Uh Cvarak kakav nered je moja napravila zadnji put nakon sta 3 dana nije kakala 😅 isla je pravac u kadu, samo sta joj do grla kakica nije dosla 😆
Ona isto ima omiljenu pozu za kakanje, imam osjecaj da se pokaka svaki put tako. Ja sjednem, okrenem je prema sebi, nozicama je naslonjena na moje noge, rukama je drzim preko leđa i podrzavam glavicu (ako ste uspili skuzit 😅), pricam joj,..ona samo smrkne facu, namrsti obrve i ajmo! 😄
Kris, dobri su mi vitamini, mislim da je plus sto imaju i zeljezo...uglavnom ok se osjecam i kad ovak malo spavam, imam energije za sve kaj treba njemu, meni i po stanu 😀
Tak da sam ja zadovoljna jako s njima.
Mi smo danas krenuli sa malo vecim razmacima izmedju klope kroz jutro i popodne i dobro nam ide...predvecer je sad malo cangrizaviji pa smo sad na sat i nesto razmaka, ali dobro je 😀
Joj samo cekam da pocne kakat hehe...ona se uvijek uozbilji i bas onak tiska hhaha jela neki dan kompot dns litru kamilice vidit cemo...znam da
Do 10dana mogu bez kakice al ipak ja volim da ona kaka ;))
Ja sam danas kupila rooibos, caj za dojilje dm-ov i te tablete. Pokzsat cu s tim mozda cu imat vise energije :)
Kris mora to upaliti 😀
Ja isto pijem roiboos i komorac, cine mi se da ok pasu i meni i janu
E cure...neznam ali ja kad sam pila rooibus caj mala mi je imala jake grceve...dve salice sam ga popila taj dan... Tada idem citat da je on velik izvor vitamina C... A znam da on moze izazvat grceve kod beba jer mi je tako rekla patronazna...tako da ga ja nazalost prestajem pit... A bas bi trebala neke vitamine pit pa cu vidjet te iz Dm-a...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Toliko raznih misljenja i iskustava - nema nam druge nego da sve probamo i pratimo sta bolje djeluje
Sortiraj odgovore
Najstariji