Ja svom d vitamin kapam direkt na jezik i to prije nego sto ce cikat, znam da je gorko, ali prvi put je slozio neku facu a sad mu je to normalno i ne smeta mu.
Ja dude ne prokuhavam kad padnu neg isto samo isperem pod vodom :) di ste kupile carli za te dude, kod mene u super konzumu ga nema :/
A sveki ko i svacija koliko vidim hahah al mislim da je skuzila da necu da se itko petlja u odgoj/nacin hranjenja, presvlacenja, kupanja i sl tak da je ok uglavnom. S mamom mi je puno lakse, em mi vise pomogne s njim.
Mi smo na ad pa smo kupili sterilizator jer je stvarno spas..prvo smo prokuhavali, znaci pustiti vodu da zakipi, spustiti bočicu, dijelove izdajalice i na skroz laganoj vatri pustiti 5min..ja sam popizdila s tim kamencom i toliko te vode trošili na prokuhavanje da smo uložili u sterilizator i spasili se..u Mulleru ima za 280kn električni, stane 6 bočica, stvari se 120ml vode i treba mu jedno 15min..to nam je šapnuo neki lik kad smo u baby centru gledali one skupe i čudili se kak su tak skupi..onaj za mikrovalnu nam nisu preporučili..tak da smo lijepo izasli u baybi centra i pravac Muller :) i stvarno smo se spasili!
Sto se tiče baby handlinga mi dosta stvari tako radimo i odpočetka smo dizali bebu tak da je prvo okrenemo na bok pa ona sama drži glavu..i stvarno je jako jako brzo držao glavu samostalno! Danas smo se prvi put šetali u klokanici, bio je super jedno pol sata a onda mu je sunce zasmetalo i poludio je..plac do doma dok se nismo skinuli..inače ove jakne, kape, rukavice mrzi :)) cine ga nervoznim..ipak skoro svaki dan prošetamo, bar kratko, samo da nema magle :)
Ps. Jučer je spavao od 21 do 4 ujutro, sveki i ostali ga potpuno izmorili...:)
Jel koja nosila chico steznik gace poslije poroda? Jel ima učinka?
Oliva nama su rekli (za grad zagreb) da prva rata sjeda 6mjeseci od datuma predaje…a druga ko zna kad hehe
Asti miša, znači ima još do tad..ajde neka,bit će :)
Nasopet prdci muce i placemo svako jutro!! Curke vase bebe koje imaju 3 mj jel to prestalo...meni se cini sve gore i gore a jos malo cemo 3 mj
Sortiraj odgovore
Najstariji