Mi smo se rješili tjemenice..bilo je je dosta...dva sata prije kupanja obilno namazala i utrljala s bademovim uljem, a za vrijeme kupanja iščešljavali sa češljićem!
Cure ja nzn sto je uzrok toliko cestog budjenja ovih zadnjih dana :/ jel moguce da je to skok kso sto sam pisala??
Isao je spavati u 9, a ovo je vec 7.put da se budi i on pa i ja :/ nemoguce da da budi glad svaki put (iako svaki put hoce papat bar malo)!
Nadam se da je ovo samo faza i da ce proci...
Mi smo danas cak ok spavali za nase pojmove - jednom 3 sata, dva puta po sat i pol, ali izmedju se jadan grci, izvija,stenje...onda ga nosim, nunam, pa trazi malo cicu, pocica i zaspe...sirotic 😢
Mi smo zaspali oko pola 9, probudili se oko 12, pa onda oko 3, pa jutros u 6, manje se grčio po noći i jutros se fino pokakao, normalna stolica bez muke i suzica, a ja presretna Sad je opet zaspao, nadam se bar pola sata da odspava..
Hello!
Ovaj vikend bismo išli na jedan put koji traje cca 2-2.5h. Čitala sam da se preporuča da beba u AS bude max 2h a nakon toga da se radi pauza. Zna li itko koliko duga da bude ta pauza? Svakako bismo stali barem jednom, pa da znam jel dovoljno da stanemo na 10-15min ili moramo na 30-45min.
Sortiraj odgovore
Najstariji