Oliva i moj se nogicama odguruje prema gore..to najvise radi u kreveticu i na podlozi za presvlacenje i na podlozi dok vjezbam s njim i onda on cijeli vesel lamata rukicama i nogicama..i okrece se na bok
Pogotovo kad smo skupa na krevetu pa zeli da bude prislonjen uz mene...
Jahanara, ja mislin da to sve ovisi o tome kako se ti osjecas i da li si spremna na sex. Tako da ukoliko nisi imala nikakvih posljedica, zasto te pere panika?! :) uzivaj i nadoknadi sve!!,
Ashley i ostale curke hvala na svajetima...ma ja nju nosam i pjevam i sve al nista ne uspjaeva! A nece dudu nikako ona ie cicoljubac veliki!! Ma joj tak je dns iskihala velikog tvrdog zelembaca mozda ju je to i mucilo! Ma sve ju muci mis moj tak sam tuzna nekad!
Bumbo a panika mi zato sto su sam krvarila do prije par dana i danas nakon sexa opet malo a i neki mi je cudan osjecaj sada dolje... valjda ce bit sve ok.
Po pitanju guranja nogicama, u kindicu se okrene poprecno i bas sam promatrala sta radi, mlatara nogicama i tako se upire po madracu.
Jahanara i ja sam malo krvarila nakon sexa, valjda je to normalno..
Al ja sam odmah nakon 6 tje dobila valjda menstruciju koja je trajala 4 dana (a inace mi uvijek 7dana) i onda tjedan dana nista pa sam opeeet dobila i trajalo je 10 dana :/
Kakve ste vi s menstrucijama? Jeste dobile ili ne?
Ja se ponadala da necu imat dok dojim i na kraju sve pade u vodu aaah
Hahhah Fluffy, super ti je ginic :D meni je moj samoinicijativno rekao, bez da sam pitala - ako niste jos, mozete krenuti sa odnosima :D al mi nije onda jos bilo napeto, sad vec malo je hehe
Ryanne ja imam slican problem - dragi misli da bebica treba samo cicu ili nosenje, pa mu objasnjavam da se s njom treba i baviti/igrati - isto imamo kakti ritam..a kuzim da kad dodje strgan s posla mu je lakse malo nosat ga nego zabavljat u vrticu ili kindacu...ali ne bi htjela da ga stalno nosamo.
A bude sve nekak se poslozilo :) kad mami citam ove opcije za uspavljivanje - mjuza, aplikacije, usisavac - veli da nismo normalni, da je bebici dovoljan miran ton i pjesmica, a ne sva ta cuda :) a valjda su se i bebe promjenile u skladu sa napretkom tehnologije, iako to ne bi bas nazvala napretkom, mislim da su oni puno jednostavnije rijesavali sve to
Jahanara ja sam eto jucer bila na prvom pregledu kod gin i sve je ok ali isto tako nisam mogla docekat pregled i imali smo odnose prvi puta prije nekih 10 dana...ja se osjecam jako dobro i zato nisam vise cekala...
Sta se tice decka on uglavnom radi skoro pa cijele dane tek tu i tamo ima koji dan da ima slobodno popodne ili vecer i tada gusta s malom 100 na sat...tada je on kupa,presvlaci i sve... I pustim ga... Ipak smo mi mame s njima stalno i zelim da i partner uziva u njoj sta vise...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Vidim da je onda došlo to vrijeme odgurivanja nogicama :)))
Što se tiče seksa..meni je prvi put bilo grozno i bolno..a i dugo mi je trebalo da se ohrabrim jer sam imala sto šavova valjda pa me bilo strah da će se nešto s tim poremetit..al drugi put već sam već sam se opustila i ludilo :) e a cure kakvu kontracepciju koristite ili ćete koristit? Još nisam dobila mengu pa se ne mogu oslanjati na plodne i neplodne dane..uvijek smo koristili prekinut snošaj ili ništa jer smo htjeli bebu,ali sada me panika lovi da ne ostanem brzo opet trudna :D nekako zazirem od pilula,davno prije sam ih pila..al mi se ne sviđa baš toliki šus hormona..ali sad opet razmišljam bil ih uzela..
E o kontracepciji sam i ja razmisljala... Prije nego smo se odlucili za bebu sam pila 7 godina pilule Logest...jako su mi bile dobre i nisam imala nikakvih nuspojava pd njih te su one jedne od onih sta imaju jako malo hormona u sebi... E sad posto dojim njih nesmijem... Od kondoma zazirem...jednostavno ih nevolim...tak da smo odlucili metodu rikverc... Eh sad...koliko je to bas pametno neznam...svijesna sam da nije najpouzdanije...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Sortiraj odgovore
Najstariji