Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Oliva4
    22. Prosinac 2015. 18:33

Mmm..kolači :)))  ja sam mislila mađarice,ali sam od te ideje odustala jer mi se neda to sve slagat sto godina :D al nešto ću morat :)

Nenana moja već neko vrijeme isto pjeva sa mnom i brblja ko velika..to mi je urnebes.. :)) nitko se ne čudi jer ja non stop pričam i pjevam (loše doduše-nadam se da taj 'talent' neće naslijediti od mene) :D

kris555
    22. Prosinac 2015. 19:11

Ma nije toliki bed sto ne spava nego place i onda imam osjeaj da je nezadovoljan i da radim nesto krivo :/ nemam pojma valjda ce se to pronjenit nekako. 
    Ashley blago tebi uz Bonu, cini se da taj deckic uopce ne place i nije lose volje :) 
    Ja sam radila zvjezdice i jedne keksice i jos cu raffaello napraviti sutra i to je to :) jedva cekam da se bebi ppcne malo sam zabavljat s necim da ga ne moram ja stalno animirat pa da stignem i nekaj drugo napravit po kuci :)

plavojka
    22. Prosinac 2015. 19:38

Dakle i kod vas kolacici mirisu ;)
    Ja se od subote bakcam s njima, pet komada u subotu, tri jucer i tri danas, ostao mi jos jedan za sutra.. Spasila me seka koja mi je u subotu i jucer dosla pomoci dezurati uz pecnicu.. Mislim da nisam nikad tolikodugo razvlacila te bozicne kolace, ali ajde, sretna sam da je barem i ovako uspjelo..

Cure, jel vase bebe krace jedu? Ono, vremenski? Nama je ranije prosjek bio nekih 270min u danu, a sad smo negdje max 200, zadnjih nekih tjedan dana nam je tako..
    Mislim, on jede i dalje 10ak puta u danu ali podoji krace traju, nekih max 15min.. Jedino navecer i jednom popodne imamo duzi podoj. Nadam se da je to ok..

Lela29
    22. Prosinac 2015. 20:25

kriss, mojoj je upravo takav jedan ludi dan. Budna je jutros od 10:30, nervozna, kenjkava, ne znam ko ce je posli uspavat.
    cak je bila dobra dok smo radile kolace, utrpala sam je u jaje na kolica, s njom u kuhinju i ajmo, bas nam je bilo lipo. Planirala sam danas i francusku i pastetu od tune, al je histerija nastupila, pa nista od toga 😌 ...bitno da mirisu kolacici 😊

Oliva4
    22. Prosinac 2015. 20:45

Moja  isto kraće jede..max 10 min..a često i po 5 min i ne traži poslije opet 2 sata tako da se valjda najede..mislim da ima veze i to što je ogromneska i jaka pa povuče.. :D valjda tako sad sve naše bebice dolaze u tu fazu..

Bumbo0809
    22. Prosinac 2015. 21:58

Moj beban isto krace jede,10-15min
    Samo ovaj zadnji podoj za noc traje malo duze (a nekad i 2 min pa on odmaaah zaspe, al ga ja lagano probudim da se napapa bolje).  Mi i dalje imamo "problem" s njegovim pozamasnim bljuckanjem poslije svakog podoja.. Ja se nadam da to nece utjecati na napredovanje! 😩😕

Sto se kolaca i torti tice,dosta smo ih napravili za krstenje i ostalo nam ih je pa ce bit i za Bozic..mozda jos neke smiksam.. A ja se baaas veselim njegovom 1.Bozicu 😍 kupila sam mu i body na kojem pise: my first Christmas 😊

nenana
    22. Prosinac 2015. 23:27

Ajmeeee Plavojka stvarno si si dala truda!!!ja mislila i tri je previše 

Bravo za sve mama koje peku kekse i kolače s ocak malim bebama, svaka čast cure, sve se moze! 

Oliva drago mi je da ima jos pjevača, meni je to tak super! Nakon navršenih 3mj stalno neke nove stvari otkrivaju, jedva čekam sto je sljedece! Danas je skoro cijeli dan pričao odnosno gugutao, veselim se sutra..laku noc svima!

Lela29
    23. Prosinac 2015. 04:58

Bumbo, ne brini, istu stvar je moja mala radila...bljuckala obilno nakon svakog podoja do 3 puta. Po cijeli dan bi samo minjala babarine, dobila je 1060 grama taj mjesec. Sad se bljuckanje dosta smirilo.

Uspila sam svoju malu nervozu utrpat u krevet u 22:30, mislila sam da ce se budit, obicno ako ima nervozan dan bude i noc takva, a ona odvalila do 4:30.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.