Mi smo sad imali 40 min neutjesnog plakanja/vristanja isprepletenog sa smirenoscu. Tek ksd sam ga odnosila 10-ak min sa trbuhom na mojoj ruci, onako polulezeci se full umirio i sad malo cica i polako tone u san.
To mi se cini ko neki polugrcevi u kombinaciji sa umorom. On ne spava puno ali njemu je to dovoljno, samo oko 20.50/21 postane malo cangrizav kad uopce ne odspava iza 17,18....ali nikad ko ovo sad!
Jel ima netko od jesenskih bas grceve ili ovako neku situaciju, kako hendlate???
Branchi mi smo sad imali "scenu" od 2 sata neutjesnog placa :(( ja doslovnooo ludim-ne znam vise sto da radim i kako da ga smirim. Kupali smo se u 8h i bio je bas nasmijan i vesel i uzivao je, ali cim sam ga obukla krenuo je plac.. U tom vremenu je 3 puta papao i cijelog sebe i mene kompletno izbljuckao. I cim bljucne i podrigne hoce jos, sisa mi obraze. A plac, ..... Grozno grozno!
Jos se trenutno nalazim kod mojih jer je muz na terenu radi i onda mi svako 2min netko udje u sobu s pitanjima sto mu je,zasto place,zasto ne spava.. A ja luda na to sve! :///
Ja se iskreno nadam da na nase bebe utjece ova promjena vremena jer ne znam koje je drugo objasnjenje :'(
Joj a najbolja su mi pitanja dok si tak lud - e a sta mu je?!?
Mislim ne da smo lude, nego nemocne i ja sam i tuzna jer mu ocu pomoc a nista :(
Evo nama je pomoglo to nosenje na trbuhu i brzo cica....stvarno ne znam jel probava ili vrijeme, vruce/hladno mu nije, nista ga ne steze od robice, nosic prohodan, jedino mozda jos umor, sutra cu probat ic ranije lec s njim, tipa oko 20.30, pa vidjet
Mame ovo je teski sov, ne znam jel gore mamama koje ne spavaju, mama s grcevima ili mamama sa skokovima..ne mogu se odlucit
Znaci moj isto ne spava nista (jedino na meni oce spavat), danas su mi sise nastradale do kraja! Veceras je ispraznio jednu sisu, nakon 10 minuta plakanje i dam mu drugu (placem doslovno dok dojim od bolova, nesto strasno) i opet iza toga plakanje. Napravim mu bocu, pojede ko od sale svih 120 ml i napokon se smirio ali evo ima 2 sata jos je budan i lezi mirno al zaspat nema sanse!
Ja izgledam kao boksac nakon meca, ne vidim vise nista oko sebe od neispavanosti. Ne moze ga nitko drugi pricuvat jer place samo mene oce. Eto..ne stignem uopce jest ni otusirat se.
Al bitno da se on smije u svih 16 :)
Fluffy
cure hvala na dobrodošlici! vidim da i vaše bebe ne spavaju, evo i moja se vrti i pomalo plače. ovo je treća noć za redom kad počne jako jako plakati od 8 pa se smiri al samo uz ciku i nakon toga ljuljanje ili nošenje i tu i tamo malo zaplače.
što se tiče kapi, dajem joj kapi Biogaia a stolica je žute boje, al nekad mi kaka samo jednom dnevno a nekad više puta.
moja curica je po danu budna možda 2 sata, a ostatak spava. ne znam da li je toliko dnevno spavanje uzrok noćnom nespavanju.
s čim čistite nosić? kapate li fiziološku svaki dan?
Oliva kak je bebica podnjela cjepivo?
Mislim da moj bebi nema temp, ali je nateceno, crveno i nakon papanja uzaano place i vidim da ga boli to jako pa stavimo oblog i onda se nakon jos nosenja smiri, grozno mi ga je gledat.
Pitanje, jel dosta stavit samo ono metalno od toplomjera u guzu da izmjeri temp? Na netu sam procitala da treba 2cm a to mi se cini puno :/
Bok curke. Evo i nas ovdje. imamo 7 dana i prilagođavamo se. U bolnici nam nitko ništa nije objasnio. Imam malu ljencinu koja bas nece vuci a imala je i zuticu pa je valjda i od toga slaba pa se brzo umori i ne napapa dovoljno. Tri dana u bolnici smo plakale i ona i ja. Ona jer je bila gladna a ja jer sam vidjela koliko se muci a nisam joj mogla pomoci. Odnosno nisam znala. U ponedjeljak nam je dosla patronazna i pokazala kako da joj pomognem sa sisanjem. Sad je super. Spava nekad i po 4 sata.. mogu je normalno umiriti.. u bolnici sam mislila da sam nesposobna, sve bebe jedu i spavaju samo mi ne. Al sad vidim da osoblje bolnice boli briga i ne zele/ ne mogu ti pomoci..
Sorry na duljem postu..
Imam jos i pitanje
Jel vi izdajate sisu do kraja ručno nakon sto se beba napa?
Ne izdajam nista nema ti to smisla samo ces si navuc mlijeka a beba nece pocicat pa ce ti se siake upalit! Beba ce si sama navuc mlijeka koliko njoj treba! Ako ti ima jos zuticu stavljaj bebu pod danje svijetlo i po danu joj daj cesce papat i jel se oni uspavaju od zutice!! Za dojenje ako ti treba pomoc javi se Renati ona ti je super zena se kuzi i sve ce ti lijepo objasnit!
Sortiraj odgovore
Najstariji