Mi idemo spavat izmedju 20 i 21...obicno je to blize 20 hehheh.
Ak bebacu pase kasnije, zasto ne, pogotovo ak spava prek dana. Jan jako malo cori prek dana pa kad mu se prispava oko 20, radije proglasim fajrunt nego da mi zaspe na kaucu pa ja izgubim prvi set sna hehe...iako on vec spava 20 min a ja surfam 😀
Kad se kupamo, kupamo ga u 20 pa onda spavanac oko 20.45
Ma moj Bruno full malo spava preko dana.. Onak po 20ak minuta.. Duze malo odvali u setnji, i eventualno jednom u danu..
Al mislim da je stvar da tata dodje kasno, pa dok se s njim podruzi pobjegne nam vrijeme..
A i on je zapravo full budan navecer, eventualno presiava dnevnik ;)
Ne znam, mozda bi morali pokusati ranije..
Hahah baš to branchi ko mali lemuri ..samo izviri iza ramena :D i moja nije na trbuhu duže od par minuta pa krene kenjkat onda..mislim da je to ok..
Ja ju isto stavljam kasnije spavat,oko 10,pol 11..a muž i ja nikad ne idemo prije 12,1..kad je dan kupanja,onda ju kupamo oko 9,pol 10 pa spavanac..ima neku kraću čorkicu oko 8,ali mi je nekako prerano ju tad stavljat kad je naš cijeli ritam inače pomanut malo kasnije..kasnije lijeganje i kasnije ustajanje..čini mi se da i njoj tako paše.. :)
Lemuri 😂😂😂
Ma i ja bi isla kasnije ali to je moguce ako zaspe malo oko 18 ili 19....a to je rijetko...i onda bude cangrizav oko 20, 21 pa smo poceli tak ic corit jer mu vise pase
Al zato se dizemo oko pol8, 8 hehe
Vi ste svi rani sta se tice odlaska na spavanac...mi prije pola noci nikad ne legnemo...ali nikad... Jednostavno nece... Ali tata nam dolazi doma oko 10-11 navecer pa dok se oni malo pomaze...stima nam tako... A i ujutro spava do 10-11 pa mi stima i ovo kasno budenje...heheh...
Sta se tice ostajanja s tatom nemamo s tim problema...vole bit zajedno i vec su dosta puta ostali samo po par sati,njih dvoje i izdojeno mlijeko pa joj on da bocicu...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Mi idemo spavati oko 11-pola 12 i budimo se ujutro oko 8. U medjuvremenu barem tri puta papa. Takav si je ritam princeza netnula. Tako da sam poprilicno umorna no nekako se navikavam.
Inace, znate da ste umorni kad listate Avonov katalog na mobitelu i nađete se kako trljate ekran mobitela s namjerom da posnjofkate parfem.
Moja zaspe u periodu od 22-23 sata, s tim da popodne spava uglavnom od oko 15 do 18. Oko 21 pocinje nervoza, ali nikad tako rano ne zaspe. Sinoc u 22 zaspala, jutros do 4, to joj je rekord. Ukakala se posteno, prominila sam je, sad ce do 6 bit budna garant 😒
Ne kuzim svoju curu...po danu svako 45-60 min vristi od gladi, a spava 6 sati u komadu po noci, kako je glad ne probudi?!
Mamice, kad oblacite bebicama vrecu bez rukava za spavanje, da li oblacite jedan ili dva duga rukava ili jedan deblji? I da li jos pokrivate s dekicom?
Nama je po noci 20 stupnjeva u sobi, na koliko vi drzite temp?
To mi je najveca nepoznanica jel njemu ugodno ili ne 😀 mislim ne buni se nis, vjerujem da bi se pozalio da mu je vruce ili hladno?
Branchi, nama je po noci isto oko 20 stupnjeva u sobi, obucem joj ispod 2 duga rukava; bodi i tanku piđamicu, pokrijem dekom. Ujutro kad je odmotam bude sva lipo topla, ne bi rekla da joj je vruce ili hladno. Tako spava vec oko 2 tjedna, nije se bunila.
Sortiraj odgovore
Najstariji