrisem koliko uspijem jer sa stapicem nema sanse a i strah me...
Kad je vozim u autosjedalici stavim je u debljoj maji..znaci bez jaknice... A ako idemo negdje gdje nam je 5 min voznje tad je stavim u jaknici...
Takoder svima lijep i blagoslovljen Bozic od srca!! Uzuvajte sa svojim bebicama i obitelji!
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Usi čistim nakon kupanja sa onim štapićima za usi. Prođem ušnu školjku i onako s vrha očistim onaj unutarnji dio. Skoro sam pala u nesvjest kad sam vidjela da ima žutulje unutra
Zara, i mom rastu nokti ko ludi, hahah!! U sjedalicu stavljam samo u odjeci. Onda ga pokrijem sa 100 deka mislim da se ni ne preporuča oblačiti nista kad stavljaš u sjedalicu bebu
I ja se pridruzujem cestitkama svima vama curama, vasim bebicama i obiteljima- SRETAN I BLAGOSLOVLJEN BOZIC!
Ja usi cistim poslije kupanja znaci svako 2.vecer i to je strasnooo koliko zutog bude haha
A noktici ocito svim bebama prebrzo rastu!
A sto se autosjedalice tice obucem ga normalno znsci brz skafandera i jakete,ali ga isto pokrijem dekicama... Svakako u autu bude toplo (iako meni smeta to grijanje oduvijek,ali eto radi njega ostavimo malo)
Jooj moj isto ima zutog puno na vani i isto ne da cistit a unutra jos nema bas i nisam mu cistila..
I mi svima zelimo sve najbolje za Bozic da svi grcici i sve muke prodju cim prije! :)
Ja svom noktice svakih tjedan dana moram rezat, na nogama sam samo na palcevima jer su bili duzi i polomili su se..
I mi zelimo svima sretan bozic i uzivajte u novom sastavu familijeee 🎄💕🎁🎉
Jan isto ima zuro po usima, hehe, to i rezanje noktica je uvijek izazov 😀
Mi nismo uzeli bozicno odjelce nego crne hlacice i body-kosulju s leptir masnom hehe...sad sam ga presvukla, obukla, papa i cekamo familiju, sve je spremno 😊
Uzivajte mamiceeeee 😘
Branchi zaboravih ti reci da smo tjemenicu za sad uspjesno rijesili na onaj nacin kako si ti radila, hvala ti 💖
Mamiteee, uzivajte u Badnjoj veceri i danima pred nama!! Puse vama i malim prljavcima ;) 💝🎄🎁
Sortiraj odgovore
Najstariji