Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mery0303
    25. Studeni 2015. 11:06

Hvala vam cure. To je i meni logično u vezi izdajanja.. i znam da mala bude povukla koliko njoj treba.. ali moja draga svekrva uvjerava da moram izdajati jer kasnije ne budem imala mlijeka.. i sad me muz gnjavi da moram izdajati.. al ja cu sebe slušati.. a ne svoju svekrvu. .. 

plavojka
    25. Studeni 2015. 11:13

Lidija jako mi je zao da vas je sve to spopalo :(( Drzi se, nadam se da je sad kraj i da cete poceti svi skupa u miru uzivati!
    Mi nemamo te dugotrajne grceve, ali nas svaki dan muce obi sitni.. Pomazu nam ove vjezbice pa probaj: http://youtu.be/ybsEHrJxTaA

Mery samo ti slusaj sebe, znas najbolje!

Bumbo0809
    25. Studeni 2015. 11:32

Lidija bas mi je zao i tebe,a bebe pogotovoo! ;( nadajmo se da ce sto prije stanje biti odlicno! Drzim fige 

Ja kavu pijem samo ujutro (a bas bi je bila kao i prije,bar po 3. Punooo je volim!) pijem veliku salicu turske kave s mlijekom. A kad sam jednom popila i popodne, on je bio razdrazljiv i nervozan..tako da sam to pripisala dodatnoj kavi
    Ali sto je s ovim kad pijem 1 i on ipak nervozan i razdrazljiv?! :P ah te nase jesenske bebe, kao da sj braca i seke haha 
    Mi cjepivo nismo ni primili s 2 mj..pedijatrica je rekla da ga nece dirati do 6mj.. Jer je 13 dana bio u bolnici nakon rodjenja i svasta je prosao i borio se za zivot kako su doktori rekli :(

Branchi
    25. Studeni 2015. 11:34

Lidija drzte se!!! 
    Mi imamo samo neke manje grceve i tesko nam je, mogu si  mislit kako je kad su oni pravi 😕

Mi spavamo jakooooo malo, sinoc je bio bas kaos, mislim da ga je crveni luk u rucku zeznuo jer sam i ja bila napuhnuta...zasad znam da ne smijem jest brokulu, kukuruz i crveni luk...za sta ste vi primjetile da smeta bebicama?

Pridruzujem se curkama koje bi bile sretne da bebe spavaju 3 saa i vise :D

Naanaa2
    25. Studeni 2015. 12:26

Cure, da li su vama pedijatri rekli sto o dodatnim cjepivima (rotovirus, blaga upala pluca i za jos nesto al se ne mogu sjetiti sto)? Nama je rekla i da odlucimo hocemo li ga cjepiti i protiv cega, a ni ja ni muz nismo sigurni bi li ili ne bi. Pa da cujem vasa misljenja.

Mary36
    25. Studeni 2015. 12:33

Lidija baš mi je žao...tako mi dođe teško kad vidim da neka od vas ima isto takve probleme koje smo mi prošli kad nažalost znam kako je to teško...pokušaj potražiti pomoć nekoga tko ti je blizak i ti se smiriti što više možeš dok to najgore vrijeme ne prođe. Čini se da će vječno trajati i mami se jako teško nositi s tim, ali vjeruj mi neče i ubrzo će sve biti puno bolje. 
    Ja sam isto kavopija, ne mogu bez te jedne kavice dnevno.
    Nama ped. nije ništa spomenula za dodatna cjepiva.

Lela29
    25. Studeni 2015. 14:14

Branchi, ja pijem crveni rooibus caj u kombinaciji sa komoracem, 1 l dnevno, navodno je to super za grcice. Moja nema za sada, probavne smetnje su druga prica, iako i to lagano ide na bolje. Znam dosta pozitivnih iskustava iz svoje okoline vezane za rooibos pogotovo sto se tice grceva.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.