Cvarak ti si sad ko i ja kad moja nije kakala 3 dana, znam da moze proc i 10 dana al isto bi rado da kaka svaki :-) sad kaka svaka 2-3 dana i to se muski istovari 😂
Nego, nisam se uopce uspjela izdojiti. Rucno 10ml, sa izdajalicom nista. Bojim se da nemam dosta mlijeka i da mi je cura gladna, cijelu noc visi na sisama i place, maknem je i probam stisnuti pa izidje malo mlijeka pa stane pa onda opet malo kad napravim pauzu. Stvarno se bojim da je gladna i dolazim u napast da joj dam bebimil. Muz govori da je samo nervozna pa da se tako ponasa. Nisam pametna vise.
cure hvala! da sise su mi mlohave i prazne, ona je nervozna i cijelo popodne nije spavala i evo sada ne spava, sisa dudu i ljuljamo je u kindiću u nadi da će zaspati.
Mislim da smo i mi u skoku.. ugl bila sam mu izbacila bocu i pelene su bile skoro suhe a presvlacim ga otprilike svaka 4 sata, tako da sam mu opet ubacila bocu.. bar sam mirna da nije gladan. Ponosna sam sto svi primjecuju da je vesela i zadovoljna beba, znam da radim kako treba, slusat instikt samo :)
Za vitamin C mi je receno da ga cak kupim posebno i pijem dok dojim..al nisam ga uzela. Dobro si rekla Branchi..pratit i radit po svom.
Fluffy
Jel mi se cini ili samo moj voli spavat u krevetu a ne na rukama? Bude skroz nervozan i kad ga stavim u krevet smiri se u zaspe. Izgleda da je na mene i ja volim svoj mir :)
Fluffy
Fluffy ima nas jos :) i moj malac trazi mir, ne voli puno po rukama, valjda mu nije ugodno :) lijepo ga spustim u krevet i mir! Preko dana se malo teze uspava, ali navečer milina...doslovno ga poslije papice samo spustim u krevet, pomilujem, poljubim, kažem laku noc i odem..a on se sam uspava ..Duda obavezno i ako ispadne malo se javi , ja mu vratim i to je to! Stvarno smo sretni..
Pozdrav, mame! I moja struca je dosla na svijet u petak....nadam se da idemo doma danas..pratila sam vas i prije ali sam se prebacila na zimske bebe. Mozda ste i pisale ali nisam procitala, koliko dugo su vas boljeli savovi ako ste rezane? Da li smeta sjedenje? Da li je koja od vas uzimala nesto protiv bolova? Tu mi daju ketonal pa mi to smanji bolove. I koliko dugo ste krvarile? Mene je strah od pucanja konaca...ispricavam se na dugom postu i puno pitanja, malo imamo problem sa cicanjem pa sam nenaspavana i odmah puna strahova
Sortiraj odgovore
Najstariji