I mene zanima kad to prestaje...mi spavamo 2 sata ili sat i pol, a duze bi da nisu tak teski ti prdci po noci 😓
Da prijavim i svoju glupost - nisam gledala iznad i kad sam dizala jana, lupila sam mu glavicom u lampu 😓 sve normalno radi i smije se, doktorica mi rekla da ne brinem i samo pratim ako povraca ili vise spava....i da ce se to desiti jos puno puno puta, da samo treba ostati smiren. Jadno moje dijete uz mutAvu mamu 😩
Branchi znam da si zalosna, ali nemoj se bedirati, dobro dokica kaze, svi cemo mi takve gluposti napraviti! Samo nek prosju bez posljedica i super! Vidis da je on ok, cin se smjeska i nema promjena u ponasanju! A sigurno si ga odmah i cmoknula u to mjesto, znas da puse sve rijese ;)
Ja sam se jednom usrala od straha jer sam malenom ispirala nosic spricom i on se nekak trznuo tak da sam mu valjda lupila vrhom negdje po nosicu iznutra! On vristao 15sec a ja plakala jos pol sata..
Mi vec tjedan dana uzimamo Biogaia kapi i to prdjenje i stenjanje pred jutro je skoro skroz nestalo! Vec nakon jednog dana sam primijetila da se puuuuno manje napinje, i definitivno bolje spava.. Zadnje tri noci min 4 i po sata u prvoj turi.. Sad ne znam jel bi zasluge za spavanje pripisala kapljicama ili mu je tako doslo..
Hvala cureeee!!! Ma sve znam ali jedno je kad se on ozljedi, a drugo kad ja to napravim 😀
Zasad je sve uobicajeno, samo nek tako i ostane 😊
Pozdrav cure :) moj beban se jucer krstio pa sam ja presretna! 😊😊😊 bio je odlican i u crkvi i kasnijw u restoranu (vecinu je prespavao 😂😂)
Cvarak moj ima 3ipo mj i grcici su prestali bas jedno ima 2 tjedna i od tad mu ne dajem vise nikakve kapi... Osim sto ujutro kad se probudi u 7ipo pocne prduckati i to ga i probudi...ali sve u svemu, okej je stanje!
Branchi ne brini, svima od nas ce se to dogoditi puno puta! Ali razumijem te jer se meni dogodilo dok sam ga dojila u noci ogrebala sam ga malo po nosu jer se on trznuo, malo je vristao (30sek), ali sam ja puno vise plakala... Uhhh
I ja se nadam da će ti prdci i to napinjanje proći sa 3 mj, samo što će on sada 3 mjeseca a meni se ne čini da je bolje :( Noćas nam je baš bilo koma :(
Cvarak i Mincy, kužim vas. I mom malom su zadnjih dana grčići bili gori nego ikad, da sam rekla mužu da mu nikada neće proći, i oženit će se još će ga grčići mučiti. Jučer je malac napunio 3 mjeseca, ušao u 4., i jučer su mu grčići bili minimalni. Ma za zanemariti. I danas evo još ništa. Prdi, ali ništa se ne javlja, samo čujem ili osjetim pod pelenom. Bojim se ponadati, ali možda, veliko možda, stvarno prolaze.
Branchi, molim te prihvati zahtjev, trebam te u pp.
joj branchi, ja cesto imam fobije od tih udaraca ili padova, stalno mislim da ce mi ispast iz ruku, a nema sanse, zongliram s njom samo tako. Ljubac janu!
Mojoj je odlicna situacija sa probavom, nema vise stenjanja cijelu noc, nocas sam je cula 3 puta da se promeskoljila i prdeknila. Prije je to bio show od 2 do 7, nisam znala sto bi. Sad je uhvati jedino ako ja pojedem nesto zabranjeno i opet ne bude strasno.
nadam se da cete se svi brzo rijesit tih muka, jer stvarno je gust probudit se ujutro sam i skuzit da je mala ljubav slatko spavala bez muke.
Ja sam tek sad pametna skuzila da moje djete ima tjemenicu kak ima dugu kosicu nis nisam uocila i sad vidim kao zuckasto kod cela malo zagrebem noktom ono sve se ljusti! Brzo sam namazala uljem i trljala i cesljicem presla pa cu navecer joj sam glavicu oprat samponom sad joj je sve po kosici ostalo ljuskica!! Nakon koliko zo dana ode?! Kak ja pametna nis nisam kuzila uzass je kao bilo zuckasto al se to nis nije runilo ja kao ma to tak treba,ccccc da se razbijem!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji