Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    plavojka
    06. Prosinac 2015. 21:24

Meni su isto i u bolnici i pedica rekli da ipak malo prevlacimo tog pisonju.. I ja mu ga stavljam prema dolje, tako mi reklo, sta ja znam ;)

Nego, bila sam u cetvrtak kod ginicke, i spomenula joj kak i dalje pijem prenatal i kao jel to ok. Ona mi je rekla da je ok, da ce ti vitamini dobro doc organizmu, ali da pripazim jel bebe mogu imat grceve od vitamina. I tak sam od cetvrtak preztala to piti, nisam ni muzu rekla. Pitam ja njega jutros kaj mu se cini, jel se mali mane grci, kaze on: da, primijetio sam, zadnja dva tri dana ne lamata tak, i nisam mu uopce masirao trbuscic!!! Tak se i meni bilo cinilo ali naisam bila ziher da si nisam zabrijala..

Uglavnom, ja zavrsila s Prenatalom! Pa i vi ak nekaj pijete, vidite jel vam utjece na bebu... 

Mislim, mi nismo imali neke ludo gadne grceve, ali sad je i to malo skoro pa nestalo!

Cvarak
    06. Prosinac 2015. 21:48

Mi svo vec na 3 pelena skoro 2 tjedna!! Kad stavljate pelenu dobro one volancice oko nogu izvadite prema van imate unutra i van te volancice i to kad namjestite dobro nebi trebala pelenica pustat,zna se desit da popisti kad je beba dosta na boku!!  Javite vi koje ste jele cvarke,cvjetace jel kaj bilo!! 

Mi 3 dana nismo kakile i prdcuckama stalno i malo placemo!!

Bumbo0809
    06. Prosinac 2015. 22:52

On je prije tocno mj dana imao 5100, ima malo vise od 2 tjedna smo na 3 jer su mu 2 od 3-6 sve do ti jednaaaa propustile na kompetno svu robu.. A otkad koristimo 4-9 evo samo jutros mu je propustilo,al dosta se upiskio i noc je pa tom ne pridajem vaznost. Sad sam se bas zadrzala na babylove jer sam preeezadovoljna! I s nepropustanjem i s tim da mu guza niti 1 nije bila crvena :)

Ja sam.pisu stavljala prema dolje dok pupak skroz nije zarastao,a kad je preko dana mu je pisulinac prema gore, osim sto preko noci stavim prema dolje cisto zbog propustanja pelena da ne bi otislo sve u njegove cice haha

A sto se vitamina tice ja sam pocela ima 10ak dana piti iz dm-a one vitamine a-z i nisam sad nesto primjetila da se on grci od njih..
    Iako necu da se ureknem, ali vec zadnjih tjedan dana ne primjecujem njegove grcice :) i ne crveni se i ne napinje dok kaka..s tim da je jucer kakio 6 puta,a danas 5 tako da bi sigurno primjetila grcenje bar u 1 od tih brojnih puta :)

Fluffy2
    06. Prosinac 2015. 23:48

Asti srca koliko problema s tim pisulincima 😂
    Ja ga ne stavljam ni gore ni dolje, samo poklopim pelenom hahah
    Mazem ga kremicom kao da mu nije direkt mokraca na kozu i stvarno se ne crveni nimalo. I ne mijenjam ga po noci. Naime, on se nikad i nije pokakio lezeci, do sad je to radio samo kad je na rukama. Znaci nikad po noci se nije pokakio osim u rodilistu.

Branchi s obzirom da se moj rodio kao i tvoj s preko 4 kg, iskoristila sam one gratis pampers iz dm-a i jos jedan veliki paket tih i odmah sam presla na 4-9 kg. Cinile su mi se ogromne ali sam se navikla i sad su mi "normalne". Jedino sto sam s pampersa presla na babylove kao i bumbo i zadovoljna sam skroz!

E da, ni ja ne pijem vise vitamine mozda i zato nismo imali velikih problema s grcevima!
    Da 6 kakica u danu!  😁 To nikad nisam dozivjela. Moj kaki 1 put dnevno a nekad ne kaki po 3 dana..

I jos samo da kazem da sam nastavila dojit (kriss i ja sam se mislila odustat jer je postalo mucenje doslovno, tresla bi se i preznojavala svaki put..). Koristim sesirice ali mi se cini da se mali umori od njih, zaspe jako brzo pa ga moram budit da nastavi sisat.

Pusa svima!

Fluffy

Branchi
    07. Prosinac 2015. 04:52

Mi smo isto na babylove, super su nam. Sad smo dobili jedne zelene pampets te vece i zasad jedna nije propustila (one manje su nam skoro sve pustile!), pa cemo ih iskoristit i vratit se na babylove....

Vitamine pijem isto iz dm-a, one za trudnice i mame, ne cini mi se da ga to smeta, a trebaju mi neki vitamini kao ravnoteza slatkome hehe

Mi se bas presvlacili jer se poprilicno pokakao...isto imamo bar 4 kakice dnevno 😀

kris555
    07. Prosinac 2015. 07:19

Ma drz se Fluffy, koma je to i pofotovo kad mame opisuju kak im je lijepo dojit, kak uzivaju s bebicama a tebe boli ko vrag, al nadam se da ti bude lakse ;) ak imas mlijeka steta da ne dojis onda. Bude se to sve iznormaliziralo.

plavojka
    07. Prosinac 2015. 08:23

Ma meni je bas zao kaj sam prestala pit te vitamine, jer da, definitivno mi nesto treba.. Nrma sanse da to sve unesen prehranom.. Al kaj da radim kad sam sad ziher da mi ovi smetaju :((

Koje to iz dm-a vi pijete? Mozda da probam njih par dana pa cu vidjeti reakciju..

Mi smo na pelenama i dalje na dvojki, dobili hrpu paketa pa nema nikud dok ne potrosimo ;)

kris555
    07. Prosinac 2015. 08:23

Ja sam sad stavila bebiju vecu pampers premium al mi se cini da su mu fakat velike, one trakice kaj se ljepe mi se preklope haha a ove manje pelene mu zadnjih par dana stalno propustaju..

jahanara
    07. Prosinac 2015. 09:03

Ovdje sve bebe preko 5 kg osim moje mrvice. 
    Nocas smo se kao nikad budile svaka 2 sata za hranjenje, al dobra je bila, odmah je nakon tog zaspala.

Cure koje ste se izdajale kad ste ostavljali bebace na cuvanju, trebam savjet. Jel nakon hranjenja izdajate drugu cicu ili izmedju hranjenja se izdajate?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.