Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Branchi
    08. Prosinac 2015. 10:31

Mene je rez bolio tj bio nelagodan 2 dana, poslje ok. Pila sam 1 ketonal ta dva dana, poslje nista, jer mi tesko sjedne na zeludac...brzo to prodje, nasprejaj malo octenisepta na ulozak, brze prodje 😀

Mi smo sinoc opet na budjenju svskih sat, sat i pol max, ali smo skupili oko 8 sati pa smo odmorni 😀 cak je ujutro i odspavao pol sata duze od mene pa sam uspjela izdojit 65 ml, prvi dio za sutra kad me nema 2 sata 💕

Ja ne znam jesmo mi u skoku ili ne, po noci trazi tak cesce, po danu nam prodje oko 2 sata, nesto vise izmedju obroka, predvecer bi opet cesce.....

lady6
    08. Prosinac 2015. 10:33

Hvala puno na savjetima utjesile ste me...

Bumbo0809
    08. Prosinac 2015. 11:44

Lady cestitam! ;))

Nama je danas 3mj i idemo malo kasnije na kontrolu kod pedijatrice..jedva cekam vidit koliko je napredovao 😊

Nego ne znam jel to ok da vas pitam :S 
    Znaci sinoc je u toku noci i od jutros 2 puta dok je papao izbacio cicu i ogromnuu  kolicinu mlijeka bljucnuo :/ meni se nekako cini da prebrzo jede, a ja sam pokusala jutros da se nagnem dosta na ledja da mu sporije ide mlijeko. Sto mislite da je uzrok tomu?
    Nema temperaturu to sam provjerila...

Branchi ja se iskreno nadam kao sto sam pisala da smo i mi u skoku (12 tjedana) jer baaas dosta nacica mlijeka da mi se cini da ce mi sise buknit i budi se nocu dostaa cesto (nekad i svako sat vremena) ove 3-4veceri sto nikako nije bio slucaj kod njega..pisala sam vam da je znao po nevjerojatnih 6-7 sati odspavat 1.nocni san i iza toga po 2,30-3h sve dok se ne probudi skroz.

Cvarak
    08. Prosinac 2015. 12:05

Da se mi javimo evo jos nismo kakali :/ ja samo cekam...ugl smo u 9t al po noci spava ko i obicno i neosjecam da je skok valjda meni to doslo sve pod normalno hheh !!!

Ashley
    08. Prosinac 2015. 13:06

Fluffy2

Jel mi se cini ili samo moj voli spavat u krevetu a ne na rukama? Bude skroz nervozan i kad ga stavim u krevet smiri se u zaspe. Izgleda da je na mene i ja volim svoj mir :)

Moj također voli svoj mir. Nismo ga naviknuli na ruke, pa bez problema zaspi u krevetiću (ili kao sada na podu, na baby gymu--tu spava preko dana, ujutro najčešće, jer sam ja za radnim stolom a on ispod mene, pa me vidi, igra se, igramo se, pa se umori. Ovo je sada druga runda spavanja danas. 

nenana

Ashley zašto prelaziš s CC na AC? Grčevi ili?

On je samo jednom imao  blaži oblik grčića i to prije mjesec dana, kada je počeo piti BioGaiu sa vitaminom D.

BTW, malac ti je presladak. Koju kosicu ima. . I baš je veliki

Nama je danas 2 mjeseca  :)

Fluffy2
    08. Prosinac 2015. 13:16

Oliva znaci davala si bocicu u pravilnim razmacima otprilike a između sisu..da da kuzim. On meni ima 2 bocice dnevno, ujutro i navecer. Onda cu mu smanjit kolicinu samo za pocetak iako mi se cini nemoguce da on sam odbije bocicu, bas je prozdrljiv. Nekad mu dam iz bocice da gucne ciste vode ako stuca a on navali jedva je pusti. 
    Evo ima 2 dana je na sisi po sat vremena pa pretpostavljam da je skok i sise su mi mlohave, ali on nije nervozan ni placljiv.
    Kod mene se slavi kakica s obzirom da je jedan put dnevno. I to kaki samo kad je na mene naslonjen leđima i ja mu malo drzim podignute nogice.

Fluffy

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.