Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Cvarak
    10. Prosinac 2015. 10:35

Tako smo i mi pa smo se nakon 5 dana pokakili ajmeee sta je to biloooi 😂😂😂😂pripremi se ;))

Oliva4
    10. Prosinac 2015. 10:53

E moja je inače kakala svakih par dana,ali nije se nikad mučila pa me nije zabrinjavalo.ali onda je netko pisao ovdje da se popije gusti sok i da beba kaka pa išla probat da vidim jel funkcionora i to je fakat istina :D ja otkad pijem čašu,dvije dnevno gustog soka,baš onog od breskve ona kaka dosta..jučer je dva puta i to puno.. :D pa možda i kod vas nekoj upali :)

A za spavanje sam se šokirala..zaspala je oko 11 i nešto iako sam ju od 10 malo teže uspavljivala..probudila se jednom oko 1.30 jest,zaspala,u 7 jest pa zaspala i onda konačno u pol 10..jela maloprije i sad opet čila :D da bar tako uvijek :)

plavojka
    10. Prosinac 2015. 10:55

I mi prijavljujemo muke po prdjenju ;)
    Bas se sinoc i jutros nekak frkao.. I odmah se i cesce nocas buduo! A prislu noc odvalio skoro 6 sati u komadu! Pa ga sad ti znaj zasto..

lady6
    10. Prosinac 2015. 11:12

Pozz, mame! Ne stignem sve citat al svi vasi komentari su stvarno korisni. Hvala svima! I mi vec izgleda imamo grcice, prduckanje, bolne grimase i nespavanje. A kakamo jako puno. Tek imamo 6.dana. koliko puta bi trebala piskiti? Kaka sigurno 7,8 puta. Ne znam da li smeta za moj oporavak sto se dizem iz sjedeceg polozaja s njom? Osjetim nekako pritisak dolje pa  ne znam jel to normalno. A savovi uzasno zatezu. Primijetila sam da mala kise. Jel to normalno ili je vec prehladena? Oprostite, prvo dijete, ja zbunjenja i u panici za sve. I da, otpao pupak danas. Bilo malo krvi ja to posoricala s octeniseptom i praskom i stavila gazicu i pelenu preko, jel to ok? Sutra mi patronazna dolazi

Bumbo0809
    10. Prosinac 2015. 11:13

Jesenske bebe kao da si braca i sestre haha uvijek ih u isto vrijeme muce grcevi/nespavanje/prduckanje 😂😂 

Pa ja mislim da bi 20ak min bilo dovoljno pauze da se malo uzme i "protegne". Mi u nedjelju idemo kod svekrve (put 1,30) pa ne pravimo pauze jer spada eto u tih 2h. Ali da se duze vozimo isto bi malo stali. 
    21.12.mu je krstenje kojeg jedva cekam :))) volila bi da vam mogu pokazati odjelce koje sam mu dala sasiti kako je preslatko onako minijaturno 

Cvarak
    10. Prosinac 2015. 11:39

I kihanje jenormalno tako ciste nosic!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.