Lela, vi ste ipak manji. Sa mjesec dana smo u 24h dojili oko 2 i pol sata dnevno sve skupa. Ali kad citan sve vas, opet je to malo.
Mozda jer ona nema cicu za utjehu. Imala je mozda par puta. Kad se najede, ispljune je van i to je to. Sad se pocela igrati s njom, ali opet to kratko traje.
Moja je isto već duže neko vrijeme smanjila duljinu podoja..al vidiš nisam nikad mjerila koliko sve skupa traje..mogla bi si instalirat i ja tu aplikaciju :)
E frend mi poslao ovaj link,nama još uvijek nije potrebna ova metoda jer ne plaki osim kad je gladna,ali možda nekoj od vas pomogne kod grčeva i sl.. :)
http://m.dnevnik.hr/clanak/vijesti/zanimljivosti/shake-baby-shake-otkrio-je-kako-za-cas-smiriti-nervoznu-bebu---418333.html
Bebac je primio cjepivo u obe nogice, nije nista crveno za sada nego me zbunila sestra, kaze da mu mijenjam hladne obloge svaka 2 sata. Pa ne smije se to drzat non stop. Pa nisam znala po koliko minuta i svako koliko?
Fluffy
Fluffy mi smo isto dobili u nogice i rekla nam je hladne obloge ako otekne-a to nije pa nismo ni stavljali.
Mi sad malo vise spavamo po noci, ali i dalje znamo nekad imati cicanje i po sat i pol...rijetko, ali desi se....isto tako jede u prisjeku svaka 2 sata, koji put cesce, koji put rijedje
Hvala mame, nije njemu nista crveno, vise sam ja zabrinuta jer mrzim ta cjepiva pa sam sva u panici.
Onda je jedino kod nas produzeno vrijeme sisanja? Prije je bilo 5 minuta a sada oko 20.
Fluffy
Ak nije crveno onda mu malo drzi tek toliko. Mojem bebiju je i natekla nogica i crveno bilo pa sam mu ostavila oblog skroz do iduceg presvlacenja.
Nama zadnjih par dana podoj traje valjda 5 min, nit jede bas nesto a nit spava. Danas je nesto bolje.
E mame koje imaju deckice jel im bila pisa crvena kad_? I s cim ste mazale onda?
Mi smo se isto cjepili i sad sam sva u panici isto da nema neku reakciju ja sam odma stavila oblogr hladne kupila sam u ljekarni onaj hladni grl flastere sta vec....i naljepila na mjesto uboda!!
Sortiraj odgovore
Najstariji