Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sova5
    10. Prosinac 2015. 10:25

Hello!

Ovaj vikend bismo išli na jedan put koji traje cca 2-2.5h. Čitala sam da se preporuča da beba u AS bude max 2h a nakon toga da se radi pauza. Zna li itko koliko duga da bude ta pauza? Svakako bismo stali barem jednom, pa da znam jel dovoljno da stanemo na 10-15min ili moramo na 30-45min.

Sanjarica
    10. Prosinac 2015. 12:02

Sova5

Hello!

Ovaj vikend bismo išli na jedan put koji traje cca 2-2.5h. Čitala sam da se preporuča da beba u AS bude max 2h a nakon toga da se radi pauza. Zna li itko koliko duga da bude ta pauza? Svakako bismo stali barem jednom, pa da znam jel dovoljno da stanemo na 10-15min ili moramo na 30-45min.

Mislim da to nije toliko vremenski duze od preporucenog...ali svakako bi trebalo stat barem jednom...
    Nego grcici,je se popravila situacija sta? 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Cvarak
    10. Prosinac 2015. 10:35

Tako smo i mi pa smo se nakon 5 dana pokakili ajmeee sta je to biloooi 😂😂😂😂pripremi se ;))

Oliva4
    10. Prosinac 2015. 10:53

E moja je inače kakala svakih par dana,ali nije se nikad mučila pa me nije zabrinjavalo.ali onda je netko pisao ovdje da se popije gusti sok i da beba kaka pa išla probat da vidim jel funkcionora i to je fakat istina :D ja otkad pijem čašu,dvije dnevno gustog soka,baš onog od breskve ona kaka dosta..jučer je dva puta i to puno.. :D pa možda i kod vas nekoj upali :)

A za spavanje sam se šokirala..zaspala je oko 11 i nešto iako sam ju od 10 malo teže uspavljivala..probudila se jednom oko 1.30 jest,zaspala,u 7 jest pa zaspala i onda konačno u pol 10..jela maloprije i sad opet čila :D da bar tako uvijek :)

plavojka
    10. Prosinac 2015. 10:55

I mi prijavljujemo muke po prdjenju ;)
    Bas se sinoc i jutros nekak frkao.. I odmah se i cesce nocas buduo! A prislu noc odvalio skoro 6 sati u komadu! Pa ga sad ti znaj zasto..

lady6
    10. Prosinac 2015. 11:12

Pozz, mame! Ne stignem sve citat al svi vasi komentari su stvarno korisni. Hvala svima! I mi vec izgleda imamo grcice, prduckanje, bolne grimase i nespavanje. A kakamo jako puno. Tek imamo 6.dana. koliko puta bi trebala piskiti? Kaka sigurno 7,8 puta. Ne znam da li smeta za moj oporavak sto se dizem iz sjedeceg polozaja s njom? Osjetim nekako pritisak dolje pa  ne znam jel to normalno. A savovi uzasno zatezu. Primijetila sam da mala kise. Jel to normalno ili je vec prehladena? Oprostite, prvo dijete, ja zbunjenja i u panici za sve. I da, otpao pupak danas. Bilo malo krvi ja to posoricala s octeniseptom i praskom i stavila gazicu i pelenu preko, jel to ok? Sutra mi patronazna dolazi

renata6
    10. Prosinac 2015. 11:37

lady6

Pozz, mame! Ne stignem sve citat al svi vasi komentari su stvarno korisni. Hvala svima! I mi vec izgleda imamo grcice, prduckanje, bolne grimase i nespavanje. A kakamo jako puno. Tek imamo 6.dana. koliko puta bi trebala piskiti? Kaka sigurno 7,8 puta. Ne znam da li smeta za moj oporavak sto se dizem iz sjedeceg polozaja s njom? Osjetim nekako pritisak dolje pa  ne znam jel to normalno. A savovi uzasno zatezu. Primijetila sam da mala kise. Jel to normalno ili je vec prehladena? Oprostite, prvo dijete, ja zbunjenja i u panici za sve. I da, otpao pupak danas. Bilo malo krvi ja to posoricala s octeniseptom i praskom i stavila gazicu i pelenu preko, jel to ok? Sutra mi patronazna dolazi

Kaka ti super, sve ok, u početku tako to i bude, možet ti kakti nakon svakog podoja pa nekad čak i dok papa...nemoj se dizati iz sjedećeg položaja s njom, nego se ti prvo digni pa onda digni bebicu. Tako malecki ti kišu non stop jer se sve čisti pa tako i respiratorni sustav, ok za pupak, tako i održavaj dalje, čim više da bude suho. Pauzu možeš napraviti i nakon sat vremena, malo izvuci bebicu da se protegne i popapa ako želi a ako baš spava onda ju nemoj ni gnjaviti, protegnuti će se kad izađe van kad dođete.

Cvarak
    10. Prosinac 2015. 11:38

lady6

Za ranu ti je nirmalno da steze i da imas pritisak! Ja se nisam bas pazila al je sve ok bilio! Normalno da beba kaka tako kad je mala al svaka pelena ti mora bit popiskana! Za pupak je ok kaj si napisala! Ide ti sve super!!

Bumbo0809
    10. Prosinac 2015. 11:13

Jesenske bebe kao da si braca i sestre haha uvijek ih u isto vrijeme muce grcevi/nespavanje/prduckanje 😂😂 

Pa ja mislim da bi 20ak min bilo dovoljno pauze da se malo uzme i "protegne". Mi u nedjelju idemo kod svekrve (put 1,30) pa ne pravimo pauze jer spada eto u tih 2h. Ali da se duze vozimo isto bi malo stali. 
    21.12.mu je krstenje kojeg jedva cekam :))) volila bi da vam mogu pokazati odjelce koje sam mu dala sasiti kako je preslatko onako minijaturno 

Cvarak
    10. Prosinac 2015. 11:39

I kihanje jenormalno tako ciste nosic!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI