Ashley stavila sam tag mis,al mi nije poslo za rukom pronaci sliku :P
A i svejedno mi je sad kad je ne mogu izbrisati smrc
Krivo mi je jer njegovu sliku nigdjeee jos nisam stavljala javno i onda na kraju stavim na net gdje je ne mogu ni naci ni izbrisati.
Bas sam strucnjak! 😂
Cvarak, moj postane nervozan kad mu se spava i zaplace..ali ja ga odmah uzmem (ili vozim u kolicima po kuci) i malo smirim pa mu dam papati i pustim laganu muziku bas kako je Ashley rekla i ukoliko mu se spava,zaspat ce cicajuci..onda ako se brzo probudi sto cesto bude slucaj,dam mu dudu i legnem kraj njega i mazim ga po kosici i obrazima..onda njega to smiri i opet zaspe
Ali ovo ne pali ako bas puno place! Tad ne znam ja kako ga uspijem umirit!
Kad vam bebe tako placu da ih ne mozete smiriti probajte im suskat vrecicom. Moj N se na suskanje vrecice iste sekunde umiri i samo ju slusa i gleda. Onda s njim mozes sto hoces. Ni igracke mu nisu toliko zanimljive koliko vrecica. Zato uvijek imamo jednu kraj njega za slucaj da zatreba.
Kupanje nekad prodje bez placa, nekad s vriskom. Onda ja kupam, a tata suska vrecicom dok ne skuzi malac da mu je lijepo i topla voda. Onda krene vriska kad ga izvadim u rucnik, onda opet tata suska.
Ashley, ja se divim tvom stavu i redu, radu i disciplini. I cijelom tom relax štihu.
Moja nikako da zaspi sama bez nosanja. Stavim je u kimbac, pricam joj polako, pjevam, pustam klasicnu glazbu, milujem je... nista ne pali. Ona se grci i place. Cim je primim u ruke... mir.
Voljela bih je nauciti da zaspi sama.
I cula sam da fen pali 100 posto. Nisam ga jos upotrebljavala, ali i fen i usisavač su u pripremi ako postane napeto :)
Curke, topla preporuka- https://www.facebook.com/Bloom-studio-1579546505656330/
Ja sam slikala malog. Ne da su fotke savršene, cak i vise od toga. Oduševljena sam i presretna jer sam se na to odlucila. A nije ni skupo ;) Ovo nije reklama, hahaha :)) Samo mislim da bi i vas to usrećilo kao i mene. S time da je zena kao šaptačica bebama. Mali je bio ko bubica cijelo vrijeme fotkanja. I ukakio joj je skoro sve dekice i to je kakao bez plakanja. Ma bilo je divno, hahaha :)
Usisivac i fen kod mog pale u vecini slucajeva... Neki dan se poceo buditi nakon 15 min sna ja upalila.usisivac on odmaaah zaspao tako da sam ja cijelu kucu uspila usisati i jos mu ostavila da gori i ja se i otusirala haha
Pronadjite na youtube zvukovi maternice, to mog isto uspava.. taj zvuk gori dok papimo za nocni san i jos mu ostavim upaljeno dok ne utvrdi san
Prijateljice ne zezaju da im je to tolikooo iritantan zvuk i da ih zivcira,a kako mog miša tako i mene umiri 😂😂
Moj se baaas obozava kupati... Sinoc je uzivao i cim.aan ga obukla zaspao je sam! Onda sam ga pustila pola sata i tako mu u polusnu davala papati i iako se probudio kad je zavrsio s papanjem,stavila sam ga u krevetic,pustila te zvukove maternice i zaspao je u roku 5 min i odvalio nevjerojatnih 6 sati sna! A kasnije se budio svako sat ipo za papanje.
Mame koje koriste Mustela sampon za tjemenicu, kako ga upotrebljavate? Jel potrebno koristit cesljic ili samo istrljat glavicu gazom?
Ako upotrebljavate cesljic koristite li ga na vlaznoj glavici ili suhoj?
Ja sam jucer pojela par onih breskvica s orahom, jedan guc cole i par fetica cajne salame. Toliko pazim na prehranu da sam jucer pukla i morala sam to strpat u sebe. Jutros on place grci se i imao je tvrđu stolicu nego inace i sad sam ljuta na sebe!
Fluffy
E majke koje imate bebice od neka 2 mjeseca..zanima me odguruju li se vaši mališani onako prema gore s nogicama,kao da će u most recimo? Moja to radi na viperu često kad joj dosadi pa se nervozna tako počne odgurivat i klizi van..sad sam je počela vezat da ne odmigolji :D i kad leži to zna radit..nekad izgleda kao da će se okrenuti..pa ja ne znam je li to normalno za ovaj stupanj razvoja? I rotira se po krevetu i kad je na glatkoj podlozi odguruje se pa klizi na leđima unazad.. Moji govore jaka,velika beba pa zato,ali ja se razmišljam je li to možda kod svih već tako, ili moja ima neki svoj put.. :D
Curke moze jedno pitanje nevezano za bebe? Jel bas treba cekati 6 tjedana i pregled kod gina prije odnosa? Meni sutra 5tj, i nismo vise mogli cekati jer mi je seks bio zabranjen cijelu trudnocu pa samo to napravili i mene sad pere takva panika...
Sortiraj odgovore
Najstariji