Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Cvarak
    22. Prosinac 2015. 14:11

Ja sam tek sad pametna skuzila da moje djete ima tjemenicu kak ima dugu kosicu nis nisam uocila i sad vidim kao zuckasto kod cela malo zagrebem noktom ono sve se ljusti! Brzo sam namazala uljem i trljala i cesljicem presla pa cu navecer joj sam glavicu oprat samponom sad joj je sve po kosici ostalo ljuskica!! Nakon koliko zo dana ode?! Kak ja pametna nis nisam kuzila uzass je kao bilo zuckasto al se to nis nije runilo ja kao ma to tak treba,ccccc da se razbijem!!!

Mary36
    22. Prosinac 2015. 14:33

Cvarak

Ja sam tek sad pametna skuzila da moje djete ima tjemenicu kak ima dugu kosicu nis nisam uocila i sad vidim kao zuckasto kod cela malo zagrebem noktom ono sve se ljusti! Brzo sam namazala uljem i trljala i cesljicem presla pa cu navecer joj sam glavicu oprat samponom sad joj je sve po kosici ostalo ljuskica!! Nakon koliko zo dana ode?! Kak ja pametna nis nisam kuzila uzass je kao bilo zuckasto al se to nis nije runilo ja kao ma to tak treba,ccccc da se razbijem!!!

Meni se to isto dogodilo na početku! Počele su se žutiti obrve, a ja mislila pošto smo i muž i ja plavi da će joj to biti boja obrva...još muž kaže kak ima fora obrve žućkaste, baš će imati dobru boju kose...kakvi bedaci. Ovisi koliko će trajati o tome koliko se proširila, ali računaj nekih tjedan dana. Namasti dobro jedno sat prije kupanja, pa onda probaj tijekom kupanja istrljati trljačicom i/ili češljićem.

kris555
    22. Prosinac 2015. 15:21

Mi imamo problema sa zaspivanjem popodne, znaci ujutro je budjenje tak oko 7-8 negdje ovisi i do tipa 2 odspava si po malo i super je, al od nekih 3-4 pocne plac i zivcanjenje jer je pospan a nikako zaspaz, jucer je jedva zaspao oko 6 popodne i probudio se jutros oko 5, pocickao i ukakao se tak da se razbudio i fuckaj ga.. Ne znam kak da ide kasnije spavat oko 8 recimo :/

Cvarak
    22. Prosinac 2015. 15:31

Ma po tjemenu samo sva sreca nije cijela glavica.... A tak joj je bilo na obrvama pa sam isto nakon tjedan dana ocistila jer nisam znala kae... Ahhh jojjj

Lela29
    22. Prosinac 2015. 15:59

I moja ima zuto na obrvama, ali nista se ne ljusti. Triba li to dirat?

Kris, ista stvar kod nas. Ujutro i navecer bez problema, tijekom dana jedva, nakon 2 ure uspavljivanja, a nekad ni tad. Na kraju je pola dana uspavljivam, ona nece da zaspe

Mary36
    22. Prosinac 2015. 18:17

Lela29

I moja ima zuto na obrvama, ali nista se ne ljusti. Triba li to dirat?

Kris, ista stvar kod nas. Ujutro i navecer bez problema, tijekom dana jedva, nakon 2 ure uspavljivanja, a nekad ni tad. Na kraju je pola dana uspavljivam, ona nece da zaspe

Isto možeš namazati uljem i lagano istrljati kod kupanja. Ta s obrva nam je brzo prošla.

Ashley
    22. Prosinac 2015. 16:09

Branchi, ne brini...sve je to uobičajeno. Ljubi Jana i u moje ime i Bonovo. 

Čvarak, tjemenica je uobičajena i dosta bebica ju ima. Ja bi, da moj dobije definitivno kupila Mustelu za tjemenicu. Frendica mi je rekla da je to super stvar i ona je tako svoju curicu rješila tjemenice.

Mi smo se danas vratili na stari raspored, ili je on toliko povezan sa mnom ili je jučer i prekjučer samo bila neka anomalija, ali danas sam trebala izaći u .09.00 i jučer sam se pitala kako ću to odraditi, da li da ga budim, ili da ostavim teti čuvalici da ga nahrani kada se probudi. A on, probudio se u 7.45, a sat sam navila za 7.50. Nahranila ga, spremila se, popila kavu, teta čuvalica došla u 09.00. Vratila sam se u 14.00, on taman čorio. Otpratila tetu čuvalicu, preparkirala auto , 14.10, on se probudio: nahranila ga i malo smo se igrali. Sada opet čori.

nenana
    22. Prosinac 2015. 16:44

Tjemenicu na glavici sam mazala uljem i prala običnim šamponom od Mustele i sve je nestalo..mislim da ni ne treba tajnposeban šampon kupovat jer je skup a zapravo sve brzo prođe..a ovo na obrvama bi malo nauljica i istrljala..brzo je otišlo...samo nikako na suho dirati jer s moze nadražiti koza!

Ja sam si dala u zadatak napraviti tri vrste keksa, e sad kaj cu uspijeti od toga budemo vidjeli 😝 Ima li jos takvih mama? Ma mora mi stan bar malo zamirisati na Bozic!

Ps. Danas smo šetali, sad kolica prolaze dok spava A čim se zbudi hoce u klokanicu i super mu je! Cijelo vrijeme priča nekaj dok hodamo :) i ima jos jednu novu foru pjeva samnom..ja pjevam zeko i potočić a on me prati, guguce i pjeva, preslatko, šteta sto ne mogu video ovdje staviti 

Branchi
    22. Prosinac 2015. 16:56

Mi smo jucer radili kiflice, keksice s pekmezom i rum kuglice...to je to od mene hehe.
    Morala sam nesto :) jan je dio prespavao, dio pratio iz lezaljke, pravi little helper 😊

Sanjarica
    22. Prosinac 2015. 17:56

Evo i ja se upravo spremam naoravit keksice od vanilije i cokoladne... A sutra jos jedan kolac od jabuka...to je to od mene za ovu godinu... Planiram i sutra ic na pramenove i tak....ipak si treba sredit frizuru prije doceka...moramo bit lijepe nasim bebicama ipak im je ovo prvi docek...heheh... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI