Moj je tesko disao kad se rodio pa smo svaki dan cistili nosic i uzivao je. Sada samo ako ima blaga kako ashley kaze, navlazim fizioloskom pa izvucem ali sad vec place nije mu drago. A usisavac ima 5 brzina i upalim na 1 i stvarno je lagano sigurna sam da to nista ne boli.
Evo ja od zubara upalio se korijen, ali bit ce ok sacuvala sam zub :)
Fluffy
Ja još ni jednom nisam čistila s tim na usisavač..kad malo teže diše ili kad joj vidim baš u nosu balicu onda špricnem s fiziološkom i izvučem običnom pumpicom što se samo rukom stisne i pusti..koliko sam skužila to ju zabavlja za sad :D
Mala opet večeras od ponoć do 6 spavala pa jela i onda opet do 9 negdje spavala :D ne znam što se događa..jedino ju teže uspavam..budi se jedno 30 puta od 10 do ponoć,probudi se pa zaspe odmah pa se probudi,trzne se kratko pa dudu povuče pa zaspe i tako u krug..izludila me :D
Ja nisam jos nikad čistila nos s tim. Dva puta sam mu vidjela blago, pa polako sa štapićem za usi izvadila van. Samo da pitam kak to radite- dijete je u ležećem polozaju pa začepite jednu nosnicu i u drugu sipate fiziološku. I pricekate minutu i onda s tim izvučete, pa tako i drugu??? Jel se to tak radi?
Moj mali je dobio osip po licu malo i po tijelu onak dosta tak da smo isli odma do pedijatrice da vidi ali kaze da nije strasno, vjerojatno sam nesto pojela sto je njemu zasmetalo. Po noci smo fino odspavali po tri sata i jutros smo produzili malo al mene glava boli tak da bi cijeli dan spavala da mogu :) i njemu je isto stalno neki smrkljic u nosu, ja mu cesto spricam i usisavam al kaze mi ped.da ne treba opet preagresivno..
Cure da li vam se dogadjalo da beba "odbija" cicu?!
Po meni on danas malo jede (u odnosu na ove prethodne dane kad je stalno cicao,mislim.da smo bili u skoku s 12tje)
Znaci i to kad jede, prekratko traje po meni-istina da su mi cice punoo manje napete nakon njegovog papanja... Ali cudi me zasto toliko ne trazi jesti kao i inace i zasto kratko papa..
Uredno bi on i podrignuo i bljucnuo nakon sisanja (jutros je cak i vise bljuckao)
Sad nzn jesam li pretjerano zabrinuta?! :/
On ne zadovoljan i smjeska se.. Danas je odspavao CAK 2 sata sto nije odavno preko dana i evo i sad spava ima vec pola sata...
kris koja vrsta osipa? točkasti ili onako u crvenim krugovima?
Bumbo ovako;
skok 3mj=veća beba=više nacicavanja=više mlijeka=brže hranjenje=više gušta i zasitnosti=sretna beba=više spava!
Hvala puno Renata!!!
Ja se stvarnoo nadam da je to uzrok, a ne da ga slucajno nesto boli...al da ga boli onda se ne bi smijao cijeli dan i plakao bi (sto danas nije niti 5 min kad se skupi sve ukupno!)
Sortiraj odgovore
Najstariji