Pozdrav, mame! I moja struca je dosla na svijet u petak....nadam se da idemo doma danas..pratila sam vas i prije ali sam se prebacila na zimske bebe. Mozda ste i pisale ali nisam procitala, koliko dugo su vas boljeli savovi ako ste rezane? Da li smeta sjedenje? Da li je koja od vas uzimala nesto protiv bolova? Tu mi daju ketonal pa mi to smanji bolove. I koliko dugo ste krvarile? Mene je strah od pucanja konaca...ispricavam se na dugom postu i puno pitanja, malo imamo problem sa cicanjem pa sam nenaspavana i odmah puna strahova
Pozdrav, mame! I moja struca je dosla na svijet u petak….nadam se da idemo doma danas..pratila sam vas i prije ali sam se prebacila na zimske bebe. Mozda ste i pisale ali nisam procitala, koliko dugo su vas boljeli savovi ako ste rezane? Da li smeta sjedenje? Da li je koja od vas uzimala nesto protiv bolova? Tu mi daju ketonal pa mi to smanji bolove. I koliko dugo ste krvarile? Mene je strah od pucanja konaca…ispricavam se na dugom postu i puno pitanja, malo imamo problem sa cicanjem pa sam nenaspavana i odmah puna strahova
Čestitke! U bolnici daju ketonal jer je još sve svježe, rane su i moraju dati nešto žešće za bolove a i ne doji se intenzivno, vidim da pokušavate uspostaviti dojenje pa ti preporučujem ibruprofen ili lupocet ako ćeš imati bolove kada dođeš doma, nemoj samo nastaviti s ovim jer ne ide uz dojenje.
Pozdrav, mame! I moja struca je dosla na svijet u petak….nadam se da idemo doma danas..pratila sam vas i prije ali sam se prebacila na zimske bebe. Mozda ste i pisale ali nisam procitala, koliko dugo su vas boljeli savovi ako ste rezane? Da li smeta sjedenje? Da li je koja od vas uzimala nesto protiv bolova? Tu mi daju ketonal pa mi to smanji bolove. I koliko dugo ste krvarile? Mene je strah od pucanja konaca…ispricavam se na dugom postu i puno pitanja, malo imamo problem sa cicanjem pa sam nenaspavana i odmah puna strahova
mene su rezali na isto mjesto di su i prvi put prije 4 godine skoro, od cijelog poroda, od oba poroda to rezanje i šivanje mi najgore bilo, šavovi su ispali cca 3 tjedan koliko se sjećam ali dugo me boljelo nakon drugog puta, sjedi na jastučiću nekom, nagni se na bok kako ti paše, probaj ne baš ravno i na tvrdom.. kaj se tiče krvarenja može stat, pa opet krenut, lohije znaju i do mj dana i duže trajati..ja sam dosta ležala i bila "nepomična" pa su mi se napravili ugrušci koji su ispadali van u komadima ( sry na opisu ) ali to je sve normalno.. i ne brini jako je malo vjerojatno da bi mogla popucati po šavu ili sl makar nam je to svima strah prvih dana

url=https://lilypie.com]

Jutro!! Lady cestitam na bebici!
Mi smo imale burnu noc, jadno dite, umeli su je slatkisi sta sam pojela ova dva dana 😓
Nego, mene izluđuje njeno coktanje dok jede, sa sesiricem ili bez, svejedno. Ne znam vise sta da radim, kako da je namontiram na sebe. To je pocela radit prije cca 2 tjedna
Jutro!! Lady cestitam na bebici!
Mi smo imale burnu noc, jadno dite, umeli su je slatkisi sta sam pojela ova dva dana 😓
Nego, mene izluđuje njeno coktanje dok jede, sa sesiricem ili bez, svejedno. Ne znam vise sta da radim, kako da je namontiram na sebe. To je pocela radit prije cca 2 tjedna
moj maleni je coktao jedno vrijeme ali nije bio krivi hvat ni soor, jednostavno mu je bilo fora, kao što je trenutno fora mljackanje.. jel ima dobar hvat mišica

Njoj je isto jezik ok, pa pretpostavljam da nije sor. Izbacujem sesire, dok papa ne boli me bradavica, rekla bi da dobro hvata.
Isto tako jako puno bljucka, ne znam jel to povezano, nakon podoja i do 3 puta, cak i koji put obilnije. Imam osjecaj kao da je zaboravila sisat, pa cokce i vuce zrak.
Njoj je isto jezik ok, pa pretpostavljam da nije sor. Izbacujem sesire, dok papa ne boli me bradavica, rekla bi da dobro hvata.
Isto tako jako puno bljucka, ne znam jel to povezano, nakon podoja i do 3 puta, cak i koji put obilnije. Imam osjecaj kao da je zaboravila sisat, pa cokce i vuce zrak.
vjerojatno joj je prejak ld pa nezz gutat, probaj izdojit par mlazova prije dati joj bez šeširića i nagnuta unazad da je ona trbuhom na tebi

Moja nekad cokce imam osjecaj da to radi kad mi ide brzo mlijeko a neznam sta da radim pokusavam malo istisnut tog mlijeka al i dalje ona cokce pa se navuce Zraka!!

Oliva naravno da si pomogla, hvala ti! Mogla si mi malo opisat kako si ti kombinirala, na koji nacin?
Lady cestitke!! Meni nisu dali da pijem nista osim paracetamola a imala sam izuzetno jake bolove i to je trajalo neka 3 tjedna. Prvih par dana sam pila pa sam prestala kad sam skuzila da mi ionako ne pomazu. Uzimala sam po 500 i bila je premala doza za tolike bolove a ne smijes vise, bar su meni tako rekli, pa sam prestala. Drzi se, proci ce!
Oliva naravno da si pomogla, hvala ti! Mogla si mi malo opisat kako si ti kombinirala, na koji nacin?
Lady cestitke!! Meni nisu dali da pijem nista osim paracetamola a imala sam izuzetno jake bolove i to je trajalo neka 3 tjedna. Prvih par dana sam pila pa sam prestala kad sam skuzila da mi ionako ne pomazu. Uzimala sam po 500 i bila je premala doza za tolike bolove a ne smijes vise, bar su meni tako rekli, pa sam prestala. Drzi se, proci ce!
Može,nema frke :) ja sam ti njoj davala znači 4 bočice po 60 ml..ujutro (oko 8),popodne (14),predvečer (19) i navečer (23)..svaki put bi bočica išla poslije dojenja..to je isto jako važno..ona bi svaki put sve i iz bočice popila i nekad bi brzo tražila opet ali tada bi je uvijek samo na sisu stavljala do sljedeće predviđene bočice (bila je jako gladna :D)..preko noći samo dojenje bez obzira kakva ona bila :p..nekad sam se nakon što bi je dojila i dala bočicu izdajala da potaknem proizvodnju mlijeka,ali ne znam je li ti to potrebno..ja sam neko kratko vrijeme to radila..smanjivanje sam počela s popodnevnom bočicom (30ml) i tako 2 dana,onda smo ju izbacili..onda je ona sama izbacila cijelu jutarnju..jednostavno joj je bilo dovoljno samo sisanje (da nije izbacivala bi je ja s po 30 ml opet)..onda je pomaknula onu od predvečer pa je bila samo jedna oko 22/23 i na kraju je odbila i nju..kod mene je išlo malo brže,ali takav princip je za izbacivanje ad-a..možeš izbacivat i po manju količinu (tipa 10 ml)..znači, ako imaš više bočica u danu prvo kreni s izbacivanjem jedne pa kad nju riješite onda kreni na drugu,itd..ono što se meni pokazalo važnim je da unatoč bočicama i dalje stalno visi na sisi kad god zakmeči i da joj nikad,kakva god bila,ne povećavam količinu ad-a :p eto mene s opisom do u detalje :D

Fluffy
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji