Oliva znaci davala si bocicu u pravilnim razmacima otprilike a između sisu..da da kuzim. On meni ima 2 bocice dnevno, ujutro i navecer. Onda cu mu smanjit kolicinu samo za pocetak iako mi se cini nemoguce da on sam odbije bocicu, bas je prozdrljiv. Nekad mu dam iz bocice da gucne ciste vode ako stuca a on navali jedva je pusti.
Evo ima 2 dana je na sisi po sat vremena pa pretpostavljam da je skok i sise su mi mlohave, ali on nije nervozan ni placljiv.
Kod mene se slavi kakica s obzirom da je jedan put dnevno. I to kaki samo kad je na mene naslonjen leđima i ja mu malo drzim podignute nogice.
Fluffy
E i zanima me do kojeg mjeseca beba jede svaka tri sata? Ne znam jel mu trebam davat jest ako i ne trazi svaka 3? Po danu mislim?
Najduza faza spavanja mu je navecer od 22 do 3.30 otprilike.
E i zanima me do kojeg mjeseca beba jede svaka tri sata? Ne znam jel mu trebam davat jest ako i ne trazi svaka 3? Po danu mislim?
Najduza faza spavanja mu je navecer od 22 do 3.30 otprilike.
Ako dojis na zahtjev moE jest svaki sat ili mozeproc i 4h i duze da ne trazi papt,mislim da nema pravila....ako beba ne trazi mirna je i ne place ja nedajem papat! Cim je nervoznija place uvijek provjerim jel gladna ako je mirna ili spava nedajem sisat!

Fluffy
Fluffy da,imala sam bočice uvijek otprilike u isto vrijeme..ne mora da će sam odbacit mislim da je to rjeđe,ali recimo i moja ti je bila užas što se tiče klope i stalno jela i plakala gladna,baš sam tu po forumu tražila pomoć pa našla neka rješenja..a nekako je uspjela navuć si dovoljno mlijeka..sad jede otprilike svaka 2 sata..probaj možda u ovoj prvoj jutarnjoj smanjit 10ml pa tako 2,3 dana s tom količinom pa još deset nakon tog,itd..jutarnja je možda lakša jer se preko noći skupi mlijeka puno pa je možda manje gladan ujutro :)

Oliva da, jedan dan super spavamo, jedan ovak, ali smo dosta spavali kad se sve zbroji tak da ok...a i on je stalno super volje pa sam i ja 😀
Ne kuzim zakaj ih tak po noci zezaju ti plinovi ili sta vec....za poludit.

Renata hvala na odgovoru,uvijek si od pomoci!
Pedijatrica je rekla da je beba za 5! :) znaci u 3 mj se udebljao 2,700g i narastao velikiih 14 cm :))) tako da je vise dugonja mali.. Ja sam bas happy!
Cijepljenje je opet rekla da odgadjamo do 6.mj zbog svega sto je prosao poslije rodjenja u bolnici.. Tako da se bar oko toga ne moram zamarati
Renata hvala na odgovoru,uvijek si od pomoci!
Pedijatrica je rekla da je beba za 5! :) znaci u 3 mj se udebljao 2,700g i narastao velikiih 14 cm :))) tako da je vise dugonja mali.. Ja sam bas happy!
Cijepljenje je opet rekla da odgadjamo do 6.mj zbog svega sto je prosao poslije rodjenja u bolnici.. Tako da se bar oko toga ne moram zamarati
Super za dečka, odlično ti napreduje, bravo, samo tako i nastavite!

Ashley hvala na komplimentu..tu na slici izgleda odraslije ::) ..heheh a kosicaaaa je takva od rođenja :)) Mali kosati
Mi smo na Ac pa smo mislili priječi na CC, ali na je na pregledu s 2mj rekla sestra da ako dobro napreduje da ne mijenjamo..Sad u četvrtak idemo na kontrolu pa ćemo vidjeti što će reći..
Novoj mamici čestitke, ne odustati od dojenja, a blni šavovi će proći..ja sam sjedila na luftiću za bebe :)) Ranu sam ispirala samo mlakom vodom i sušila s fenom..jako je brzo zarasla!

Mary bas su slatke te nase bebe i da..svaka drukcija..
Moj se preko noci probudi i onda se po 15 minuta rasteze i smije. Vec me to probudi, pa ga malo pustim da se protegne i onda mu dam sisu. Al kad je dobije ne pusta je hehe
Oliva hvala ti
Mary bas su slatke te nase bebe i da..svaka drukcija..
Moj se preko noci probudi i onda se po 15 minuta rasteze i smije. Vec me to probudi, pa ga malo pustim da se protegne i onda mu dam sisu. Al kad je dobije ne pusta je hehe
Oliva hvala ti
Ništa :) drago mi je da ti mogu pomoći..ako se odlučiš na smanjivanje ad-a javi kako napreduje :)

Fluffy
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji