Mi smo svakiii dan u setnji,bar po 2 puta dnevno.. Kod nas je vrijeme predivnoo bas proljetno,sunce grije stalno 😊😊😊
Bumbo sad nam vadiš mast :D
Kris mojoj je baš taman tri,gore joj malo pupak prekriju,a ove trakice su jedna uz drugu,ako ih razdvojim onda joj luftaju..oko nona isto ok..taman stisnuto,a ne urezuju se..mi smo prije nekih tjedan dana prešli na ove veće..
Mi upravo izasli! Magla se polako diže :)
Pelene koje koristimo su 4-9 Pampers premium i zelene pa kombiniram,, Babylove mi smrde užasno, jedna piškica i odma smrde po urinu, kroz odjeću se osjeti...
Pišu ne navlačim jer su tak rekli i na tečaju i patronažna i pedijatrica..kad bude sjedio, dakle s negdje 6mj stavljati mu rukicu na pišu da se "igra" i sam ga koliko mu pase navuče..a zašto ne navlačiti..zato jer dok je u pelenama moze dobiti infekciju od drekeca..e sad najbolje po instinktu
Ashley zašto prelaziš s CC na AC? Grčevi ili?
Cure koje ste se opskrbile s previše pelena koje je (ili će uskoro) beba prerasti, ja sam u dm-u uspjela zamijeniti pampersice za veći broj iako nisam imala račun. Naravno, paket je bio neotvoren :)
ajme koliko kandidata za ECanje, blago vama.. ashly beba ti daje znakove da neče kakati u pelenu, mame koje su odlučile za bezpelenaštvo jedva čekaju takve signale, i tko je napisao da beba kaka samo na rukama, savršeno savršeno za gologuzice male
url=https://lilypie.com]
Evo nas u skoku...imam osjecaj da je onaj u 6 tjednu tek prosao a eto nas vec u 9 tjednu i pocinjemo ispocetka.... Uf... Nervoza,stalno na sisi, ne spava nista, sise mlohave prazne kao da u njima nema kap mlijeka...uf.Cak u setnju izasle jer inace odmah zaspi cim je spustim u kolica ali nista...cijeli put je bila budna i njurgala/plakala.... Al eto ovaj put bar znam sta je pa sam pripremljena i svjesna toga da narednih par dana ne preostaje nista drugo vec se naoruzat zivcima...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Moj prdi isto i place makar ne znam zakaj jer nisam jela ni pila nis drukcije, al i kaka i to se fino zakenja.. Kupila sam caj za dojilje u dmu i rooibos pa cu pit. Branchi jel se osjecas kaj bolje od onih tableta Mama a-z?
Sortiraj odgovore
Najstariji