Cvarak svaka cast!
Ja operem carlijem pa onda iskuham. Malo sam se opustila s prokuhavanjem kako on raste pa dudu ako padne samo malo pod vrelu vodu, nece mu nista bit.
Fluffy
Ja sam prije bila kao necu se zamjerit, a oko jana svima odma - perite ruke, obucite slape, njemu vise pase da ga nosite ovako, dignite ga ovako. Ak se netko naduri, njegov problem.
I meni je s mojom mamom super, a sveki je malo special, sve neko spocitavanje kao upakira, ali voli svasta rec. Ali ja odgovorim i po svom....nekad mi svi idu na zivce, ali puno nam i pomazu pa kontroliram hormone hehehe.
Bili smo u setnji sat i pol, jan jos cori 💕
Ja bocice i dude operem s onim nuk za bocice i onda prokuham. Isto i zlicice s kojima dajem kapi, s rime da ih ne kuham nego samo prelijem s vrucom vodom
Zene, podrzavam vas! Moramo bit mame lavice i reci sto nas smeta i tako se izborit za svoje malene!!
Ja nemam sterilizator.. Koliko dugo prokuhavate? 10ak min?
Pretpostavljam da i izdajalicu moram prokuhat?
Joj Mery svaka ti cast na zivcima...da je moja svekrva takva mislim da bi je odavno ves istjerala iz kuce...
Inace moje nema po mjesec dana,radi u italiji...al onda kad dode bi takoder svali dan da mi njoj dolazimo ili ona nama...pa je u pocetku malu stalno nosala(i dok je mala spavala bi je digla i nosala bez razloga)... Dok jednom nisam pukla i rekla joj da je ostavi na miru i da je nosi samo kad je ja pustim...(inace moja mala ne voli bas bit na rukama) pa joj dam da je nosi samo kad je mala naspavana i dobre volje... Malo mi je bila zamjerila ali vec se ohladila pa je zasada sve ok...
Ja takoder bocice i izdajalicu prokuham nekih 5-10 min i operem jos s carlijem za bocice...to je to.. A sta se tice dude samo je isperem pod vrucu vodu i gotovo...mada vise mala dudu uopcr takorec nezeli..zanimljiviji joj je palac...
Nego da vas pitam...iskreno... Gledala sam malo na youtubeu babyhandling...ispada da krivo i nosim malu i presvlacim... Jel vi to bas onako kako je tamo prikazano ili?
Je rekla moja mama da ona nije ni znala za takav nacin nosenja i presvlacenja i da sko eto svi dobro ispali...hahaha...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Slažem se s vama cure..ja sam stvarno nekad preblaga,a ne zaslužuju uvijek svi takav tretman :)
Sanjarice gledala sam te neke snimkice na youtubu.. i neke stvari radim,neke ne..dizanje ovako sam radila i prije nego sam video vidjela,nekako mi prirodno valjda došlo,al presvlačenje nije ni blizu :D sad ću baš tako pokušati..po ovim videima s lutkom..čini mi se zgodno i vjerujem da je jako korisno..frendica kojoj je mali imalo nekih razvojnih problema je sve s ovakvim 'hendlanjem' i vježbicama uspjela riješiti..
Jooj i mi smo se danas 2 sata šetale..i još sam s njom stigla i dm i konzum i banku obavit :) napokon sunce :)))
E cure koje ste iz zg-a jeste dobile onu novčanu potporu od grada? meni još nije sjela..
Oliva nama su rekli (za grad zagreb) da prva rata sjeda 6mjeseci od datuma predaje...a druga ko zna kad hehe
Sortiraj odgovore
Najstariji