Moja se isto odguruje s nogicama... Ali rekla je pedijatrica da je bar par puta dnevno stavim na trbuh da vjezba glavicu....ali moja malena to lezanje na trbuhu bas pretjerano ne voli... i u tom polozaju bas ne dize glavicu... Nekako joj ne pase...max 2-3 min bude na trbuhu i onda pocinje njurgat pa je moram okrrnut... Neznam dal bi se trebala brinut? Inace kad je nosim na ramenu tada bas dize glavicu bez problema i dosta je vremena drzi uspravno... Sad imamo tek puna 2 mj... Neznam jel bi se trebala brinut zbog toga sta je ne dize dok je na trbuhu i ne voli opcenito bit na trbuhu!??
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Branchi, bravo za Jana, petica iz zalaganja ;)
Nas u stvarno poceli zezati plinovi, pogotovo ujutro.. Jadan stenje i uzlamatansr rukama i nogama dok ih se ne rijesi i pokaka.. Ali ne place, barem to. Jel moguce da su ti zapravo grcevi i da nas tek sad hvataju?
Nas tata je super, on me i tjera van da se malo proluftam (evo sad sam se vratila iz dm-a) i kaze da oni decki mogu sami! Jedva ceka da se konacno odlucim na izdajanje pa da ga on moze nahraniti :))
Sanjarica tak ti i moj mali, nece bas dugo bit na trbuhu i jos uvijek ne dize bas jako glavu, a dok ga ovak nosim dize sam glavu i dok sjedim na kaucu drzi se s rukom i odguruje :) al sve u svoje vrijeme.
Ja ih jos nisam ostavila same, a i mislim da muz jos nije spreman :D
kriss nemoj ga jako toplo oblačiti i pazi da nije pretopla voda u kojoj ga kupaš jer od topline isto osip izbija, naravno samo pamućna oblekica i izbjegavaj kupke.
Mislim da ni jedna bebica ne voli pretjerano bit na trbuh- jan se nekad dize ko manijak, a nekad njurga :) na ramenu se isto dize ko oni merkati ili kak se zovu 😂
Netko je pitao za izdajanje -meni se cini da se najbrze i najvise izdoji ujutro pa preporucam...ja obicno kolicinu koju trebam izdojim kroz dva dana ili 2x u jednom danu....svaka beba drugacije papa, ali negdje sam procitala da je okvir za obrok 100 + mjesec u kojem je beba - npr 2 mjeseca = 120 ml, 2.5 mjeseca = 125 ml
Mi imamo malo manje od 2.5 mjeseca, a gutnuo je danas vani 140 ml hehehe, tak da je bolje ostavit vise 😀
I kad papaju bocicu, dizi ga vise puta da podrigne. Na bocicu su uvijek brutalni podriganci.
Mi legli spavati, zelimo vam svima ugodnu i mirnu noc 😴
Da stvarno, kad legnete spavati s bebicama?
Mislim na ono da bas proglasite dan gotovim i smjestite se u krpe.. Mi rijetko
Prije pol 11,11.. Maleni nekad zadrijema u boravku prije toga, ali vecinim je budan! A u kupamo se oko 9 (tata nam vecinom dodje doma do 8)..
Jel to kasno?
Mi idemo obicno spavat oko 7-8 haha ko kokosi :) muz i ja smo i prije bebe obicno oko 10 vec isli spavat, a sad jos i ranije. Kad se kupamo onda gledam da to bude oko 7. A kupam ga jednom tjedno, samo malo bademovog ulja kapnem i naravno pamuk samo. Ppjela sam vocni jogurt od jogobele oni bluberry muffin prefini su jedino ak mu je od tog, ne znam :/
I zivcan mi je opet bio popodne, pospan za poludit a nece spavat.. Zaspao je na muzu na kraju, nadam se da ce noc proc mirno!
Sortiraj odgovore
Najstariji