Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fluffy2
    21. Prosinac 2015. 12:13

Cvarak svaka cast! 

Ja operem carlijem pa onda iskuham. Malo sam se opustila s prokuhavanjem kako on raste pa dudu ako padne samo malo pod vrelu vodu, nece mu nista bit.

Fluffy

Branchi
    21. Prosinac 2015. 13:42

Ja sam prije bila kao necu se zamjerit, a oko jana svima odma - perite ruke, obucite slape, njemu vise pase da ga nosite ovako, dignite ga ovako. Ak se netko naduri, njegov problem. 
    I meni je s mojom mamom super, a sveki je malo special, sve neko spocitavanje kao upakira, ali voli svasta rec. Ali ja odgovorim i po svom....nekad mi svi idu na zivce, ali puno nam i pomazu pa kontroliram hormone hehehe.

Bili smo u setnji sat i pol, jan jos cori 💕

Ja bocice i dude operem s onim nuk za bocice i onda prokuham. Isto i zlicice s kojima dajem kapi, s rime da ih ne kuham nego samo prelijem s vrucom vodom

plavojka
    21. Prosinac 2015. 13:45

Zene, podrzavam vas! Moramo bit mame lavice i reci sto nas smeta i tako se izborit za svoje malene!!

Ja nemam sterilizator.. Koliko dugo prokuhavate? 10ak min?
    Pretpostavljam da i izdajalicu moram prokuhat?

Sanjarica
    21. Prosinac 2015. 14:37

Joj Mery svaka ti cast na zivcima...da je moja svekrva takva mislim da bi je odavno ves istjerala iz kuce... 
    Inace moje nema po mjesec dana,radi u italiji...al onda kad dode bi takoder svali dan da mi njoj dolazimo ili ona nama...pa je u pocetku malu stalno nosala(i dok je mala spavala bi je digla i nosala bez razloga)... Dok jednom nisam pukla i rekla joj da je ostavi na miru i da je nosi samo kad je ja pustim...(inace moja mala ne voli bas bit na rukama) pa joj dam da je nosi samo kad je mala naspavana i dobre volje... Malo mi je bila zamjerila ali vec se ohladila pa je zasada sve ok... 
    Ja takoder bocice i izdajalicu prokuham nekih 5-10 min i operem jos s carlijem za bocice...to je to.. A sta se tice dude samo je isperem pod vrucu vodu i gotovo...mada vise mala dudu uopcr takorec nezeli..zanimljiviji joj je palac... 
    Nego da vas pitam...iskreno... Gledala sam malo na youtubeu babyhandling...ispada da krivo i nosim malu i presvlacim... Jel vi to bas onako kako je tamo prikazano ili? 
    Je rekla moja mama da ona nije ni znala za takav nacin nosenja i presvlacenja i da sko eto svi dobro ispali...hahaha... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Oliva4
    21. Prosinac 2015. 16:37

Slažem se s vama cure..ja sam stvarno nekad preblaga,a ne zaslužuju uvijek svi takav tretman :)

Sanjarice gledala sam te neke snimkice na youtubu.. i neke stvari radim,neke ne..dizanje ovako sam radila i prije nego sam video vidjela,nekako mi prirodno valjda  došlo,al presvlačenje nije ni blizu :D sad ću baš tako pokušati..po ovim videima s lutkom..čini mi se zgodno i vjerujem da  je jako korisno..frendica kojoj je mali imalo nekih razvojnih problema je sve s ovakvim 'hendlanjem' i vježbicama uspjela riješiti.. 

Jooj i mi smo se danas 2 sata šetale..i još sam s njom stigla i dm i konzum i banku obavit :) napokon sunce :)))

E cure koje ste iz zg-a jeste dobile onu novčanu potporu od grada? meni još nije sjela..

Branchi
    21. Prosinac 2015. 17:24

Oliva nama su rekli (za grad zagreb) da prva rata sjeda 6mjeseci od datuma predaje...a druga ko zna kad hehe

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.