Joj curke vi imate kratke periode nervoze, a mi vise ne znamo sta da radimo. Nasa je nervozna i ljuta vec sigurno 10dana i to navece od 6 pa do 11, 12 sati, sinoc do 1. Pocinje sa plakanjem, uzmemo je na ruke, nekad se malo smiri, nekad je toliko ljuta da lupa sakicama po nama i grebe nas. Nakon dugo nosanja smiri se i zaspe na par minuta, najduze 15 i ispocetka. Na cici se tako jako place da nam je dojenje u tom periodu strasno. Gladna je i povuce par puta pa plac pa opet tako. Preko dana je stvarno sasvim druga beba, tako da jednostavno ne znamo sta se s njom dogadja i brine nas to njeno ponasanje bas jako.
Jahanara jel ju mozda muci probava tad? Moj maleni se tako ponasa kad mi je tesko isprditi se ili pokakti.. Jako se razmase rukicama i lamace nogicama.. Mozda ju to muci?
Plavojka prducka non stop, a kaka svakih 3-5 dana. joj, nadam se da je probava u pitanju...
Jahanara kaki ti spava po danu? Moja ima takve epizode od nespavanja. Ako preskoci dnevni spavanac, oko 6 pocinje show program 😌
Slabo spava po danu, skoro pa nikako. Stalno preokreće okicama da će zaspati al nikako. Al nije uopće cendrava preko dana. Isto sam mislila da je zato što ne spava preko dana, pa smo je jučer uspjeli uspavati i spavala je 2 sata pa nakon tog još 1 i baš sam se ponadala da će nam noć biti super, kad ono čini mi se još gore.
Jahanara tocno tak je i kod nas. Prije je tulum bio od 4 popodne pa do 10 navečer a sad ga imamo od 6-7 navečer pa do 12-1. Cekamo tatu da dode s posla :-p ovih dana mi je isto bila cendrava a jucer sam ju stavila pokraj sebe na trosjed i zabavljala ju. Kod nas je to samo vrijeme ne spavanja a ujutro nas muce grcici i prdeci. Pogotovo danas.. Rekla jucer pedijatrica da joj ne trebam dati kapi. Al mi je zao slušat ju koliko se muci :-( koje kapi su najbolje?
Jana isto po noci muce ili prdci ili mu se nosic napuni jer jos malo traje prehlada. Tak da se mi budimo svakih sat, dva...a nekad se probudi, vrpolji, dam cicu 5min i umiri se...
Cak mi nije to ni strasno jer sam se nekak navikla, najgore mi je sto nekad ne mogu zaspat odma kad i on pa propustim i to malo sna 😀
S kim god pricamo iz zgrade da ima bebicu, niti jedna beba ne spava puno, tak da mislim da je problem u zgradi 😂
Mery dajemo joj kapi Biogaia s vitaminom D. Dok joj.nismo davali bas je jako stenjala i mucila se. U svakom slucaju mislim da kapi ne mogu odmoci.
I mi nju animiramo na.sve moguce nacine, pjevamo, plesemo s njom, pricamo joj, glupiramo se...da nas netko vidi rekao bi da nismo normalni.
Sortiraj odgovore
Najstariji