Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mery0303
    23. Prosinac 2015. 09:23

Kupit ću onda kapi jer se stvarno jako mucila pred jutro.. 
    Branchi ja zavidim mamama čije bebe prespavaju cijelu noc :-p mada se necu žaliti.. ako prespavam preko noci sveukupno 5-6 sati ja sretna.. di ces bolje ;-) ali mi tek mjesec dana imamo pa se nadam da ce biti bolje dok jos mrvicu narastemo ;-)

Bumbo0809
    23. Prosinac 2015. 09:27

Jahanara proci ce i taj period, sigurno vrlo brzo! Ja isto mislim da bebu muci probava.. A da probas tad kad s vjezbicama? Skines je u body i vjezbas rukoce i nogice i pjevas joj tad.. Mom to pomogne
    Ja uvijek kad je nervozan pokusavam s takvim stvarima najprije pa ga malo nosim.i cim se umiri krecem opet s animiranjem (dok ostali ga samo hoce nosat,a ja to ne volim!!)

Branchi daa sigurno je problem u zgradi 😂😂😂

Lela odlicaaan spavanac!!! Blago vam se 😊😊

Ashley
    23. Prosinac 2015. 09:33

kris555

Ma nije toliki bed sto ne spava nego place i onda imam osjeaj da je nezadovoljan i da radim nesto krivo :/ nemam pojma valjda ce se to pronjenit nekako. 
    Ashley blago tebi uz Bonu, cini se da taj deckic uopce ne place i nije lose volje :) 
    Ja sam radila zvjezdice i jedne keksice i jos cu raffaello napraviti sutra i to je to :) jedva cekam da se bebi ppcne malo sam zabavljat s necim da ga ne moram ja stalno animirat pa da stignem i nekaj drugo napravit po kuci :)

Kris555, Jahanara i ostale mamice
    Ima različitih beba. Ima bebica koje su dobre, mirne i ne bune se puno na ništa, a opet ima bebica koje su zahtjevne, jednostavno su takav karakter. Više plaču, slabije spavaju, dosta su osjetljive na sve oko sebe..... 
    Baš mi je jučer jedna mama pričala da ima dvije curice; prva kada se rodila, med i mlijeko, dobra i krasna, spavali su skoro po cijele noći, nikakvih problema. A onda druga curica, živa katastrofa, plakala je non-stop i više (da nadoknadi i za prvo dijete), loše spavala, grčevi, nije htjela jesti, ma valjda ju je sve smetalo. Znači dvije sekice, isti roditelji, ali karakteri su drugačiji
    I takvih sam priča već i prije čula. 

Teta čuvalica mi kaže, a ona se baš nagleda beba i beba, da je to jednostavno tako. Različiti karakteri i nema tu puno pomoći. Odgoj i okolina mogu malo utjecati ali je puno do samog karaktera bebe.

Branchi
    23. Prosinac 2015. 09:36

Mi po noci skupimo 6-8 sati kako kad...a on se oko pol 8 vise ne da uspavat i ne skida smjesak sa lica, tak da mu ocigledno ne treba vise. Smijem se i ja kad ga tak vidim pa ocigledno ni meni ne treba 😜

Ja taj vitamin D (oleovit) dajem ujutro na zlicicu pomjesan s mojim mlijekom - i uvijek otvori usta kad vidi zlicu, gutne, slozi grimasu i nasmije se kad ga pohvalim kako je lijepo popio hehe

Od kapi pijemo wayu koja je probiotik. Mislim da mu je ok i da bi ja trebala jesti malo vise juha i kompota, da bi olaksala i sebi i njemu

Bumbo0809
    23. Prosinac 2015. 10:17

Ashley bas si to dobro rekla! Mozemo se mi popeti i na donje trepavice da ugodimo nasim bebacima, ali takvi se rode i vec s igradjenim karakterom! 
    Znam i ja puno primjera djecice od istih roditelja, a razlika u karakteru ogromna!

jahanara
    23. Prosinac 2015. 10:25

Bumbo probali smo i vježbati, al ne možemo baš uhvatiti ritam jer ona vježba po svom i sama.

Ashley takvi smo bili brat i ja kao te bebe šta si opisala. Ja dobrica a on mali vražićak. 
    S mojom curom se svi druže preko dana kad je baš dobra, nitko je nije vidio u večernjem izdanju i onda kad se žalim nitko mi ne vjeruje. Mojima je smiješno kad opisujem njeno ponašanje jer misle da mi preuveličavamo. 

Večeras bi htjeli okititi bor. Kaže muž: to ćemo noćas oko 2 kad Tena zaspe...

Sova5
    23. Prosinac 2015. 11:31

Jahanara, ovo kako si opisala tako je i nama. Najgore mi je sto je tako nervozan dok jede. Boksa me ko Muhamed Ali  Ali moram priznati da mi je jako teško u tim trenucima kad ne moze ni papati. Njemu onda pomaze kad pustim zvuk usisavaca na mobu i uspije se barem najesti. Ako imamo srece i zaspati, ali to rijetko. Navecer kad krene show jedino i isključivo pomaze pilates lopta. Relativno brzo ga uspavamo i smirimo. Probudi se nekoliko puta, ali onda opet na pilates loptu i to je to. Nama niti jedne kapi nisu pomogle  Svi kazu da cu ga naviknuti na ruke i da tak spava. A sigurno ga necu ostaviti da vrišti od bolova u krevetiću. Na kraju krajeva necu se okrenuti i doci ce dan kad ce mi reci "mama nemoj me vise nositi". Zato cu ga sad nositi i ljubiti do iznemoglosti.  A pogotovo ako odem raditi nakon sto napuni god dana. Onda cu ga viđati samo navecer. Zbilja cu sada guštati u njemu. Ali također, ako netko ne zeli učiti dijete na ruke, to podržavam. Možda da on nema grčeve i da je dobar i ja bi ga pustila da se zabavlja. Ali dok ga boli, definitivno ima da skačem po pilates lopti dan i noc  Ja se raspisala... 
    Eh i bas me zanima kakav ce biti kada prođu ove muke s grčevima, prdenjem i kakanjem. Jer sada place većinu dana od bolova. Zapravo niti ne znam kakav mu je karakter. Ponekad place pa si mislim ma sta mu je sad- pa nakon minute čujem da prdi. Nas cijeli dan se vrti oko probave...

Oliva4
    23. Prosinac 2015. 11:46

Sova baš mi je žao da vam još traje ta muka :/ nadam  se da će brzo proći i da ćete se napokon upoznati  kako treba :)) i slažem se s tobom oko ovog što si napisala ,nećemo se ni okrenuti, a oni će već biti veliki i sposobni i više im nećemo trebati..ja sam svoju isto stalno nosala i spavala je na meni,ali odjednom joj jedan dan to nije bilo više tako potrebno..što je sad super jer bi me leđa još više boljela da moram nositi sedam kila okolo po stanu kao na početku :D

Cvarak
    23. Prosinac 2015. 12:16

Sovice ko da sam ja pisala :)) sve isto !!

kris555
    23. Prosinac 2015. 13:53

Mi nemamo bas problema s probavom i nismo imali grcice hvala Bogu ali to nespavanje i nervoza je ubitacna, ne znam oak da ga uspavam uopce, cim ga onak nize nosim da je trbuhom prema meni zna da je vrijeme za spavanje i place, ak ga nosim da gleda okolo tak mi nece zaspat pa onda opet nije dobro, jedino nisam probala ga stavit u sjedalicu i vozit ga, al bojim se da ce se naviknut na to, a znam primjera di je dijete vece pa jedino tak zaspi.. Ak netko uspije uspavat bebu s delta valovima nek stavi link ili na pp posalje, mozda to uspije :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.