Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lela29
    08. Prosinac 2015. 09:28

Jutro!! Lady cestitam na bebici!
    Mi smo imale burnu noc, jadno dite, umeli su je slatkisi sta sam pojela ova dva dana 😓
    Nego, mene izluđuje njeno coktanje dok jede, sa sesiricem ili bez, svejedno. Ne znam vise sta da radim, kako da je namontiram na sebe. To je pocela radit prije cca 2 tjedna

Lela29
    08. Prosinac 2015. 09:58

Njoj je isto jezik ok, pa pretpostavljam da nije sor. Izbacujem sesire, dok papa ne boli me bradavica, rekla bi da dobro hvata.
    Isto tako jako puno bljucka, ne znam jel to povezano, nakon podoja i do 3 puta, cak i koji put obilnije. Imam osjecaj kao da je zaboravila sisat, pa cokce i vuce zrak.

Cvarak
    08. Prosinac 2015. 10:07

Moja nekad cokce imam osjecaj da to radi kad mi ide brzo mlijeko a neznam sta da radim pokusavam malo istisnut tog mlijeka al i dalje ona cokce pa se navuce Zraka!!

Fluffy2
    08. Prosinac 2015. 10:09

Oliva naravno da si pomogla, hvala ti! Mogla si mi malo opisat kako si ti kombinirala, na koji nacin?

Lady cestitke!! Meni nisu dali da pijem nista osim paracetamola a imala sam izuzetno jake bolove i to je trajalo neka 3 tjedna. Prvih par dana sam pila pa sam prestala kad sam skuzila da mi ionako ne pomazu. Uzimala sam po 500 i bila je premala doza za tolike bolove a ne smijes vise, bar su meni tako rekli, pa sam prestala. Drzi se, proci ce!

Fluffy

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.