Isto moje je imala takav perio kad bi bila budna od 6-7 navecer pa do pol noci-jedan ujutro...tada bi vec bila i premorena pa bi i jos teze zaspala i bila nervozna......
Sad smo uhvatili ritam da nakon sta je sat i pol-dva budna jednostavno joj dam jos malo sise i legnem je u krevetic i pustim...dam joj dudu...ona je jako smiri...i tada odspava mozda nekih sat vremena... (Evo upravo je zaspala pred nekih 15 min...) tada je opet budenje i do nekih 1 ujutro ce vj bit budna al onda odvali 5-6-7 sati sna... Taj ritam smo uhvatili zadnjih par dana...do kad ce trajat neznam..(nadam se sta duze...hehe) jer i mi smo prije imali problema s vecernjim uspavljivanjem pa znam kako vam je... Meni je duda pomogla iskreno i priguseno svetlo,tisina i krevetic... Neznam..probajte sta vam padne na pamet...vi najbolje znate... I da napomenem kad i zanjurga ili malo palce dodem je poljubit i pomazit al je ne dizem i smiri se... Da jako pocne plakat vjerovatno bih je digla ali zasada ovako funkcionira...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Ashely mali je preeeedivan
Kad uhvatim vremena staviti cu i ja slikicu :)
Mi smo zadnjih tjedan-dva uhvatili ok ritam..papamo svaka 3 sata (ad),navečer zaspi u 21 i onda buđenje oko 3 pa buđenje i papica u 6, 9, 12, 15, 18, 21..kod noćnog uspavljivanja nema problema...poslije kupanja papica..malo preko ruke da podrigne, ako neće odmah ga stavim ga u krevet, dobro ga ususkam, dam dudu, pomazim i ostavim ga da se uspava..i to je to..
Oliva ja obucem body dugih rukava i onda pijamicu onu koja ima i noge, pa na to vrecu bez rukava!
Noktice sam danas rezala prvi puta, spavao je i bilo je prilicno jednostavno!
Pedijatrica mi je jekla isto da stavimo nagib ispod kinderbeta, da ce moci i lakse disati, pa smo to i napravili!
A spavanje, ja nemam nikakvu tehniku, on kad zaspe, zaspe.. Navecer najcesce na cici, po noci obavezbi na cici.. I onda ga ne dignem za podrigivanje..
Noktice režemo redovito, kad je miran ili spava...što se tiče spavanja i jastuka, imamo onaj kosi ispod madraca...
Mene zanima kako pokrivate bebe po noći?Imate vrece za spavanje ili poplune? Ja imam vreče bez rukava pa mi se čini da mu je prehladno u tome..planiram kupiti jednu s dugim rukavima..za sad spava s poplunom, ispod rukica i sa strane uglavljen ispod madraca..i bez kape jel ju me voli!
Nas probudili prdci pa smirilo nosanje trbuhom na ruci i sad papamo....
Mi jos nikad nismo spavali duze od 3 sata, a vecinom spavamo 2sata ili 1-1.5sat :)
Ne spavamo nikad s kapicom, jel netko spava?
Imamo obicno dugi bodi i benkicu dugu, donji dio, carapice i deblju dekicu do ispod pazuha.
Eh da je ona budna samo i gleda neg ona i place pa nikako utjesit! Ajhhh
Ja sam rezala noktice cim su mu vec onak dosta narasli, bio je miran tak da mu to radim dok je budan, ne zelim riskirat da se probudi :)
Ne spavamo s kapicom, nju koristimo iskljucivo dok smo vani.
Cvarak jesi probala mozda bebicu skinuti i sebe pa ono koza na kozu? Mozda bi se tak umirila?
Mi smo evo jos jednu noc duze spavali, nije papao svaka dva sata, al je tata morao nosat da zaspi. Prije mi je zaspao na sisi a sad vise ne nego ga moramo nosit i nunat.
Sortiraj odgovore
Najstariji