I ja svojoj stavim tanki jastucic pod glavu jer se bojim da kad bljucne joj ne ode u nos... pa se pitam jel krivo radim.
Ashleeeey pomoc! Kako da obrisem sliku s onog tinypic??
Htjela sam staviti njegovu sliku tu,ali pojavila se samo tamo i ne da se obrisati (iako sam se i ulogirala da pokusam na taj nacin obrisati :/)
Moja ne spava na ravnom, uvalila sam ispod madraca, di joj bude glavica, neki plisani jastuk da napravim blagi nagib, mozda nekih 20-25 stupnjeva, moja prija je knjige drzala. U bolnici je isto spavala u krevetiću sa nagibom, a i patronazna mi je isto savjetovala da podignem madrac.
Bumbo0809-ja sam koristila te pelene iz Lidla i odlične su! No, kasnije kada su smanjili količinu pelena, a cijena je ostala ista, prešla sma na Babylove i s njima sam super zadovoljna.
Ja sam isto zarolala dva veca rucnika skupa i to stavila ispod madraca...cisto da je malo poviseno... Meni kad je bila patronazna rekla mi je da maknem jastucic...a imala sam onaj ravni plosnati... Neznam tocno zasto...nisam ni pitala...pa mi je ona predlozila da stavim te rucnike...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Mama2-ma moj nije jesenska beba 2015., ali kada sam postavila pitanje, mislila sam da znaju mame koje imaju dječicu od godine dana. Sorry ako sam dovela do zabune... ajoj, je li opasno što toliko kasnite? Samo neka se maleni što prije oporavi!
Ashley hvala ti na detaljnom opisu :) probat cu sutra sa mamom za prvi put :)
Jan spava sa mnom u krevetu zasad, ima presavinutu tetru uvijek ispod glave. A kinderbet smo isto podlozili pa ima nagib, u njemu se igra i spava preko dana nekad.
Mislim da dok se ne mogu sami okrenuti na trbuh, da ne ide jastuk, ili tako nesto
Sortiraj odgovore
Najstariji