Super Cvarak! Moja je jutros u 8 otvorila okice, cim sam dosla i rekla dobro jutro pocela se smijat, joooj nista slađe od pospane bebe koja se smije i rasteze. I srecom, nocas je u 5 vec bila u krevetu, nije se razbudila od presvlacenja.
I najvaznije od svega.... jos jedna noc bez stenjanja i grcenja 💗
A kod nas napacke opet.. Budio se svaka dva sata papat, i jutros od 6 opet stenjanje i mlataranje rukicama.. Fakat ne kuzim kaj nam se dogadja :(
Ja oblacim ko Lela, bodi dugih rukava, tanka djamica i vreca.. Pokrijem dekicom ali do visine ramena.. Nije mi nikad uznojen pa racunam da mu nije prevruce!
Cure, opet ja padobranac....muci me nosic. Ne znam dal svira ili ne...ugl.nije stalno ali povremeno cujem neki zvuk kad jace pocne disati...ima 7dana i kupila sam aspirator za usisavac...ne znam kaj da radim?
Mi spavali standardno po 3 i po 2.5 sata, pred kraj sat, sat i pol,al to je nama super 💕
I to sto kazete, bez nekog grcenja i muke- probudi se, popapa, ovo pred jutro malo ponosim, ununam i spavamo. Milina.
Lady ja ak ne vidim smrkljice, nis ne radim s nosom. Zasad cistim vaticom, stapicom umocenim u prokuhanu vodu i onda izvucem onim na usno usisavanje. Ali jedva cekam da mi stigne onaj kinderlux, to je blagi 'usisavac' na baterije. Znam da svi kazu da je ovaj na usisavac blag, ali nekako mi je to i prebucno i pas se boji i totalni kaos bude kad se usisava hehehe
Ovak nis ne vidim...jefino jucer kad je kihnula malo nesto izletilo...onda necu dirati do pon pa nek patronazna pogleda...hvala
Lady, moguce je zapravo da ti ima malo mlijekeca u kanalicima koje zaostane pa cujes da svira!
Tako da ako ne vidis smrklje i nije cmoljavo nemoj nis.. Eventualno fizioloska i stapicem izvadi..
Mojoj curici se nocas uopce nije spavalo, al je bila dobra i samo se smijala. I pokakala se napokon :-)
Uspjela sam jutros izdojiti 130ml i jos se napapala sa te cice. Napravila sam onako Branci kako si napisala i islo bez problema ;-)
Netko je pitao kako se tate snalaze sa bebacima. Moj muz se super snalazi i nije ga strah ostat s njom sam. Meni kaze da nek je samo nahranim i da dodjem za 2 sata. A sad kad mi krenulo izdajanje mozda mi produzi izlazak.
Ja dns otisla na kratko van,nije bas ljubav spavala ostala je s tatom! Tata uspava spusti ona se budi ide joj dat bocu i nece i nece ! Ja se vratila za sat vr cicu oce al nije bas jela malo je uspavala i sad se meskoljila i dala cicu! Sad dal stvrno nije bila
Gladna iil nece bocu neznam! Morat cu joj sutra probat dat jos malo iz boce jel ak stvarno negdje trebam otic na duze da mi beba neostane gladna ak stvarno nece bocu :/
Sortiraj odgovore
Najstariji