Toliko raznih misljenja i iskustava - nema nam druge nego da sve probamo i pratimo sta bolje djeluje

Cvarak ti si sad ko i ja kad moja nije kakala 3 dana, znam da moze proc i 10 dana al isto bi rado da kaka svaki :-) sad kaka svaka 2-3 dana i to se muski istovari 😂
Nego, nisam se uopce uspjela izdojiti. Rucno 10ml, sa izdajalicom nista. Bojim se da nemam dosta mlijeka i da mi je cura gladna, cijelu noc visi na sisama i place, maknem je i probam stisnuti pa izidje malo mlijeka pa stane pa onda opet malo kad napravim pauzu. Stvarno se bojim da je gladna i dolazim u napast da joj dam bebimil. Muz govori da je samo nervozna pa da se tako ponasa. Nisam pametna vise.
Cvarak ti si sad ko i ja kad moja nije kakala 3 dana, znam da moze proc i 10 dana al isto bi rado da kaka svaki :-) sad kaka svaka 2-3 dana i to se muski istovari 😂
Nego, nisam se uopce uspjela izdojiti. Rucno 10ml, sa izdajalicom nista. Bojim se da nemam dosta mlijeka i da mi je cura gladna, cijelu noc visi na sisama i place, maknem je i probam stisnuti pa izidje malo mlijeka pa stane pa onda opet malo kad napravim pauzu. Stvarno se bojim da je gladna i dolazim u napast da joj dam bebimil. Muz govori da je samo nervozna pa da se tako ponasa. Nisam pametna vise.
Po potpisu dole vidim da ti je beba u 6 tjednu? Moguce je da je beba u skoku...prosla sam taj u 6 tjednu u evo upravo prolazimo ovaj u 9 tjednu. Ako ti beba stalno jede i nervozna je, spava malo ili ne spava uopce ( kao moja danas) , sise su ti na dodir mlohave i cini se da su prazne, onda ste vjerovatno u skoku... Beba si nacicava mljeka i to ce ti trajat otp 3-6 dana... Tada ce opet sve bit po starom... Probaj ne davat bebimil jer ces zeznut ponudu-potraznju mlijeka... Znam da je tesko i ja sam bila na rubu zivaca ali proc ce uskoro... Evo ovaj sad skok znam sta me ceka pa se za sada ni upola manje ne sekiram... Drzite se i ti i bebica...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Hehe da jedva cekam da kaki!!!
Ma nije gladna ak puni pelene! Vidis da te i muz bodri!! Moje su sise mlohave i cak uopce nemrem iatisnut mlijeko iz njih nekad ko da nista nema u njima...nemoze ti samo tako nestat mlijeka nebrigaj...samo izdrzi par dana jos i vidit ces doc ce sve na svoje!

cure hvala! da sise su mi mlohave i prazne, ona je nervozna i cijelo popodne nije spavala i evo sada ne spava, sisa dudu i ljuljamo je u kindiću u nadi da će zaspati.

Mislim da smo i mi u skoku.. ugl bila sam mu izbacila bocu i pelene su bile skoro suhe a presvlacim ga otprilike svaka 4 sata, tako da sam mu opet ubacila bocu.. bar sam mirna da nije gladan. Ponosna sam sto svi primjecuju da je vesela i zadovoljna beba, znam da radim kako treba, slusat instikt samo :)
Za vitamin C mi je receno da ga cak kupim posebno i pijem dok dojim..al nisam ga uzela. Dobro si rekla Branchi..pratit i radit po svom.
Mislim da smo i mi u skoku.. ugl bila sam mu izbacila bocu i pelene su bile skoro suhe a presvlacim ga otprilike svaka 4 sata, tako da sam mu opet ubacila bocu.. bar sam mirna da nije gladan. Ponosna sam sto svi primjecuju da je vesela i zadovoljna beba, znam da radim kako treba, slusat instikt samo :)
Za vitamin C mi je receno da ga cak kupim posebno i pijem dok dojim..al nisam ga uzela. Dobro si rekla Branchi..pratit i radit po svom.
Ako si mu htjela izbacit bocu onda ju ne smiješ naglo ukinut..ja sam isto na početku kombinirala ad i dojenje i kad sam krenula izbacivat ad onda sam u prvih par dana smanjila 30 ml (preporuka je kao 10,ali negdje sam čitala da može i 30..njoj je tako pasalo) pa kasnije još 30 itd..imala sam sreću pa je moja brzo sama izbacila zadnje dvije bočice odjednom jer si je navukla mlijeka i više mi ad nije trebao.. (u početku sam joj davala 4 bočice dnevno po 60ml)..kad nisam znala za ovo postepeno isto sam joj tako naglo izbacila bočicu i kaos je nastao :/
Pa eto ako ti što pomaže moje iskustvo :)

Fluffy
Jel mi se cini ili samo moj voli spavat u krevetu a ne na rukama? Bude skroz nervozan i kad ga stavim u krevet smiri se u zaspe. Izgleda da je na mene i ja volim svoj mir :)
Fluffy
Fluffy ima nas jos :) i moj malac trazi mir, ne voli puno po rukama, valjda mu nije ugodno :) lijepo ga spustim u krevet i mir! Preko dana se malo teze uspava, ali navečer milina...doslovno ga poslije papice samo spustim u krevet, pomilujem, poljubim, kažem laku noc i odem..a on se sam uspava ..Duda obavezno i ako ispadne malo se javi , ja mu vratim i to je to! Stvarno smo sretni..
Fluffy ima nas jos :) i moj malac trazi mir, ne voli puno po rukama, valjda mu nije ugodno :) lijepo ga spustim u krevet i mir! Preko dana se malo teze uspava, ali navečer milina…doslovno ga poslije papice samo spustim u krevet, pomilujem, poljubim, kažem laku noc i odem..a on se sam uspava..Duda obavezno i ako ispadne malo se javi , ja mu vratim i to je to! Stvarno smo sretni..
Nevjerovatno kako su bebe različite. Moja krevetiću ne želi niti primirisati...sada sam spojila krevetić s našim krevetom ali još uvijek češće ja završim djelomično u kinderbetu nego L
! I Satima je nunam svaki dan i sada obožava biti u nosiljci. Ne želi biti sama ni sekunde, a kad tata dođe doma se jako naljuti kad se ode presvući
. S dudom se samo obično posvađa i ne duda je nego koristi kao igračku.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji