Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nenana
    09. Prosinac 2015. 19:45

Mi smo se rješili tjemenice..bilo je je dosta...dva sata prije kupanja obilno namazala i utrljala s bademovim uljem, a za vrijeme kupanja iščešljavali sa češljićem!

Fluffy2
    09. Prosinac 2015. 23:19

Da cvarak, prevelik izbor hrane 

Fluffy

Bumbo0809
    10. Prosinac 2015. 05:49

Cure ja nzn sto je uzrok toliko cestog budjenja ovih zadnjih dana :/  jel moguce da je to skok kso sto sam pisala?? 
    Isao je spavati u 9, a ovo je vec 7.put da se budi i on pa i ja :/ nemoguce da da budi glad svaki put (iako svaki put hoce papat bar malo)!
    Nadam se da je ovo samo faza i da ce proci...

Branchi
    10. Prosinac 2015. 06:57

Mi smo danas cak ok spavali za nase pojmove - jednom 3 sata, dva puta po sat i pol, ali izmedju se jadan grci, izvija,stenje...onda ga nosim, nunam, pa trazi malo cicu, pocica i zaspe...sirotic 😢

kris555
    10. Prosinac 2015. 07:50

Mi smo zaspali oko pola 9, probudili se oko 12, pa onda oko 3, pa jutros u 6, manje se grčio po noći i jutros se fino pokakao, normalna stolica bez muke i suzica, a ja presretna  Sad je opet zaspao, nadam se bar pola sata da odspava..

Cvarak
    10. Prosinac 2015. 08:50

Opet nas sve muce prdci i grcici ://

Branchi
    10. Prosinac 2015. 08:57

Kris koja je tajna vaseg uspjeha? 😀

jahanara
    10. Prosinac 2015. 09:29

I mi se grcimo i bolno prduckamo a kakali nismo od ponedjeljka...

Sova5
    10. Prosinac 2015. 10:25

Hello!

Ovaj vikend bismo išli na jedan put koji traje cca 2-2.5h. Čitala sam da se preporuča da beba u AS bude max 2h a nakon toga da se radi pauza. Zna li itko koliko duga da bude ta pauza? Svakako bismo stali barem jednom, pa da znam jel dovoljno da stanemo na 10-15min ili moramo na 30-45min.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.