Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jahanara
    27. Studeni 2015. 13:34

Curke moze jedno pitanje nevezano za bebe? Jel bas treba cekati 6 tjedana i pregled kod gina prije odnosa? Meni sutra 5tj, i nismo vise mogli cekati jer mi je seks bio zabranjen cijelu trudnocu pa samo to napravili i mene sad pere takva panika...

Fluffy2
    27. Studeni 2015. 14:31

jahanara

Curke moze jedno pitanje nevezano za bebe? Jel bas treba cekati 6 tjedana i pregled kod gina prije odnosa? Meni sutra 5tj, i nismo vise mogli cekati jer mi je seks bio zabranjen cijelu trudnocu pa samo to napravili i mene sad pere takva panika…

Ja bila na pregledu nakon 6 tjedana i ginekolog mi govori da sta cekam da ce me muz ostavit :)
    Ako se dobro osjecas i nemas neku upalu/iscjedak zasto ne.

Fluffy

Bumbo0809
    27. Studeni 2015. 13:53

Oliva i moj se nogicama odguruje prema gore..to najvise radi u kreveticu i na podlozi za presvlacenje i na podlozi dok vjezbam s njim i onda on cijeli vesel lamata rukicama i nogicama..i okrece se na bok
    Pogotovo kad smo skupa na krevetu pa zeli da bude prislonjen uz mene...

Jahanara, ja mislin da to sve ovisi o tome kako se ti osjecas i da li si spremna na sex. Tako da ukoliko nisi imala nikakvih posljedica, zasto te pere panika?! :) uzivaj i nadoknadi sve!!,

Cvarak
    27. Studeni 2015. 13:55

Ashley i ostale curke hvala na svajetima...ma ja nju nosam i pjevam i sve al nista ne uspjaeva! A nece dudu nikako ona ie cicoljubac veliki!! Ma joj tak je dns iskihala velikog tvrdog zelembaca mozda ju je to i mucilo! Ma sve ju muci mis moj tak sam tuzna nekad!

jahanara
    27. Studeni 2015. 14:03

Bumbo a panika mi zato sto su sam krvarila do prije par dana i danas nakon sexa opet malo a i neki mi je cudan osjecaj sada dolje... valjda ce bit sve ok.

Po pitanju guranja nogicama, u kindicu se okrene poprecno i bas sam promatrala sta radi, mlatara nogicama i tako se upire po madracu.

Bumbo0809
    27. Studeni 2015. 14:53

Jahanara i ja sam malo krvarila nakon sexa, valjda je to normalno..
    Al ja sam odmah nakon 6 tje dobila valjda menstruciju koja je trajala 4 dana (a inace mi uvijek 7dana) i onda tjedan dana nista pa sam opeeet dobila i trajalo je 10 dana :/
    Kakve ste vi s menstrucijama? Jeste dobile ili ne?
    Ja se ponadala da necu imat dok dojim i na kraju sve pade u vodu aaah

Branchi
    27. Studeni 2015. 14:53

Hahhah Fluffy, super ti je ginic :D meni je moj samoinicijativno rekao, bez da sam pitala - ako niste jos, mozete krenuti sa odnosima :D al mi nije onda jos bilo napeto, sad vec malo je hehe

Ryanne ja imam slican problem - dragi misli da bebica treba samo cicu ili nosenje, pa mu objasnjavam da se s njom treba i baviti/igrati - isto imamo kakti ritam..a kuzim da kad dodje strgan s posla mu je lakse malo nosat ga nego zabavljat u vrticu ili kindacu...ali ne bi htjela da ga stalno nosamo.

A bude sve nekak se poslozilo :) kad mami citam ove opcije za uspavljivanje - mjuza, aplikacije, usisavac - veli da nismo normalni, da je bebici dovoljan miran ton i pjesmica, a ne sva ta cuda :) a valjda su se i bebe promjenile u skladu sa napretkom tehnologije, iako to ne bi bas nazvala napretkom, mislim da su oni puno jednostavnije rijesavali sve to

Sanjarica
    27. Studeni 2015. 14:56

Jahanara ja sam eto jucer bila na prvom pregledu kod gin i sve je ok ali isto tako nisam mogla docekat pregled i imali smo odnose prvi puta prije nekih 10 dana...ja se osjecam jako dobro i zato nisam vise cekala... 
    Sta se tice decka on uglavnom radi skoro pa cijele dane tek tu i tamo ima koji dan da ima slobodno popodne ili vecer i tada gusta s malom 100 na sat...tada je on kupa,presvlaci i sve... I pustim ga... Ipak smo mi mame s njima stalno i zelim da i partner uziva u njoj sta vise... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Oliva4
    27. Studeni 2015. 15:24

Vidim da je onda došlo to vrijeme odgurivanja nogicama :)))

Što se tiče seksa..meni je prvi put bilo grozno i bolno..a i dugo mi je trebalo da se ohrabrim jer sam imala sto šavova valjda pa me bilo strah da će se nešto s tim poremetit..al drugi put već sam već sam se opustila i ludilo :) e a cure kakvu kontracepciju koristite ili ćete koristit? Još nisam dobila mengu pa se ne mogu oslanjati na plodne i neplodne dane..uvijek smo koristili prekinut snošaj ili ništa jer smo htjeli bebu,ali sada me panika lovi da ne ostanem brzo opet trudna :D nekako zazirem od pilula,davno prije sam ih pila..al mi se ne sviđa baš toliki šus hormona..ali sad opet razmišljam bil ih uzela..

Fluffy2
    27. Studeni 2015. 16:57

Oliva4

Vidim da je onda došlo to vrijeme odgurivanja nogicama :)))

Što se tiče seksa..meni je prvi put bilo grozno i bolno..a i dugo mi je trebalo da se ohrabrim jer sam imala sto šavova valjda pa me bilo strah da će se nešto s tim poremetit..al drugi put već sam već sam se opustila i ludilo :) e a cure kakvu kontracepciju koristite ili ćete koristit? Još nisam dobila mengu pa se ne mogu oslanjati na plodne i neplodne dane..uvijek smo koristili prekinut snošaj ili ništa jer smo htjeli bebu,ali sada me panika lovi da ne ostanem brzo opet trudna :D nekako zazirem od pilula,davno prije sam ih pila..al mi se ne sviđa baš toliki šus hormona..ali sad opet razmišljam bil ih uzela..

E ovo kao da sam ja pisala :)
    Seks je katastrofa, ja placem, boli i uzasan osjecaj. Tek smo poceli ali eto tako je.. Jos uvijek me bole savovi.
    Ne znam sta s kontracepcijom jer se i ja bojim trudnoce nisam se ni priblizno oporavila..
    Isto zazirem od kondoma a pilule ne smijem jer dojim.

Nitko mi nije odgovorio dal da tjemenicu skidam cesljicem ili samo istrljam gazom??

Fluffy

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI