Nama je tjemenica brzo prosla - preko dana malo ulja pa iscesljavamje, kod kupanja mustela i trljanje trljacicom...sad ga cesljam cetkom svaki dan da to bude dobro prokrvljeno (masiram cetkom) i zasad se ne vraca :)
Uspjeli smo sad izdrzat 3 sata izmedju obroka heheh, jos kad bi tako po noci 😂
Sova, znam da nije problem nosanje. Ja bi svoga nosala od 0 do 24 samo da ga ne boli, ili da mogu nekako te grčeve prebaciti na sebe pa nek mene boli, samo njega ne. Ali na žalost, ne mogu. Jedino ti preostaje pronalaziti načine kako mu olakšati ta najgora razdoblja kad crijeva kuhaju. I naoružati se strpljenjem i živcima.
Branchi svaki dan si mazala s uljem i cesljala tjemenicu? Ja sam mislila da mi imamo nekaj skroz malo al nisam ja to dobro vidjela :/ morat cu mu mazat cesce...
Kris, ujutro bi namazala na te dijelove nakon umivanja i onda kasnije bi cesljala malo. Kak ga kupamo svaka 3 dana, pol sata prije kupanja bi mu jos vise natrackala ulja i onda na kupanju oprala mustelom i isprala trljanjem trljacicom i vodom...sve onako lagano, ne na silu. Onda bi jos malo istrljala rucnikom kod susenja kose.
Nakon tjedan dana (2 pranja kose mustelom i svaki dan malo ulja i cesljanja), proslo je.
Zato sad svaki dan cetkam s onom mekanom cetkom, vele da je to dobro da glavica bude prokrvljena pa se ne stvara tjemenica...mi smo imali i na obrvama, tu sam isto stavljala malo sampona i ulja
Eto nas od pedijatrice. Cjepili smo se. Rasplakao se i smirio se odmah nakon toga. Došli smo doma i podudali cca 150 ml. Sada je na baby gymu...zaspao je. Stavila sam mu hladne obloge na nožice.
Probat cemo onda, nadam se da cemo se brzo rijesit :)
Jel moguca da je tek sad dobio grceve? Znaci nis nismo mjenjali i od vikenda je poceo prdit i place kakica nije tak mekana vise tj prije bi bila onak dosta vodenasta a sad je kao tvrdja/gusca.. Place i tak mi ga je zao, ne znam kaj da radim :/
A i mi se
Borimo sa bolnim prdcima a nista strpljenje i sto vise mazit bebace!!! Meni je tesko ju gledat kad place i prdi al bit ce bolje! Samo pozitivno!
Jeste probale kod grceva i tezeg kakanja stavljat bebicama tople obloge na trbuh i lagano masirat? Ja sam neki dan prezderala se slatkog i naravno malena je imala problema s kakanjem....tj niti nije plakala vec se onako grcila i "tiskala" i stenjala...nakon nekih 10 min tople mokre pelene na trbuscicu i laganog masiranja pokakala se ko velika...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Bas mi je zao vasih bebica!
Nadam da ce sto prije proc!
Ja koristim mustelu za tjemenicu i povlaci se ali sporo.
Moj od jucer nije trazio jest, mislim ne place nego je miran i kad mu ponudim sisu/bocu jede. Inace se ponasa uobicajeno, smije se..nebi rekla da ga nesto boli. Samo mi nije jasna ova promjena..
Fluffy
Sortiraj odgovore
Najstariji