Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nenana
    06. Prosinac 2015. 17:05

Pozdrav cure, evo mi ušli u treći mjesec..malac je dosta kenjkav i spava mu se a teško su uspava..ali nije da jede vise..mi smo na Ad (Novalac AC) pa vidim koliko papa..nisam sigurna jel skok ili ne ;) sad spava vec 2,5h i vec me brine..zadnjih par dana mu se stalno spava...nije vruć tak da temp nema, samo zna kihati, ali to je koliko znam kod beba normalno..Ugl ovaj tjedan idemo na kontrolu pa ce ga pregledati! Isto trebali bi dobiti drugu dozu protiv HepB i onaj koktel cjepiva, ali jos nisam odlučila hoću li ga sada cijepiti ili kad navrši 6mj i kad bude savršeno zdrav, bez ijednog smrklja :) ...za one koje se pitaju zašto tako, zato jer sam čitala da bebe ne proizvode antitijela do 6mj..ono sto dobe dobiju od mame i preko majčinog mlijeka, a s obzirom da ne dojim radije cu malo pričekati!

Vidjela sam da ste pisali o prevlacenju kozice i da većina to radi..nama je pedijatrica tekla ni slučajno!vec mi počinje biti smješno kako se stavovi pedijatara razlikuju..užas!pa sad ti budi pametan..

Fluffy2
    06. Prosinac 2015. 17:24

A mene zanima sta taj skok sad u 3-em mjesecu traje svih 30 dana ili?? 😂

mmama2
    07. Prosinac 2015. 18:23

Fluffy2

A mene zanima sta taj skok sad u 3-em mjesecu traje svih 30 dana ili?? 😂

skok traje par dana, uvijek, do cca 7 dana ovisi od bebe do bebe

url=https://lilypie.com]

Fluffy

Cvarak
    06. Prosinac 2015. 17:32

Hahha bas kak je to u 3 mj sa skokom?!

Branchi
    06. Prosinac 2015. 18:05

Ne kuzim ovo sa prevlacenjem kozice - nama su i u bolnici i patronazna i pedica rekli da trebamo to svaki dan pomalo i njezno ocistit ako ima bijelog; u svakom slucaju oprat samo sa vodom i vratit kozicu...zasto pak neki kazu da se to ne radi???

Jel vama nekad bebili kad cicaju onak stenju na cici? 😀

jahanara
    06. Prosinac 2015. 18:35

Branchi

Jel vama nekad bebili kad cicaju onak stenju na cici? 😀

Moja zna stenjat, a i istovremeno stenjat i cupat cicu.

Ja se najela i slatkog i cvaraka :-) a za veceru pizza...

Branchi
    06. Prosinac 2015. 18:10

...ne znam kak vi, al ja sam se danas tolko slatkog najelaaaaaa!!! Zlocesti sv.nikola 😂 nadam se da jan nece osjetit posljedice...

Cvarak
    06. Prosinac 2015. 18:13

Ja jela cvarke :))

Branchi
    06. Prosinac 2015. 18:16

Zna tvoj sv.nikola kaj tebi treba 😀

Fluffy2
    06. Prosinac 2015. 18:25

I ja se najela slatkog i mali imao bas tvrdu stolicu ..zlocesta mama :/

Meni patronazna rekla ni slucajno dirat kozicu.. nisam pametna..

Fluffy

Branchi
    06. Prosinac 2015. 18:29

Fluffy a kaj je rekla-zasto ne??
    Nama su na 3 mjesta rekli da se to mora, i mama mi rekla da se mora...

Cvarak
    06. Prosinac 2015. 18:30

Ma
    Te patronazne bi trebalo ponovno i skolu,neke stvarno imaju savjete uzas!!! Sa 2djetetom kad cu ga imat nek mi ni ne dolazi sam mi stres nabija....ima stvarno super patronaznih a neke boli glava! Za takve stvari treba pitat pedijatra!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI