Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mincy
    10. Prosinac 2015. 22:33

Da li ima nečiji bebač problema sa nosom zbog suhog zraka ? :( Na svakom radijatoru imamo po par zdjela, i još ovlaživač, i opet problemi :(

Lela29
    10. Prosinac 2015. 22:34

mamma2, bas sam danas cula da beban moje poznanice mora ić na vjezbice jer je prerano pocea sa svim aktivnostima, mali zilavi specijalac...

Branchi
    10. Prosinac 2015. 23:08

Mmama2, ostavljam otvorenu i opciju dojenja ako zatreba, ali zelim biti spremna i na mogucnost da to nece biti zgodno u nekom trenu :) moramo biti spremni na sve jer ocu da nam to ostane u lijepom sjecanju, a ne kaosu.

Izdajanje nije problem, nije da to radim svaki dan :)

Mi smo blizi hipertonusu (vise bi bio 'cvrst' nego 'mlitav', no ne bi rekla da ima nekih zabrinjavajucih naznaka, a i kao sto ryanne kaze, pedica ili patronazna bi sigurno ukazale na to....a i sami pratimo te stvari pa da i priupitamo na kontroli za svaki slucaj

jahanara
    11. Prosinac 2015. 09:15

Sova vidi se da lijepo papate!

Koristim tu Branchi TT izdajalicu, mozda mi vise ne pase. 

Mincy kakvih problema imate sa nosicem? Mi nista ne stavlkamo na radijatore al cesto otvaramo i luftamo, nisam vidjela nikakve probleme. Par puta joj je bio malo zacepljen nosic pa sam usisala al tad je bilo bas smrkljica u nosu.

Branchi
    11. Prosinac 2015. 09:22

Mi se malo naspavali hehe, setovi po 2 i 3 sata, prekrasno nesto 💕

Mi jos nismo imali zacepljen nosic, ali svaki dan mu s onim usnim usisam po smrkljic iz svake nosnice...sad sam narucila onaj kinderlux, s njim ce to ici lakse, jedva cekam da dodje :)

jahanara
    11. Prosinac 2015. 09:28

Jel treba svaki dan cistiti nos? 
    Mi samo kad cujem.da malo drukcije dise. Nekako se bojim svaki dan s tim na usisavac.

• Mincy
    11. Prosinac 2015. 10:10

Stalno mu je nos pun sluzi, stalno kao da nu je začepljen nos. pedijatrica kaže da je to zbog grijanja jer mu je suh zrak :( kada nije probava onda je nos.... :(

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.