Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarica
    08. Prosinac 2015. 18:42

Evo nas od pedijatrice... U mj dana smo dobili jos 800 grama i narasli 3 cm...  
    Dobili smo i inekciju, plakala je jako ali se i brzo smirila...misica mala,skoro sam i ja pocela tamo plakat.. 
    Nego rekla mi je da nuspojava od cijepiva moze bit temperatura...a i nemora bit nista... Pa mi je rekla da joj dam preventivno cepic ili sirup protiv temperature... Sad nisam pametna, neda mi se davat joj bez veze kad febre nema i mozda ni nece imat... Jeste vi davali svojim bebama prije ili tek nakon sta su dobili febru,ako su je dobili?

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

kris555
    08. Prosinac 2015. 19:44

Nama je rekla da cepic damo alo temp bude iznad 38,5 u guzi, ak je niza onda oblozi i raskomotit bebu. Mislim da ne trebas nistq preventivno davat..

Cvarak
    08. Prosinac 2015. 20:37

Nisam ni ja stavljala cepic nego je rekla pedica isto ako bude dobila temp samo sam joj n mjesto uboda stavljala ovo 2 dana i to je to 
    http://www.mojaljekarna.hr/oprema-za-djecu-i-bebe/2541-frescopad-hladni-gel-oblog.html#.Vl2oLWbtbCQ

Sova5
    08. Prosinac 2015. 20:44

Sanjarice, nakon koliko su vam počele djelovati granule? Mi sada 3 dana uzimamo i moram priznati da ne vidim pomak. Luda sam vec! Osjecam se tako jadno i bespomoćno! Izgleda da smo mi jedni od onih kojima nista ne pomaze. Vidim da se kod vas velika većina toga rijesila, a mi nikako. Traje otkako smo izasli iz bolnice. Uzasno mi ga je gledati dok doji i previja se od bolova. Danas cijeli dan ne spava, samo se grci, place, prdi,... Ma kaos! Bas sam jadna 

Sanjarica
    08. Prosinac 2015. 20:54

Hvala cure… Za sada nisam ni ja nista joj davala jos...stavljam joj obloge i to je to... Nadam se da do febre nece ni doc.. 
    Sova bas mi je krivo...stvarno sam se nadala da ce vam pomoc...i mi smo imali bas jake grceve i mislim da nakon dan-dva vec bilo puno puno bolje...i nakon par dana vec smo bili bas bez grcica... Probaj jos koji dan joj davat... Drzim fige da vam ipak nakraju pomognu... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Zara6
    08. Prosinac 2015. 22:50

Sova ako ne pomognu te granule hoces da ti ja posaljem kapi koje se proizvode u zadrskim ljekarnama ( inace su od poznatig pedijatra Perovica), dodju 20 kn i nama su pomogle, tu kod nas se dosta koriste i ja sam pi savjetu pedijatrice prvo njih uzela i situacija je bolja s grcevima, jos se tu i tamo pojave (ili sam ja zafilmala sa se jos nekad pojave). 

Inace, i mi smo u skoku, 6 tj i sise ful mlohave, deckic moj bi stalno nacicavao i cendrav je nekad cijeli dan, treba ovo izdrzati!

Cvarak
    09. Prosinac 2015. 02:58

Mi smo koristili kapi kao malo bolje je bilo insad sam prestala i dalje place kad prducka i previja se nekad,a sta da radim jednostavno moram pustit organizam da se sam izbori a ne da se navikne sa kapima,ja se nadam da ce to brzo proc! Cesto je poslije jela stavim na trbuscic da sto viae zraka izadje van! Podrigne i bljucne al i dalje su tu plinovi koji je bole :((

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.