Bas mi je zao vasih bebica!
Nadam da ce sto prije proc!
Ja koristim mustelu za tjemenicu i povlaci se ali sporo.
Moj od jucer nije trazio jest, mislim ne place nego je miran i kad mu ponudim sisu/bocu jede. Inace se ponasa uobicajeno, smije se..nebi rekla da ga nesto boli. Samo mi nije jasna ova promjena..
Bas mi je zao vasih bebica!
Nadam da ce sto prije proc!
Ja koristim mustelu za tjemenicu i povlaci se ali sporo.
Moj od jucer nije trazio jest, mislim ne place nego je miran i kad mu ponudim sisu/bocu jede. Inace se ponasa uobicajeno, smije se..nebi rekla da ga nesto boli. Samo mi nije jasna ova promjena..
Jhehe moZda je zbunjen nezna sta bi sisu ili bocu 😂😂

Fluffy
Mi smo se rješili tjemenice..bilo je je dosta...dva sata prije kupanja obilno namazala i utrljala s bademovim uljem, a za vrijeme kupanja iščešljavali sa češljićem!

Cure ja nzn sto je uzrok toliko cestog budjenja ovih zadnjih dana :/ jel moguce da je to skok kso sto sam pisala??
Isao je spavati u 9, a ovo je vec 7.put da se budi i on pa i ja :/ nemoguce da da budi glad svaki put (iako svaki put hoce papat bar malo)!
Nadam se da je ovo samo faza i da ce proci...

Mi smo danas cak ok spavali za nase pojmove - jednom 3 sata, dva puta po sat i pol, ali izmedju se jadan grci, izvija,stenje...onda ga nosim, nunam, pa trazi malo cicu, pocica i zaspe...sirotic 😢

Mi smo zaspali oko pola 9, probudili se oko 12, pa onda oko 3, pa jutros u 6, manje se grčio po noći i jutros se fino pokakao, normalna stolica bez muke i suzica, a ja presretna Sad je opet zaspao, nadam se bar pola sata da odspava..

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji