Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Cvarak
    10. Prosinac 2015. 14:13

Svaki put kad cujes da se pokakila beba mjenjaj pelenu a to ti je idprilike tako ako dojis svaka 2,3h poslije podoja ugl kakaju kad su tako male! Poslije kad se
    Kakica smanji ma
    Budes vidjela po osjecaju! Ja ugl svaka 3h nekad manje nekad vise zavisi dal je zaspala beba ili je budna! Sad je po noci ne diram jedino ako cujem da je kakala
    Al
    Kad je bil manja sam znala po noci 1 ili 2 puta ako je kakila!

Cvarak
    10. Prosinac 2015. 14:15

Ma cak svaki sat mozes
    Mjenjat ako dojis i ako je beba cesto na ciki ma cim cujes da kaka malo jos pricekaj jel oni znaju 2,3 mlaza 😂😂😂pustit presvlaci!! Ugl na poc je meni skoro svaka pelena bila pokakana !!!

kris555
    10. Prosinac 2015. 14:31

To sto cvarak kaze pricekaj nakon mjenjanja pelene, em da ne bljuca a i znaju par puta kakit :) 
    Jel jos nekom beba s rukom mase kad jede, moj se razmase pa mlati i mlati pa se udara po glavi i to zna radit po noci kad ga spuatim za spavanac..

Bumbo0809
    10. Prosinac 2015. 14:42

Kris moj bebac isto  mlatara rukama i bas me jako zna udarit haha... Kad pocne to radit ja ga dignem za podrignuti i u vecini slucajeva podrigne i vratim ga nazad papati..

Ryanne moj se baas pretjerano (po meni) dize kao da bi sjeo.. Ako ga drzim.tako da su mu ledja do mene jakooo dize glavu i noge zajedno haha..a ako lezi i igram se s njim stalno se s ledja prevrce na bok i danas je po 1.put tako kad se na bok okrenuo i dignuo glavu od podloge cca 4-5cm
    Cini mi se da su u danasnje vrijeme bebe bas naprednije nego prije 😂😂

Bumbo0809
    10. Prosinac 2015. 14:46

Fluffy mene takodjer boli zub (raste mi 8.ca pa me i zub i cijela strana lica i uho boli :( a glava rastura! Jucer san popila paracetamol,a cini mi se da bi mogla i danas :/) nego uz to mi je ima 20ak dana puknula 5.ca gore i isla sam je izvadit.. I sinoc mi OPET pukne 5.ca na suprotnoj strani :(((
    Moze li to bit posljedica dojenja?? 
    Kupit cu danas kalcij i poceti piti jer ne znam sto je ovo. Bas sam tuzna,necu valjda ostati krezuba ovako mlada 😢  a pijem i one a-z vitamine iz dm-a..u njima eto ima vitD

Mary36
    10. Prosinac 2015. 15:08

I u trudnoći i tijekom dojenja može doći do deficita određenih vitamina u tijelu pa zbog toga stradaju zubi. Znam jedan slučaj da su ženi ispali skoro svi zubi nakon druge trudnoće! Isto sam imala problema nakon poroda kao i vi i boljela me cijela lijeva strana lica neko vrijeme od zuba.

Fluffy2
    10. Prosinac 2015. 15:09

Renata tek sam sad vidjela :( Bila sam uvjerena da je to prejaka tableta. Hvala ti!!

Bumbo.. svi kazu jedna trudnoca pa pa jedan zub. Meni ne rastu 8-ice ali me boli zdravi zub koji je popravljen po drugi put prije poroda. Korijen boli, ocito se treba vadit! Ugl imam temp vec par dana 37.7. 

Zivcana sam kad me sve boli odmah imam osjecaj da zakidam bebu za mazenje igranje itd.
    Sad cu ga odmah stavit na sisu.

Fluffy

Ashley
    10. Prosinac 2015. 15:11

Nije zbog dojenja, jer ja ne dojim, a imala sam problema sa desnima i dvojkom .  Baš od ovog tjedna liječim zub i spašavam ostale. Kaže mi moj stomatologa da je dosta često da zubi propadnu u trudnoći. Obzirom da ne dojim mogu bilokoji antibiotik i tabletu protiv bolova.
    Meni je noćas bila najgora noć od poroda a ni dan nije puno bolji. Mali se probudio oko 5 uplakan, a i cijeli dan je njurgaviji. Ok, sada spava i spavao je dopodne. Jedva čekam da prođe današnji dan i zaboravimo na cijepljenje.

Moj je već mjesec dana na babygymu, na podu. Ispod je tepih i parket. On je počeo dizati glavicu još na prošlom pregledu, kada je imao mjesec dana.

Branchi
    10. Prosinac 2015. 15:19

Moj se isto razmase, najcesce usred noci.... Nekad prodje s podrigivanjem, a nekad i ne hehe..ako ga ko sinoc muci probava, onda se sav tak piga i razmase 😕
    Danas je bas malo cangrizav bio i u setnji...sad je ok...al mislim da smo ili u skoku ili ga odradili jer sam ujutro uspijela u 15min izdojit 110 sto nikad nisam odjednom 😀

Sutra kod dragog u firmi idemo kod djeda mraza (on ce ga glumit hahah) pa moram ponjet bar 150ml da imam ako zagusti heheh....valjda se nece prepast tate/djeda mraza 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.