Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bumbo0809
    26. Studeni 2015. 11:39

Ja rezem noktice otkad smo izasli iz bolnice jer se rodio s velikima (2 tje prije rodjen). Rezem mu ih sama od 1.puta i to dok je budan, dobar je dok mu ih rezem :) 
    Sto se pelena tice, bas sam zadovoljna s narancastim pampersom, bijeli nam je ok,zeleni uzas! Osuo se svaki put kad bi mu ih stavljala...violeta nam je isto super! A babylove odlicnee! Br 1 nam ne bio super super, br 2 doslovnoooooo svaka propustila i kad bi piskio i kakio (onda mozete mislit koliko sam ga puta dnevno kompletno presvlacila 😂😂) 
    Sad trenutno koristimo babylove 3 i isto sam prezadovoljna...niti 1 jos nije propustila i koza mi bude ok suha i sto mi je najbitnije ne izazivaju mu osip 😊

Bumbo0809
    26. Studeni 2015. 11:45

Procitala sam ovaj clanak o pelenama i mogla bi bas probati s tim i lidla touyour (iako 1.put cujen za njih :P) 
    Jeste vi cure probale te? Kakve su vam ako jeste?

Sova5
    26. Studeni 2015. 12:02

Plavojka, ajd pliz pošalji i meni te vježbice na natali.kraljik@gmail.com. Ja s malim sada igram neke igrice koje sam vidjela u knjizi razvojnih aktivnosti, ali bas bih htjela i malo vjezbati s njim. Hvala puno 

Ako ima jos neka da se pati s grcicima, toplo preporucam homeopatski pripravak "Colic". Znaci na biljnoj bazi i moze se kupiti u biljnoj ljekarni. Da mi je netko pričao ne bih vjerovala. Kod nas je djelovalo trenutačno. Stavila mu u usta i dijete prestalo plakat. Ja sam onda od srece plakala. Nikad ga nisam vidjela da toliko place. Srce mi se slamalo 

Cvarak
    26. Studeni 2015. 12:33

Sova jel to za prduckanje?! Ja vise beznam kaj da joj dam... Navecer umorna i prdci muce i nece nikako zaspat place stalno!!

Sova5
    26. Studeni 2015. 12:43

Pise na kutiji:
    Relieve colic and gas pain
    Calm nausea
    Reduce burping
    Relieve agitation and irritability

Mi smo mu dali jucer za grčeve. Spavao mi je divno po noci. Malkoc je zezao, ali to je bio bas on, a ne neke tegobe. Evo sada isto lijepo pajki. I kakao je od ponoći do sada 4 puta i nije se previse naprezao kao sto to inace zna. 
    Molim Boga samo da mu ovo sada tako lijepo pomaze pa da ne moramo na kraju ni to koristiti. Jadnicki mali, ne mogu ni zamisliti koliko ih to pati 

Sova5
    26. Studeni 2015. 13:11

Evo link za proizvod: http://www.kidsrelief.com/colic_solution.html

jahanara
    26. Studeni 2015. 14:18

Cure jel vase bebe spavaju na ravnom ili imaju mali jastucic?

Bumbo0809
    26. Studeni 2015. 14:33

Spava na ravnom..a nekad ga stavim u jastucic,a ispod njega jedan tankiii jastuk cisto da mu glavica bude malo povisena

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.