Hehehe, aj drago mi je da nismo jedini 😀
Ja krenem rucno - 'cijedim' u izdajalicu, par puta stisnem i onda sa izdajalicom. Ne boli me ni nemam los feeling poslje....ti??
Pa meni bas i ne ide to izdajanje zato i pitam. Na pocetku kad sam rodila islo mi je bez problema izajalicom 60ml iz jedne, a neki dan kad.sam se izdajala uspjela sam jedva u nekih sat vremena izdojiti 60ml rucno, a izdajalicom ni kapi.
Da neke zene se teze izdoje i zato si i umisle da nemaju mlijeka!! Ja izdajalicom!
A meni ti isto jedan dan ide vise, jedan manje. Uvijek se izdojim dvaput u jednom danu za iduci ili recimo u srijedu i cetvrtak po jednom za petak...ujutro mi obicno vise ide, preko dana malac posise dosta hehe..
Prije ih istusiraj toploj vodom i malo izmasiraj, ja sam to radila u bolnici kad mi bas nije islo mlijeko, sad ih samo istusiram prije
Mozda ti ne odgovara izdajalica, ja imam aventovu i super mi je, a nekim curama vise pase ona tomy tipee (ne pise se tak)..ili nisi dobro napravila vakuum- ja si stavim noge na stolcek i oslonim se na njih i malo nagnem prema naprijed...meni pali :)
Kad sam ja rodila izdojila bi bez problema 60 ml iz svake sise rucno ili uz pomoc izdajalice, a sad maximalno uspijem samo po 40 ml. I nikad mi poslije nisu sise mlohave kao kad podojim, jednostavno ne ide bas s izdajalicom.
Fluffy
Ja isto izdajalicom, samo ujutro. Preko dana tesko da cu nesto izdojit, mala sise svakih 45-60 min. Jucer sam iz jedne za 5 min izojila 110 ml i ostala cvrsta, pa sam se sitila da mi je mala dva nocna podoja odradila na drugoj, ova jadnica cilu noc bujala 😌
Sanjarice, nasi grcici su i dalje postojani. Sada mantram da nestanu. Nekako sam sada bolje u glavi sto se toga tice, pa se nekako lakse i nosimo s tim. Pjevamo, nunkamo se, pilates lopta je u pogonu, usisavač,... I nekako dani prolaze
Da se pohvalim. Danas imamo mjesec dana i bili na pregledu. Iz bolnice izasli sa 3300gr i 52cm, a danas imamo 4970gr i 56cm. Fino papamo, hahaha Doktorica je rekla da je puno dobio. Ma bitno da on dobiva, a ne da gubi. Miš moj mali
drage mame ja znam i vjerujem da ste sve super ponosne na svoje mališane jer su "napredne" bebice ali pazite jer je tanka granica naprednog djeteta i hipotonusa, i prekrutih mišića i napetosti bebe.. oni koji nosite bebu da gleda prema naprijed pronjuškajte koji je pravilan položaj, beba NE SMIJE sjediti na ruci i odgurivati se u sjedeći položaj, isto kao i sa podloge.. općenito si pogledajte malo o babyhendlingu jer je zaista korisno, a neke stvari nisu dobre za njihov razvoj, a mi im se veselimo jer su "napredni"
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji