Renata nas spasava inace bi spalile na zivce ;)) zena zna i pomaze !!
Bumbo, Fluffy, Cvarak
Oliva to ti je fiziološka u boci, imaš u svakoj ljekarni, kupiš bocu(pola L) ti je pakovanje, jednu iglu, i običnu špricu od 5 ml. Skineš čep mislim da je plastićni, zabodeš iglu u gumu na vrhu te boce, šspicu u nju i imaš fiziloške za pola godine Jednostavnije i puno lakše i šprica ti tako stoji unutra na igli u boci, čisto i uredno. staviš bebi po potrebi cca 2 ml u svaku nosnicu. Ja sam protiv kojekakvih sprejeva jer direktno odlaze u sinuse i to pod jakim pritiskom, a ovako staviš koliko ti je potrebno i bebi pročisti dišni sustav skroz kroz grlo.
Renata tockast je osip..
Evo moja beba place vec ni sama ne znam kolko, zaspi nekak i onda ga nes probudi i place i place nece cicu pokusala sam nekoliko puta
Cure samo da pohvalim jana - spavao je po noci ok, ujutro smo bili u setnji i na druzenju dojilja u kvartu, sve prodlo super, malo sam mu uvalila cicu :D
U 13 smo dosli kod tate u firmu, prosli cijelu zgradu, chillao je u kolicima i dmijso se ljudima...onda smo pojeli izdojenih 140ml, ununali ga i jos bili na druzenju do 15.15 sa tatom koji se presvukao u djeda mraza i djelio poklone...sve proslo tip top 😀
Meni se jan nekad zna probudit usred dana i plakaaaat, bas ono tuga zesca....ne znam jel to nes sanja ili?
Evo i nas curke, malo spava sada pa sam ulovila malo vremena za napisat nekaj. Ja sam poslusala vas savjet i nismo se isle vagati, tako da nemam pojma jel smo sta dobile ili ne u 2 tjedna.
Jucer smo proslavili 11 tjedana, i u zadnjih par dana samo hoce cicati, umjesto da radimo razmake na podojima malo vece mi cicamo svakih sat-sat i pol vremena. Jedino po noci ima razmake malo duze.
E sada kao je to skok, moja skace onda svaki tjedan. I pocela je cicati palac, ali nema veze sa hranjenjem, i kad se taman skine sa cice, palac u usta. Danas idem kupiti izdajalicu jer za Bozic idemo u Zagreb, i htjela bi popèiti casu vina, a onda joj ne zelim davati sisu, nego cu se izdojiti. Neznam nista o izdajanju pa Vas moli m za pomoc kako da se najboje izdojim i koliko bi njoj bilo dovoljno s obzirom da nemam pojma koliko je normalno :)
Sto se tice motorickog napredovanja, ja mislim da je moja Laura sasvim ok, mi svaki dan vjezbamo, stavim ju malo na trbuscic da dize glavu, vozimo biciklic, prati pogledom, sad su ju pocele igracke koje vise zanimati( mi imamo onu stolicu, neznam kak se zove) pa rukicama lovi igracke, nesto preslatko, jer jos nemre ulovit pa se ljuti , hahaha. Ne zelim pretjerivati, mislim da ce mi ona sama pokazati kako dalje. Htjekla sam vas pitati jer se vasi odguruju prem,a nazad? Moja kada mjenjamo pelenu, kada je gola, onak se nogicama perma nazad odguruje.
Sortiraj odgovore
Najstariji