Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lela29
    03. Prosinac 2015. 09:25

Joj Ryanne, sat i 45 min su nama tri hranjenje 😅

Ryanne
    03. Prosinac 2015. 09:54

Lela, vi ste ipak manji. Sa mjesec dana smo u 24h dojili oko 2 i pol sata dnevno sve skupa. Ali kad citan sve vas, opet je to malo.
    Mozda jer ona nema cicu za utjehu. Imala je mozda par puta. Kad se najede, ispljune je van i to je to. Sad se pocela igrati s njom, ali opet to kratko traje.

Oliva4
    03. Prosinac 2015. 10:00

Moja je isto već duže neko vrijeme smanjila duljinu podoja..al vidiš nisam nikad mjerila koliko sve skupa traje..mogla bi si instalirat i ja tu aplikaciju :)
    E frend mi poslao ovaj link,nama još uvijek nije potrebna ova metoda jer ne plaki osim kad je gladna,ali možda nekoj od vas pomogne kod grčeva i sl.. :)
    http://m.dnevnik.hr/clanak/vijesti/zanimljivosti/shake-baby-shake-otkrio-je-kako-za-cas-smiriti-nervoznu-bebu---418333.html

Fluffy2
    03. Prosinac 2015. 10:07

Bebac je primio cjepivo u obe nogice, nije nista crveno za sada nego me zbunila sestra, kaze da mu mijenjam hladne obloge svaka 2 sata. Pa ne smije se to drzat non stop. Pa nisam znala po koliko minuta i svako koliko?

Fluffy

Branchi
    03. Prosinac 2015. 10:34

Fluffy mi smo isto dobili u nogice i rekla nam je hladne obloge ako otekne-a to nije pa nismo ni stavljali.

Mi sad malo vise spavamo po noci, ali i dalje znamo nekad imati cicanje i po sat i pol...rijetko, ali desi se....isto tako jede u prisjeku svaka 2 sata, koji put cesce, koji put rijedje

Fluffy2
    03. Prosinac 2015. 10:51

Hvala mame, nije njemu nista crveno, vise sam ja zabrinuta jer mrzim ta cjepiva pa sam sva u panici.

Onda je jedino kod nas produzeno vrijeme sisanja? Prije je bilo 5 minuta a sada oko 20.

Fluffy

kris555
    03. Prosinac 2015. 11:50

Ak nije crveno onda mu malo drzi tek toliko. Mojem bebiju je i natekla nogica i crveno bilo pa sam mu ostavila oblog skroz do iduceg presvlacenja.

Nama zadnjih par dana podoj traje valjda 5 min, nit jede bas nesto a nit spava. Danas je nesto bolje.

kris555
    03. Prosinac 2015. 12:34

E mame koje imaju deckice jel im bila pisa crvena kad_?  I s cim ste mazale onda?

Cvarak
    03. Prosinac 2015. 12:38

Mi smo se isto cjepili i sad sam sva u panici isto da nema neku reakciju ja sam odma stavila oblogr hladne kupila sam u ljekarni onaj hladni grl flastere sta vec....i naljepila na mjesto uboda!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.