Ja ju ne presvlačim posebno za spavanje..presvlačim je ak se izbljucka puno ili ako promoči..a najčešće je u jednodjelnim odjelcima jer mi ju je tako najlakše presvlačit..samo otkopčam i zakopčam dugmiće bez lovljenja nogu okolo :D pa tako u tome uglavnom živi i spava :)
E a za tu vreću..plavojka rekla si da ćeš ispod zimske vreće obuci bodi dugih rukava..jesu li onda nogice u vreći gole ili se još nešto obuće? Ja imam tu vreću s dugim rukavima ali ne znam što bi joj obukla ispod jer me strah da se ne prekuha ili da joj pak ne bude zima.. a mi inače stvarno volimo puno grijat stan :D
Hahaa :)
Ja sam prije par godina jos pila rooibos jer sam imala gadne probleme za zeludcem i tada sam cula od par ljudi da je dobar za dojilje da smanjuje bebama grceve i to sam zapamtila ;)
Također ne jedem nista za sta pretpostavim da ce mu naskodit.
Lidija kod tebe uvijek neki problemi bas mi je zao :( Ne daj se! Moj je mjesec dana imao upalu ociju al je pomogao na kraju Tobrex. Znam da je to tesko gledat.
Ja sam danas otisla na trening i super se osjecam cim sam se malo makla iz kuce i odmorila mozak. ;)
Fluffy
Fluffy bas ti zavidim na odlasku na trening 😂😂
Cure jel jedete vi svjeze voce ili samo u kompotima? Ja sam inace veliki ljubitelj voca,al sad ne jedem nistaa osim banana,smrc...popodne sam si skuhala kompot od jabuka,ali meni je to tolikoooo bljutavo :/
Baas bi volila mandarinu popapat (posto ih doma imam bar 20kg :P),a bojim se da mu ne naskodi!
Moj bebili spava u istom u cem je po danu osim isto ak se pobljuca il ak se uprlja :)
Ja nisam bas jela voce prvih mj dana, kompot sam mozda jednom pojela ne mogu jest kuhano voce. Al sad pojedem sipak, jabuku, bananu.. Jedi pa vidi ak bebi smeta onda nemoj.
Fluffy otkud ti snage za trening hehe
Lidija drzim fige da se cim prije oporavite, bas mi je zao i nadam se da cete uskoro moci uzivati skroz ;)
Ja svoga prije spavanja presvlačim u body dugih rukava, tuticu i ide u vreću za spavanje bez rukava. Kasnije, kada i mi krenemo u krevet pokrijem ga još i dekicom. A ujutro ga onda presvlačim u ili jednodjelno odjelce (najpraktičnije za mijenjanje pelena, i leđa su mu uvijek pokrivena), ili majčicu i hlačice, s tim da body od večer prije koji sam mu obukla oblačim ako nije mokar u slučaju da je došlo do bljuckanja.
Ne znam, ja brijem da to presvlačenje navečer u tuticu koju sam namijenila za pidžamicu (imam nekoliko istih, samo različitih boja) on možda počne povezivat sa spavanjem. Znači, kupanje ili brisanje sa blazinicima, oblačenje u "pidžamicu", boca, vreća, krevetić- sve skupa vodi spavanju.
Kriss onda ti nemas problema sa zatvorom kad jedes sipak?
Ja jedem banane i jabuke, kompote sam prestala, prije sam ih tamanila zbog probave (moje i bebine)
Ne jedem limun, narancu ni mandarinu..
Nemam pojma odakle mi snage, valjda cu nocas cut maloga kad se probudi :))))
Inace, on mirno spava pa ga ne stavljam jos u vrecu. Za sada body kratki i duga piđamica, dekica tanka i prekrivac.
P.s. bijele pampers propustaju pa ga i po noci znam promijenit. Vise ih necu kupovat.
Fluffy
Fluffy, meni i bijele i one od 3-6 kg propustaju, a mijenjam malom pelenu svakih 2 do 3 sata. Sad sam uzela Baby love i super su, a tri put jeftinije od Pampersica
Fluffy nemam, nisam primjetila da meni il bebiju smeta tak da jedem jer ga obozavam.
Meni bijele pampers nisu propustale ali isto ovisi kad ga zadnje presvucem, ako ti bude oko 10-11 izdrzi mi noc jer se probudi oko 6, ali ako ranije idemo spavat onda ga jos jednom presvucem po noci da ne propuste. Sad smo na babylove i ok su. Ne znam kakve su ove iz mullera. Probali smo i zeleni pampers isto su nam dobre :)
Moram pohvalit bebija da je sinoc razmak izmedju papanja bio 3h, al se zato opet u 6h probudio i vise nece spavat, al nema veze odmorila sam se bar malo :D
Sortiraj odgovore
Najstariji