Lidija bas mi je zao da je takva situacija...nadam se i drzim fige da sve sta prije prode i da bude sve ok...
Cure ja imam onaj digitalni toplomjer... Znaci njega isto mogu stavit maloj u guzu kad joj ocu mjerit temperaturu? Stavite malo kreme na njega ili ne? Tnx...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Sanjarica ja koristim i digitalni i beskontaktni. Digitalni sam mu stavljala u guzu,ali samo onaj metalni dio i nisam mazala kremom (osim jednom). A beskontaktni je geratherm 250kn dodje u ljekarni. Bas je praktican.
Par cm bude udaljen od cela i za par sek pokaze rezultat (ja izmjerim 3 puta za svaki slucaj). Moze mjeriti i temperaturu prostorije i bocica ukoliko koristite ad mlijeko ili caj ili sto vec
Hvala Oliva! Mozda ne bi bilo lose da za pneumokok primi sad jer je sa 5 tj dobio prvu upalu uha
Lidija držim fige da sve prođe brzo i da sve bude dobro!
Sanjarica i mi imamo digitalni i s njim mjerimo. Namažemo ga kremicom za guzu.
Naručila aspirator u apoteci jer ga nemaju na stanju, sutra stiže.
Curka evo skoro cijeli dan budna, samo je malo drijemkala pa se iskreno nadam da će otići u neko normalno vrijeme spavati, a ne u ponoć.
Zbilja, kako je s vašim bebama i pokrivanjem? mi nju pokrijemo i ona se obavezno odokrije pa se stalno bojim da joj je zima... razmišljam da kupim vreću za spavanje
Ja isto pijem puuuno roibosa, i mislim da stcarno pomaze kod grceva! Kada ga jedan vikend nisam pila, skuzila sam da je puuuuno vise plakao i napinjao se!
Ja pijem dvije salice onog dm-ovog za dojilje (s anisom i komoracem) i negdhe 6,7dcl rooibosa dnevno!
Vazno je piti rooibos natur (bez dodatak nor narance, vanilije), ja ga kupujem u kuci zelenog caja ili u harrisi u masarykovoj!
I dobra je stvar da on nema ni kofeina ni teina!
Meni maleni pava u vreci od starta, to mi je nekako najsigurnije! Sad kada je hladjije ga malo i pokrijem dekicm, ali kako je u vreci ne raskrijw se! I ne grijem nesto posebno spavacu sobu
Branchi, kupujem u kuci caja refuzo, ne u vrecicama. Mijesam ih, rekla mi je prodavacica da mogu. Mislim da ih mozes kupit i u bio bio trgovinama.
Plavojka kako obuces malenog ispod vrece? Moja je sinoc prvi put spavala u njoj. Obukla sam joj bodi dugih rukava, tanku piđamicu i pokrila je dekicom. Ne znam sama, ne zelim je prekuhat.
Hvala cure za info o cajevima, kupujem to :)
Pratim sto pisete o spavanju u vrecama, mene to isto zanima jer ga ne bi htjela prekuhat, dekicu si otkrije kad mu je vruce, a ovo nece moc pa...
Dakle sad kad je hladnije mu obucem bodi dogih rukava i tanku pidjamicu (pamucnu, onu koja ima stopala) i onda vrecu! Vrece su mi bez rukava! Imam jednu s dugim rukavima, ali nju planiram kad bude bas cica zima i mislim da cu onda ispod body dugih rukava..
Kuma mi je rekla da je ona svoje dvoje ovak stavljala spavat, ispali su ok ;)
Ja jos prebacim tanku dekicu, sli ne skroz, negdje do ispod ramena.. S tim da on meni spava izmedju onih valjcica na boku, pa se ni ne koprca nesto.. A i u sobi nam je nekih 19 celzija prek noci, ne zagrijavan ju nesto full..
Provjeravala sam, ne bude znojan il nesto, pa mi se onda ovo cini ok..
Sortiraj odgovore
Najstariji