Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jahanara
    23. Prosinac 2015. 19:32

Sova zao mi je sto i vi imate takvih problema al kad si to napisala odmah mi je nekako lakse jer sam vec mislila da s mojom bebom nesto nije u redu. Da, da i mi se sluzimo usisavacem 😂 snimili ga na tablet i usisavamo.

Bumbo0809
    23. Prosinac 2015. 20:41

Sova bit ce bolje! Vidit ces kad prodju te muke s grcicima i popratnim pojavama da ces i "zaboravitit" na to tesko razdoblje i moci ces uzivati u potpunosti s bebicom! 😊
    Mi se vise ne sluzimo usisavacem, nego samo.kad ga spremam na nocni san (kao upravo sad :P) uvik na tabletu gori- zvukovi  maternice sto je i slicno usisavacu/fenu.
    Dok je imao grcice fen nam je cijeliiiiiiii dan gorio na youtube na tv-u. Ukucani su izludjivali na taj ton haha ali njemu je tad za svaki san trebao taj zvuk. Sad evo nekih 2ipo tjedna samo ide to za nocni san.

Mom bebanu je duda postala i nezanimljiva..izbaci je i samo obe ruke trpa odjednom :/ jel tako vase?
    I na bradi su mu izbacili crveni pristici otkad to radi i nikako ae povuci. Mislote li vi da je to zbog tog stavljanja ruku u usta?

• Mincy
    23. Prosinac 2015. 22:44

Moj isto više neće dudu, samo palac sisa, baš mi nije drago zbog toga, ali ajd, ako je on sretan i ja sam :)

Cvarak
    24. Prosinac 2015. 02:31

Ja sam skuzila da moja bebica trpa ruke u usta samo kad je nesto:tipa kad oce podrignut,kad prducka ili kad je gladna! A zna kad se zaigra i kad uoci rukicu al vec skoro kuzim kad je sta pa reagiram! Kad jako sise cijelu saku i nemorna je onda je puna zraka i oce podrignut kad malo gura jednu drugu rukicu prducka ......;))

Branchi
    24. Prosinac 2015. 03:14

Jan se nikad nije ni zaljubio u dudu, ali su zato sake super hehe

Tijekom noci uspavljujem sa cicom ili nunanjem, oboje pali. Kako preko dana uspavljujete?? Da li nesto zamracite ili prilagodite?
    Po danu ako zaspe, zaspe na cici, ali rado bi ga nekako uspavala da i kasnije popodne odvali malo

Bumbo0809
    24. Prosinac 2015. 07:12

Dobro jutro cure.. Mi se opet sinoc budili svako 1,30-2h :/ ne znam zasto sad kad je veci spava puno manje nego prije... Sto vi mislite?

Cvarak to je dobro kad s razlogom!!  on po cijeliiiii dan ruke drzi u ustima grrr i ne znam jel od toga il ne daj Boze neceg dr izbacili mu sitni crveni pristici na bradi.

Sanjarica
    24. Prosinac 2015. 08:05

Jutro cure...dok malena papa na meni da se malo javim... 
    Naime i moja ima skoro pa stalno palac u ustima i tako je stalno slinava iako je dosta brisem...pa cu joj takoder izbili oni sitni pristici kao... Dudu takoder vise ne zeli uopce... 
    Ona uglavnom bez problema popodne zaspi kad joj se spava, ponekad se malo kao muci zaspat pa upalim usisavac i eto je zaspi za 3 min... 
    Inace popodne spava u svojoj kosari u svojoj sobici koja je tik uz dnevni na potpunom svjetlu i uz muziku posto nam po cijele dane svira cmc uglavnom hehe... 
    A navecer totalno drukcija prica, potpuna tisina i priguseno svjetlo dok je hranim i uglavnom bez problema zaspi...iako ona jos uvijek prije pol noci-jedan ujutro nema sanse da zaspi...koliko god se mi trudili to promjenit da ide makar najkasnije u 23 spavat..al nema sanse...ko da ima sat i da zna...hehe... Ali onda odspava do 7-8 ujutro tad hranjenje i opet spavanje do 11 otp... 
    Nego koliko su vase bebice budne preko dana? Jesu kad su budne stalno vesele i zainteresirane za druzenje/igranje? Moja ponekad cak mislim i da previse spava...ponekad se tokom dana probudi i bude budna nekih mozda sat vremena al nervozna dosta i tad opet zaspi pa se probudi nakon pola sata-sat pa je vesela i onda opet zaspi nakon vec sat vremena... Uglavnom kako mi se cini uvijek neki klinac brinem...ak ne spava zasto ne spava, ako spava zasto toliko spava, ako se ne zeli igrat zasto se ne zeli igrat...uf, uf... 
    Saljemo vam puse ja i A...idemo jos malo ubit oko... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

jahanara
    24. Prosinac 2015. 08:09

Bumbo mojoj se ti sitni pristici pojave kad dugo ima dudu u ustima tako da su vjerojatno od sakica. Nakon sto baci dudu, umijem je i prodje za par sati. Sa sakicama teze jer sigurno nece proci par sati a da nisu u ustima.

Sova5
    24. Prosinac 2015. 09:16

Jutro!

Ne znam tko je pisao za onu kremu od bioderme - Atoderm preventive, ali puno hvala!! Mali je imao dosta suhu kozu na licu i one crvene točkice kako se čistio. U manje od tjedan dana lice se totalno očistilo. Ja pitala svoju pedijatrica sta da mu uzmem, a ona meni "bilo sta". Mislim, ja ne znam sta je bilo sta. Mogu mu onda uzeti anti age kremu  To je meni bilo sta, hahaha. Ugl, sva sreca da imamo ovaj forum!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.