Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lela29
    09. Prosinac 2015. 08:30

jutro!! Moja nije u skoku pa ne znam koji joj je klinac bia jucer. Cili dan spavala pola sata, doslovno sam je 2 ure uspavljivala za popodnevni spavanac.. Zaspe, probudi se i tako do 00:40, satrala me 😭

Branchi
    09. Prosinac 2015. 08:48

Ja mislim da smo i mi u skoku ili polugrcevima...cica, zaspe i budi se nakon pol sata, skuplja nogice, lamace rukama, oce cicu, nece cicu pa uzme i zaspe...ili ne uzme pa ga malo nosam pa se umiri pa jede ili zaspe...onda budjenje za sat vremena pa isto...😩 kad cica, cica pol sata do sat...imali smo jedno spavanje po 2 sata, ostalo ovako...u 7 se pokaka i umiri (inace kaka 4-5x dnevno)...i krene smijat, ko da nis nije bilo i spavao je cijelu noc 😀 

Kaj vi mislite da je to??

Cvarak
    09. Prosinac 2015. 09:23

Branchi ja mislim da ti je to zaje...hahha malo te zeza..moguce skok ma aj bitno da sisa ;)) vis kak si dobra mama dajes sisu non stop 😂😂😂

Fluffy2
    09. Prosinac 2015. 10:11

Moj je spavao od 22 do 4.30! Pa opet zaspao do 8.30. Ja naravno nisan bas spavala jer mi je to bilo cudno pa sam se stalno budila ga provjeravat. Jutros ga ostavila muzu na pola sata nije prestao plakat. Sad mu dala sisu 5 minuta i zaspao na njoj...

Fluffy

Bumbo0809
    09. Prosinac 2015. 10:31

Cvarak sisa uvik rijesava stvar 😂😂😂

Meni se cini da su kod nas prosli grcici i tesko prdenje preko dana,ali sad se to prebacilo na noc pa nije bas da spavamo oboje :/

Zara6
    09. Prosinac 2015. 11:25

Sisa ih barem sve smiri pa se nekako uspavaju. Moj bebac je isto tek u 23 zaspao, nervozan je bio samo tako, po danu isto spava samo po 40 min max i onda trazi pozornost ahahah  

Cure kako ste rjesavale tjemenicu? Mi sinoce probali sa Mustelom, ali kao da je jos vise podigla te tjemenice i sad izgleda ko da je 3 puta vise ima...nisan pametna da li da nastavi  s njom ili s nekim baby uljem 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.