Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Branchi
    26. Studeni 2015. 08:17

Cure ste pocele rezat noktice bebacima. -ako da, kad to radite? :)
    Mi jos nismo jer su se jos malo listali no mislim da trebamo krenuti jer svakih par dana se zagrebe malo

jahanara
    26. Studeni 2015. 08:40

Mi isto koristimo Babylove pelene, Pampers nam nije bas dobar, bijeli nam je promocio a zeleni ajde moze proci, al puno su nam draze Babylove.

Noktice sam odrezala prvi put sa 2 tjedna, mozda malo i prije. Rodila se bas sa velikim nokticima i vec se u rodilistu ogrebala, a kako su joj rucice stalno nekako oko ociju bilo me strah da se ne ogrebe po oku. Rezem ih kad ona zaspe.

Lela29
    26. Studeni 2015. 08:57

Clanak na kloknici, test pelena
    https://klokanica.24sata.hr/beba/zdravlje-i-njega/veliki-test-pelena-koje-najbolje-upijaju-3665

Nama su pampers propustile, violeta isto ( pola sata od presvlacenja), baby love su super.
    Od voca jedem jabuke i banane, citruse ne.
    Nokte sam joj prvi put osisala s mozda mjesec dana, dok je spavala. Jucer sam joj uspila u budnom stanju, dozvolila mi je.

Oliva4
    26. Studeni 2015. 09:49

Ja svojoj režem već dugo nokte  jer,kako sam prenijela 2 tjedna,se  isto rodila s dugim noktima..mogla sam ih joj i lakirat :D režem joj dok je budna,ali dobre volje pa joj pričam i pjevam da se na to koncentrira..ne režem joj dok spava jer su tako dragocjeni i rijetki ti trenuci da ju ne želim slučajno probudit :D

Cvarak
    26. Studeni 2015. 09:59

Oliva jel ti curica zna jako plakat kad je premorena i tesko je uspavas?! Ja malo istrazujem i gledam ko ima curice ko decke pa bas da vidim dal su curice osjetljivije?!

bigica
    26. Studeni 2015. 10:19

Sto se tice pelena, koristili smo pampers premium care prvih cca mj dana, skoro svaka bi nam promocila. Presli smo na beauty baby i to nam je odgovaralo sve dok nismo prerasli velicinu. Sada vec nekoliko mjeseci koristimo baby love i prezadovoljna sam. Ne urezuju joj se, lijepo upijaju a ujutro kad se probudi koliko god piskila preko noci guza joj je suha. 
    P.S. dok smo bili na moru smo koristili puffies jer su nam bile fora

Misica je stigla 17.10. 2014. :)
    Frajer je stigao 30.12. 2016. :)

Branchi
    26. Studeni 2015. 10:41

Opa, ja onda kasnim s rezanjem :D budem probala pa javim. Mislim da ga isto necu dirat dok spava haha.
    Nama su super babylove pelene 2, a probat cemo i 3 iako mislim da nam jos ne trebaju.
    Od pampers su nam super bijele, a zelene koma. A sve povisi o gradji i kilazi bebice....muller nismo probali, ni violeta

Sinoc smo ok spavali (za nase pojmove - po sat par puta, jednom 2 sata i jednom 2.5)....imam feeling da sam spavala 10 sati u komadu jer nije bilo ni neke nervoze

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.