E i zanima me do kojeg mjeseca beba jede svaka tri sata? Ne znam jel mu trebam davat jest ako i ne trazi svaka 3? Po danu mislim?
Najduza faza spavanja mu je navecer od 22 do 3.30 otprilike.
Fluffy
Fluffy da,imala sam bočice uvijek otprilike u isto vrijeme..ne mora da će sam odbacit mislim da je to rjeđe,ali recimo i moja ti je bila užas što se tiče klope i stalno jela i plakala gladna,baš sam tu po forumu tražila pomoć pa našla neka rješenja..a nekako je uspjela navuć si dovoljno mlijeka..sad jede otprilike svaka 2 sata..probaj možda u ovoj prvoj jutarnjoj smanjit 10ml pa tako 2,3 dana s tom količinom pa još deset nakon tog,itd..jutarnja je možda lakša jer se preko noći skupi mlijeka puno pa je možda manje gladan ujutro :)
Oliva da, jedan dan super spavamo, jedan ovak, ali smo dosta spavali kad se sve zbroji tak da ok...a i on je stalno super volje pa sam i ja 😀
Ne kuzim zakaj ih tak po noci zezaju ti plinovi ili sta vec....za poludit.
Renata hvala na odgovoru,uvijek si od pomoci!
Pedijatrica je rekla da je beba za 5! :) znaci u 3 mj se udebljao 2,700g i narastao velikiih 14 cm :))) tako da je vise dugonja mali.. Ja sam bas happy!
Cijepljenje je opet rekla da odgadjamo do 6.mj zbog svega sto je prosao poslije rodjenja u bolnici.. Tako da se bar oko toga ne moram zamarati
Ashley hvala na komplimentu..tu na slici izgleda odraslije ::) ..heheh a kosicaaaa je takva od rođenja :)) Mali kosati
Mi smo na Ac pa smo mislili priječi na CC, ali na je na pregledu s 2mj rekla sestra da ako dobro napreduje da ne mijenjamo..Sad u četvrtak idemo na kontrolu pa ćemo vidjeti što će reći..
Novoj mamici čestitke, ne odustati od dojenja, a blni šavovi će proći..ja sam sjedila na luftiću za bebe :)) Ranu sam ispirala samo mlakom vodom i sušila s fenom..jako je brzo zarasla!
Mary bas su slatke te nase bebe i da..svaka drukcija..
Moj se preko noci probudi i onda se po 15 minuta rasteze i smije. Vec me to probudi, pa ga malo pustim da se protegne i onda mu dam sisu. Al kad je dobije ne pusta je hehe
Oliva hvala ti
Fluffy
Sortiraj odgovore
Najstariji