Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kris555
    25. Studeni 2015. 18:18

Nama je u sobi oko 22 stupnja i spava u bodiju dugih rukava i hlacicama. Jel vi presvlacite bebe u posebnu robicu za spavanje il spavaju u onome u cem su prekp dana? 

Bebili spava danas po danu i to dosta, mozda je od cjepiva a mozda i nije se odmorio po noci pa nadoknadjuje, morat cemo ga malo animirat sad da po noci bude mogao spavat. Pedica mi je rekla da bi ga trebala kao malo vise animirati i nosat da produzimo razmak izmedju podoja, al ja ne znam kak, kad place i hoce jest.. 
    Ja sam skuzila da od brokule i cvjetace malecki prducka vise, kavu pijem jednu dnevno i tak od pocetka i mislim ds mu ne smeta.

jahanara
    25. Studeni 2015. 19:31

dogodilo nam se danas već treći put da nam bljucne usireno mlijeko, događa se još nekome od vas? imate kakav savjet?

Igorovabebica
    25. Studeni 2015. 19:45

Lidija-drž'te se bebač i ti! Puse šaljem! Naanaa-mi smo maloga cijepili protiv rota virusa, to ti se daje na špricu na jezik, jedino bebica može izgledati kao drogirana i odmah zaspe (mene je to prepalo), ali su rekli da je normalno. Protiv pneumokoka nismo, ali je vrlo korisno, jer štiti i od upale pluća, uha i meningitisa... mi imamo cijepljenje 15. 12. protiv rubeole, zaušnjaka i ospica... kako su vama bebači reagirali na to cjepivo, nama su napomenuli da bi mogao dobiti temperaturu, jer je jako cjepivo? 

Igorovabebica
    25. Studeni 2015. 20:45

Fluffy-ah, zašto bi oni tebe slušali kada su oni najpametniji?  Da sam bar ja znala za taj Rooibos kada je mali imao grčeve...

Mary36
    25. Studeni 2015. 20:48

Ja sam probala s rooibosom i nije ništa pomoglo

Branchi
    25. Studeni 2015. 20:53

Fluffy onda nam grcevi nisu bili aktualni hehe :D

Ja predvucem malca ujutro, a navecer mu samo zamjenim donji dio trenirkice sa onim uzim hlacicama jer mi se to cini ko pidzama. Body vecinom ostavim isti.
    Nekad mi bude u onom jednodjelnom odjelcu.
    Ako promoci, nsravno mijenjam sve.
    Ujutro ga onda operem vodom i blazinicama, dio po dio tijela, to nam je bas ritual nakon kojeg ide vjezbanje, on se smije cijelo vrijeme jer ja pjevam hehe

Tijekom dana jos dodajem stramplice i svasta jer i sad jos setamo, pa to sve skinem poslje. 

Vi presvlacite i ujutro i navecer robicu?

Sanjarica
    25. Studeni 2015. 21:06

Ja navecer nakon kupanja obucem sve cisto...i za noc joj obucem bas onu kao jednodjelnu tuticu... I onda ujutro skinem tuticu i obucem za preko dana neke hlacice i majcicu... 
    Taj caj od rooibosa ili kako se vec pise kamo kupite? Ja imam njega u kombinaciji sa vanilijom kupljenog u lidlu...pretpostavljam da on nije pravi..

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.