Plavojka vitamini se zovu A-Z mama...meni su dobri i bolji im je sastav od prenatals koji sam pila u trudnoci...
Jahanara, ja se izdajam kad mi je netko tu da pripazi na jana tak da mogu u miru to obavit u 15-ak min :) obicno ga nahranim na recimo desnu i onda izdajam lijevu. Obicno za ostavljanje njega na cca 2 sata izdojim u dva navrata, svaki put po 50,60ml (znaci oko 100, 120, 130 max) i to mu bude super dovoljno....nekad bas i prespava period kad me nema pa to popapa kasnije
Da prijavim situaciju s cvjetacom.. Uzas!! :/ cijelu noc se svako sat vremena budio i prdio i kakio... Nikako prakticki nismo spavali :/
Al eto,dobro da znam za ubuduce da je ne jedem
Branchi hvala! Morat cu ja tog onda dosta izdojiti jer cu bit odsutna 5-6 sati.
Hvala, budem vidjela koji je sastav tih u odnosu na ove solgarovr koje sam pila..
Nego cure, jel vi vodite bebice van po ovoj maglustini? Kao magla zbog vlage, smoga i ostalih sranja koje sadrzi nije dobra za njih, pa mi ne idemo u setnju... Bili jucer vani ali kratko, u auto i iz auta..
Jahanara, izdoji nesto vise pa nek ti bide u 2 bocice...tak da mu prvi zgriju jednu, pa ak treba jos, drugu...moze ti biti 48h u frizideru to...
Plavojka mi nekad idemo, nekad ne...danas recimo ne jer je bas odvratno vani..jucer smo bili jer nije bilo tak strasno
Ja mu i dalje stavljam prema dole, nekak mi je logicnije da ne izleti to iz pelene…mislim da je u oba slucaja pelena okolo zapisana…a kakica dosad nije dosla dalje od jajceka pa valjda nije kontaminirala 😀
S kolko kila ste presle na veci rang pelena?? Mi imamo skoro 5.5kg i probala sam mu danas jednu onu od 4-9 pa mislim da kad potrosim onaj paket manjih da kupujem dalje ove vece, dosta su mu komotnije, a ova sad nije propustila….ili je prerano??
Pišo, dolje....ustvari najbolje je pišu staviti u kakvom ga položaju nađeš. Ništa na silu.
Pelene 4-9 sam počela koristiti prošli ponedjeljak (muž ih je kupio) i pokazale su se odlične. On ima točno 5kg (prošli tjedan, jučer sam ga zaboravila vagati, ali računam da ima oko 5.100 do 5.200).
Inače imam digitalnu vagu za bebe, pa ga važemo 1x do 2x na tjedan (navečer oko 21 nakon kupanja-). Pa bi to bilo sasvim točno vaganje.
Razmišljam da ću ovaj tjedan pokušati promijeniti raspored hranjenja, sutra su dečku puna dva mjeseca, pa ću pokušati hranjenje na 6x dnevno, umjesto 7x. Ne znam, bumo vidli kako će to ići. Više od 6 tjedana smo na ovom rasporedu, pa me je malko i strah da ga ne poremetim.
Počela sam i uvoditi novi Ad, Novalac Ac, kako mi je preporučila teta čuvalica. Za sada je dobro.
Kakanje isto, javi kada mu se kaka, otvorim pelenu i onda se pokaka-jednostavno ne želi kakati u pelenu. Već 14 dana isti način kakanja. :)
A šetnja...to nismo odavno, prošli tjedan kada je i bilo malo sunca, nisam išla jer sam imala neke obveze, ali je bio na balkonu, a sada kada je ova magla nema šanse.
Juh svašta ste napisale dok me nije bilo :) baš sam se sad vagala na kućnoj vagi sama pa s bebicom i izgleda da ona ima oko 6600 :D znam da nije sto posto točno al ono moram čekat dugo do sljedećeg pregleda kod pedice..(na zadnjem je 6 kila imala)..ogromneska je.. :D a uopće joj trbuh nije okrugli nego je baš duguljasta i cijela onako komad bebe :) dobro i ja imam skoro 180 pa niš čudno :) a ja izgubila 13 kila od poroda..sad sam na 65 Parti tajm! :))
Pelene koristim sad trojku..od violete smo neke dobili i baš su super,miris skoro uopće ne propuštaju,a upijaju super..neki dan se ukakala,nisam ni skužila dok joj pelenu nisam skinula :D
Ja jučer s njom bila do dućana po magli,nisam imala izbora,obećala radit ručak za svekrviće moje..al danas šta je ovo..odvratno..a ja bi šnicle išla kupit :D
Meni se isto neda ic po ovoj magli van tako da danas ostajemo u kuci...do sada smo inace izasli svaki dan bar pola h...
Inace ja kad se izadajam, -najprije nju nahranim i tada izdojim ostatak iz te cice iz koje je jela i tek onda izdojim iz druge...uglavnom pustim 100/110 ml i bude joj dovoljno...nekad cak i malo pusti...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Mi vec tjedan dana nismo bili u setnji, kod nas je maglustina vec tjedan dana i ne idem s njim u setnju po tom vremenu eventualno do auta i do ducana..
Kak vam stoje ta vel 3, ja ne znam da su njemu tak velike jos a ima skoro 6 kg..
Sortiraj odgovore
Najstariji