Hhaha jahanara, ti zivis na rubu 😀😀😀
Da, moj stenje, a onda poslje malo cupa cicu i onda krene normalno papat hehhe.
A da, nevjerojatno da oko iste stvari, tolko raznih savjeta...mi se ravnamo prema njegovoj pedici, sta cemo drugo...a i nekak mi je logicno da se to cisti, ne znam
Meni je patronazna rekla da kad bude bijelog malo stapic za usi namocit u vodu i ocistit to. Pedijatrica kaze da ne treba JOS, znaci da budemo navlacili al valjda malo kasnije.
Da..ne znaju ni one argumentirat zasto da a zasto ne... pedijatra sam zaboravila pitat..
Fluffy
Ja sam dosta čitala o tom piši i iskustva mama. Moram priznati, da preko 90% djece kojima mame nisu dirale pišu su na kraju završili s nekim upalama ili kasnije cak i na obrezivanju. Meni je patronažna rekla da pri kupanju nježno povučemo koliko ide i operemo. Jedino mi nije bilo jasno ono sto ste pisale da ga mažete, ali sad i ja malo namažem. Inace, moja mama isto bratu nije to prevlacila jer joj je doktorica rekla da se to ne radi do ne znam kad i onda su mu s jedno 2 godine to na silu povukli. Siroče malo... Tako da sam ipak odlucila po malo prevlačit i oprat. Sigurno necu vuci ko manijak pa da ga ozljedim! Oni se možda toga boje... Nemam pojma...
Mislim da najbolje kod ovih stvari di su podijeljena misljena - po svom feelingu...kako drugacije da ne izludimo 😀
Meni je pedijatrica na pregledu s mj dana rekla da povucem malo i operem bijelo od kreme (jer onda od kreme postane crveno i moze se upaliti) i vratim lagano kozicu nazad
Tako da to sad uvijek radim (naravno lagano sve!)
A pisu mu ne mazem kremom prilikom presvlacenja.. Nego mu mazem guzu,sve oko pise i jajasca.
Ja sam se danas najela pohane cvjetace i domace koke na rostilju! Bojim se da ce bit posljedica zbog cvjetace uuuh al nisam joj mogla odoliti! Cak slatko nisam nistaaa!
Ja mu mazem pisu jer je crveno :/ prek noci mu se valjda zacrveni jer gs ne presvlacim osim ak se ukenja.. Btw jesu vam rekli sta da pisa treba bit prema gore kad stavljate pelenu? Meni je patronazna rekla kao dok nije otpao pupak sve ide prema dolje a kad otpadne onda prema gore. Ne znam dal sam to vec spominjala :D
Meni je cvjetaca super sjela, i janu, ali od brokule sam ja prdila hehe, a on se jadan mucio i prdio 😓
Ja mu i dalje stavljam prema dole, nekak mi je logicnije da ne izleti to iz pelene...mislim da je u oba slucaja pelena okolo zapisana...a kakica dosad nije dosla dalje od jajceka pa valjda nije kontaminirala 😀
S kolko kila ste presle na veci rang pelena?? Mi imamo skoro 5.5kg i probala sam mu danas jednu onu od 4-9 pa mislim da kad potrosim onaj paket manjih da kupujem dalje ove vece, dosta su mu komotnije, a ova sad nije propustila....ili je prerano??
Mi smo na dvojci, 3-6 kg, prije dva tjedna je imao ko i Jan oko 5,5 kg al imam osjecaj kao da su mu i te prevelike haha al vidis nije mi palo na pamet da mu mozda propustaju pelene jer su manje, probat cu mu staviti 3 da vidim jel mu bude prevelika..
E tak smo i mi, na ovima 3-6, sinoc mu je nakon dugo vremena pustila pelena...i onda prek dana opet nije.
A vecu sam probala jer smo uzeli jedan paket pa da isprobamo.
Ma mislim da u nekom trenu propusti i najsavrsenija pelena, jednostavno nekad bude hrpa svega 😀
...ali te vece su bas komotnije pa cemo probati
Sortiraj odgovore
Najstariji