Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kris555
    22. Prosinac 2015. 15:21

Mi imamo problema sa zaspivanjem popodne, znaci ujutro je budjenje tak oko 7-8 negdje ovisi i do tipa 2 odspava si po malo i super je, al od nekih 3-4 pocne plac i zivcanjenje jer je pospan a nikako zaspaz, jucer je jedva zaspao oko 6 popodne i probudio se jutros oko 5, pocickao i ukakao se tak da se razbudio i fuckaj ga.. Ne znam kak da ide kasnije spavat oko 8 recimo :/

Cvarak
    22. Prosinac 2015. 15:31

Ma po tjemenu samo sva sreca nije cijela glavica.... A tak joj je bilo na obrvama pa sam isto nakon tjedan dana ocistila jer nisam znala kae... Ahhh jojjj

Lela29
    22. Prosinac 2015. 15:59

I moja ima zuto na obrvama, ali nista se ne ljusti. Triba li to dirat?

Kris, ista stvar kod nas. Ujutro i navecer bez problema, tijekom dana jedva, nakon 2 ure uspavljivanja, a nekad ni tad. Na kraju je pola dana uspavljivam, ona nece da zaspe

Ashley
    22. Prosinac 2015. 16:09

Branchi, ne brini...sve je to uobičajeno. Ljubi Jana i u moje ime i Bonovo. 

Čvarak, tjemenica je uobičajena i dosta bebica ju ima. Ja bi, da moj dobije definitivno kupila Mustelu za tjemenicu. Frendica mi je rekla da je to super stvar i ona je tako svoju curicu rješila tjemenice.

Mi smo se danas vratili na stari raspored, ili je on toliko povezan sa mnom ili je jučer i prekjučer samo bila neka anomalija, ali danas sam trebala izaći u .09.00 i jučer sam se pitala kako ću to odraditi, da li da ga budim, ili da ostavim teti čuvalici da ga nahrani kada se probudi. A on, probudio se u 7.45, a sat sam navila za 7.50. Nahranila ga, spremila se, popila kavu, teta čuvalica došla u 09.00. Vratila sam se u 14.00, on taman čorio. Otpratila tetu čuvalicu, preparkirala auto , 14.10, on se probudio: nahranila ga i malo smo se igrali. Sada opet čori.

nenana
    22. Prosinac 2015. 16:44

Tjemenicu na glavici sam mazala uljem i prala običnim šamponom od Mustele i sve je nestalo..mislim da ni ne treba tajnposeban šampon kupovat jer je skup a zapravo sve brzo prođe..a ovo na obrvama bi malo nauljica i istrljala..brzo je otišlo...samo nikako na suho dirati jer s moze nadražiti koza!

Ja sam si dala u zadatak napraviti tri vrste keksa, e sad kaj cu uspijeti od toga budemo vidjeli 😝 Ima li jos takvih mama? Ma mora mi stan bar malo zamirisati na Bozic!

Ps. Danas smo šetali, sad kolica prolaze dok spava A čim se zbudi hoce u klokanicu i super mu je! Cijelo vrijeme priča nekaj dok hodamo :) i ima jos jednu novu foru pjeva samnom..ja pjevam zeko i potočić a on me prati, guguce i pjeva, preslatko, šteta sto ne mogu video ovdje staviti 

Branchi
    22. Prosinac 2015. 16:56

Mi smo jucer radili kiflice, keksice s pekmezom i rum kuglice...to je to od mene hehe.
    Morala sam nesto :) jan je dio prespavao, dio pratio iz lezaljke, pravi little helper 😊

Sanjarica
    22. Prosinac 2015. 17:56

Evo i ja se upravo spremam naoravit keksice od vanilije i cokoladne... A sutra jos jedan kolac od jabuka...to je to od mene za ovu godinu... Planiram i sutra ic na pramenove i tak....ipak si treba sredit frizuru prije doceka...moramo bit lijepe nasim bebicama ipak im je ovo prvi docek...heheh... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.